Šta znači sanjati pidžamu?

San o pidžami sugeriše da se morate opustiti i odmoriti. San u kojem nosite pidžamu znači da se plašite da povredite druge. Ovaj san takođe znači da se plašite da se potpuno izrazite.

San u kome nosite pidžamu u javnosti znači da niste svesni bilo čega važnog. Idete kroz život ne obraćajući punu pažnju na ono što se dešava oko vas.

Advertisements

Videti pidžamu u snu takođe simbolizuje udobnost, obilje i sreću. Sanjati da nosite pidžamu sugeriše da ćete bez problema završiti neki posao, postići svoje ciljeve, pronaći izlaz.

Ako vidite ženu u pidžami, to znači da ćete se rešiti svog problema zahvaljujući porodičnim starešinama. Ako vidite muškarca u pidžami, to ukazuje da ćete se rešiti svog problema zahvaljujući strancu.

Ako ste sanjali da ste dobili pidžamu na poklon, to može značiti da ćete dobiti pomoć koju ćete izbegavati da prihvatite.

Ako u snu poklanjate nekome pidžamu, to znači da ćete ponuditi pomoć osobi za koju smatrate da joj je potrebna pomoć.

Ako ste u snu kupili pidžamu, to može da simbolizuje imovinu ili robu koju ćete dobiti pozajmljivanjem.

Advertisements

Ako u snu vidite pocepanu ili staru pidžamu, taj san može značiti da ćete čuti iznenađenje. Ako u snu bacite pidžamu, ovaj san vam govori da ćete odbiti pomoć osobe koja radi loše stvari.

Sanjati da perete pidžamu znači da ćete nekoga izvući iz bede tako što ćete podeliti metod ili način koji vam je omogućio da se rešite nevolje ili da zaradite novac.

Videti pidžamu na vešalici ili je okačiti u snu, ukazuje na to da ćete pogrešno razumeti dobronamernu osobu, ili da ćete imati poteškoća da vidite dobru priliku pred sobom.

Advertisements
Advertisements