Šta znači sanjati bogomoljku?

Bogomoljka posećuje vaše snove da vam unese spokoj, mir i smirenost u vaš život. Ovo malo stvorenje se nikada ne pomera osim ako nije potpuno sigurno šta radi.

Ovo vam može biti poruka da razmislite o stvarima. Zaustavite se. Pre nego što reagujete, razmislite o alternativama i njihovim posledicama.

Advertisements

Ako to ne učinite, ovaj san može biti upozorenje da je ovo vreme zatišje pred oluju. Budite na oprezu. Slušajte svoju intuiciju. Verujte svojim instinktima.

Neka vas instinkti vode da preduzmete odgovarajuće mere u ovom trenutku jer će vaša vera biti dobro nagrađena. Budite svesni svog okruženja. Budite instinktivno u skladu sa svojim emocijama.

Kada delujete instinktivno, ponašate se verno sebi. Bogomoljka može da vas poseti u snu kada treba da razmišljate o životu, svetu i svom udelu u njemu.

Možda se toliko toga dešava da ste uvek u pokretu. Ovo malo stvorenje podseća da morate da delujete usredsređeno na sebe da biste doneli najmudrije odluke.

Odvojite vreme za mir, tišinu i smirenost u svom životu. Izbegavajte nestrpljenje. Budite u miru sa životom oko vas. Uživajte.

Advertisements

Koristite slobodno vreme da meditirate i procenite gde želite da idete. Pronađite jasnoću u miru i tišini.

San o bogomoljci takođe može da simbolizuje da ste upleteni u destruktivnu vezu. Ovaj san takođe može ukazivati na to da lovite druge. Ponašate se na prevrtljiv način.

Ako je bogomoljka ušla u vaše snove, takvi snovi mogu biti znak da vas neko možda ignoriše u stvarnosti.

Bogomoljke bi takođe mogle najaviti približavanje opasnosti i upozoriti vas da budete oprezni da vam se nešto loše ne dogodi i da izbegnete opasnost.

Bogomoljka takođe može biti upozorenje protiv potencijalno štetnih i lažnih ljudi koji bi vas mogli povrediti. Prevariće vas, ako ne budete dovoljno oprezni.

Advertisements

Ako je bogomoljka napadala plen koji je bio veći od nje, taj san bi mogao biti znak da morate da prevaziđete ili se suočite sa svojim strahovima.

Ako vas je bogomoljka napala u snu, takav san bi mogao značiti da trebate da uzmete malo slobodnog vremena da se opustite i možda meditirate.

Bogomoljka koja lovi plen u snu može biti i znak da morate biti strpljivi. Sačekajte pravi trenutak da preduzmete neku akciju u vezi sa nekim ciljevima koje imate.

Ovaj san bi mogao da traži od vas da sledite svoju intuiciju u vezi sa nekom situacijom sa kojom se trenutno susrećete u svom životu.

Slušajte svoje unutrašnje osećaje da biste pronašli odgovore koje tražite i preduzeli akcije u skladu sa njima.

Advertisements

Nema sumnje da je sanjanje bogomoljke oblik duhovne komunikacije, pošto su bogomoljke veoma osetljive na duhovne energije.

Ako imate san o bogomoljki, važno je da se setite detalja, kao i emocija i događaja koji se dešavaju u vašem životu, jer vam to može dati informacije o tome zašto vidite bogomoljku u snu.

Advertisements
Advertisements