Šta znači sanjati lubenicu?

Lubenice u snu mogu da simbolizuju lenjost ili opuštenost. Možda ste trenutno previše opušteni.

Vaša podsvest vam možda govori da je vreme za uživanje prošlo i da morate da počnete da se trudite ili da se suočavate sa negativnom situacijom.

Advertisements

To takođe može značiti da trebate da odvojite malo vremena da se odmorite.

Ako ste kupovali lubenicu u snu, možda ćete putovati negde sa svojim partnerom, članom porodice ili prijateljem.

Ako ste u snu delili lubenicu sa drugima, to može značiti da ste spremni da uspostavite nove veze sa drugima u profesionalne svrhe ili jednostavno da proširite svoj društveni krug.

Uzgajanje lubenica u snu je znak da ulažete u svoju budućnost. Bićete uspešni ili ćete imati finansijske dobitke, ali za sada morate biti strpljivi i uložiti naporan rad da bi to kasnije bilo moguće.

Ako ste jeli lubenicu i sok vam je curio niz lice, moguće je da ste nemarni prema tome kako trošite svoju zaradu.

Advertisements

Sanjati da jedete lubenicu

Ako sanjate da jedete lubenicu, to ukazuje na vaše trenutno zadovoljstvo i da ćete uskoro doživeti prijatne i nezaboravne stvari koje do sada niste osetili.

Jesti lubenicu sa porodicom u snu simbolizuje suočavanje sa nekom vrstom sukoba ili neslaganja sa članovima vaše porodice.

Sanjati da vidite lubenicu

Videti lubenicu u snu znak je da ćete iskusiti veliko telesno zadovoljstvo. Uskoro ćete doživeti najveće zadovoljstvo koje nikada niste iskusili.

Sanjati da sečete lubenicu

Sanjati da sečete lubenicu na male komade simbolizuje da ne doživljavate pravo zadovoljstvo u svom seksualnom životu i da vam to izaziva veliko nezadovoljstvo.

Sanjati da neko seče lubenicu

Ako u snu vidite druge kako seku lubenicu, to je upozorenje da ćete se uskoro suočiti sa sukobima sa ljudima oko vas.

Advertisements

Neko u vašem društvenom krugu bi mogao da povredi vaša osećanja i napravi veoma neprijatnu scenu koja će vam izazvati neprijatnost.

Sanjati da kupite lubenicu

Kupovina lubenice u snu je znak mogućeg putovanja, bilo u posetu voljenima ili u poslovne svrhe. Šta god da je razlog putovanja, to će biti nešto neočekivano.

Sanjati veliku lubenicu

Ako u snu vidite lubenicu velike veličine, to vam govori da ćete uskoro dobiti divnu vest od nekoga od vaših najmilijih.

Sanjati seme lubenice

Ako u snu vidite seme lubenice, čuvajte se! Uskoro ćete se suočiti sa vrlo neprijatnim situacijama sa voljenim osobama.

Oni mogu toliko uvrediti ili povrediti vaša osećanja da vam mogu izazvati gnev, a zbog toga ćete im reći nešto loše.

Advertisements

Sanjati da birate lubenicu

Ako ste sanjali da birate lubenicu, na primer na štandu sa voćem ili na pijaci, taj san znači da ćete uskoro doneti nerazumnu odluku koja će dovesti do neočekivanih nesrećnih posledica, jer nećete biti svesni da je ono što ste uradili nerazumno ili iracionalno.

Sanjati da vam ispadne lubenica

Ovaj san simbolizuje otplatu dugova. Uskoro ćete moći da otplatite sve svoje dugove ili ako vam neko duguje novac, moći će da vam vrati ranije nego što ste očekivali.

Sanjati deformisanu lubenicu

Deformisana lubenica u snu simbolizuje neočekivanu trudnoću. Vi ili neko vama blizak imaćete bebu neočekivano.

Sanjati polje lubenica

Videti polje lubenice u snu simbol je velikog bogatstva. Uskoro ćete živeti ležernim i luksuznim životom jer ćete steći neočekivanu imovinu koju niste očekivali.

Ovaj san takođe može da simbolizuje primanje veoma dobrih vesti u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati da uzgajate lubenice

Uzgajanje lubenica u snu je simbol uspeha. To znači da ćete biti uspešni u projektu ili poduhvatu koji planirate da preduzmete i to će vam doneti veliku nagradu i zadovoljstvo.

Sanjati da jedete seme od lubenice

Seme lubenice u svetu snova često ima negativna značenja. Možda ćete morati da se nosite sa neprijatnim situacijama koje uključuju vaše najmilije.

Mogli biste ući u žestoku raspravu nakon što budete uvređeni ili povređeni njihovim izjavama. Možda bi vas emocije nadvladale i na kraju biste prekinuli neke veze ili prijateljstva.

S druge strane, ovaj san takođe nagoveštava mogućnost da imate još jedno dete ili da razvijete unosnu ideju za stabilniju budućnost za vas i vašu porodicu.

Sanjati lubenicu – ostala značenja

Lubenica viđena u snu ima niz različitih tumačenja, i negativnih i pozitivnih. Ovaj san može biti veoma pozitivan znak koji predviđa uspeh u različitim životnim sferama.

Advertisements

Ako je u vašem snu lubenica bila velika, uspeh će biti veliki. Ako ste sanjali da je neko jeo sočnu lubenicu, nećete moći da izbegnete razočarenje.

Ako ste sanjali da jedete lubenicu sa hlebom, to znači da ćete potpuno promeniti izgled i raditi na svom imidžu. Predstojeće promene će pomoći da promenite svoju sudbinu na bolje.

San o lubenici može biti i simbol najvišeg seksualnog zadovoljstva. Jedenje lubenice u snu znak je da ćete uskoro doživeti neodoljiv orgazam. Isti san može da simbolizuje i neželjenu trudnoću.

Kupovina džinovske lubenice u snu simbolizuje nasleđe ili veliki profit. To može da ukazuje i na dobitak na lutriji, povećanje plate ili pobedu u nekom sportskom takmičenju.

Ako je lubenica u snu bila velika, velika će biti i finansijska dobit koju ćete imati.

San u kome vam je neko doneo lubenicu kao poslasticu je simbol da je nekome stalo do vas i da se ta osoba brine što ne obraćate pažnju na njene postupke.

Ako ste nekoga u snu počastili lubenicom, upoznaćete se sa veoma zanimljivom osobom. Treba da budete spremni na zanimljivu i korisnu komunikaciju.

Ako ste vi ili neko drugi sekli tvrdu koru lubenice na komade, ovaj san znači da ćete doživeti skandal sa nekim vama bliskim.

Advertisements

Ako ste u snu sekli lubenicu na komade, ovaj san takođe može značiti da retko dobijate zadovoljstvo od seksa, ili ga ne dobijate uopšte.

Često morate da simulirate orgazam kako ne biste razočarali partnera. Ne treba da krivite sebe za ovo, bolje je iskreno razgovarati sa partnerom i objasniti svoje potrebe i želje.

Ako muškarac vidi lubenicu u snu, to može značiti da ga njegova voljena osoba može odbiti. Drugo tumačenje takvog sna su brojne nevolje i brige.

Ako mlada devojka u snu vidi lubenicu, ovaj san znači da će se rano udati. Isti san može predvideti trudnoću za odraslu ženu.

San u kome berete velike lubenice simbolizuje vas kao senzualnu osobu koja partnera lako može dovesti do orgazma.

Nezrele ili trule lubenice predviđaju bolest. Ozbiljno razmislite o tome kako da ojačate svoj imuni sistem. Ako je bolesna osoba sanjala lubenicu, uskoro će se oporaviti.

Advertisements
Advertisements
Advertisements