Šta znači sanjati podrum?

San o podrumu simbolizuje ozbiljne i destruktivne misli i ideje unutar vaše nesvesne strane vašeg uma i intuicije.

Taj san takođe simbolizuje vaše uspomene i misli koje su skrivene daleko od pogleda drugih. San o podrumu takođe može da znači da ste zabrinuti zbog nečega.

Advertisements

San u kome čistite podrum simbolizuje da radite na sebi tako što se odvajate od svih nečistoća i frustracija skrivenih u vašoj podsvesti.

Ako ste sanjali da ste otkrili podrum, taj san ukazuje na neke nerešene probleme u vašem životu o kojima ćete morati dobro razmisliti zbog odluka koje ste doneli.

San u kome živite u podrumu simbolizuje dolazak neželjene situacije u kojoj će vam trebati mnogo strpljenja da biste je rešili.

Ako ste u snu bili zarobljeni u podrumu, to znači da ne možete da se oslobodite svojih neostvarenih želja ili mračnih misli koje su okupirale vaš um.

San u kome podrum gori u plamenu, simbolizuje vaše unutrašnje strahove i destruktivne misli kojih se ne možete osloboditi.

Advertisements

Ako ste sanjali podrum preplavljen vodom, to ukazuje na neki ozbiljan nerešen problem u vašem životu.

San o mračnom i strašnom podrumu ukazuje na dolazak mračnih i teških situacijama kojima ćete se pre ili kasnije morati suprotstaviti.

Ako ste sanjali prljav podrum, taj san ukazuje na nedostatak planiranja i zbrku u vašem životu jer još uvek niste prevazišli svoje nedostatke.

Ovaj san simbolizuje vaše najmračnije misli, senzacije i sećanja. To ukazuje na probleme koje morate rešiti ili na probleme o kojima nije baš prijatno razmišljati.

To takođe predstavlja okolnosti ili sećanja koja su toliko mračna i negativna da ih ne možete izostaviti ili zaboraviti.

Advertisements

S druge strane, san o podrumu ponekad može da ukazuje na pogoršanje ili nevolje koje će vas zadesiti.

Advertisements
Advertisements