Šta znači sanjati sobu?

Značenje sna o sobi varira u zavisnosti od sobe o kojoj sanjate. Spavaća soba simbolizuje sigurno utočište. Kuhinja ili dnevna soba, s druge strane, simbolizuje porodično zajedništvo.

Ako sanjate da pronađete drugu sobu u svojoj kući, to ukazuje na nezadovoljstvo trenutnom situacijom – možda mislite da je vaša kuća premala, ili da nemate sve stvari koje su vam potrebne, ili čak da nemate dovoljno prostora da čuvate sve stvari koje imate.

Advertisements

S druge strane, ako sanjate da pospremate i čistite sobu da biste napravili mesta, to je znak povećanja reda i mira u vašoj sopstvenoj psihi.

Sanjati praznu sobu upozorava na neželjene događaje, materijalne poteškoće, poteškoće u odnosima sa ljudima, nagoveštavajući moguću bolest.

Takav san treba shvatiti ozbiljno i preduzeti mere za ublažavanje posledica nevolje.

Prazna nenameštena soba u snu simbolizuje usamljenost iduhovnu pustoš. Možda je potrebno da se opustite, razgovarate sa nekim od prijatelja ili poznanika da biste si olakšali.

Međutim, ako je soba u snu prelepa i ispunjena je čistom svetlošću, taj san simbolizuje vašu duhovnu obnovu. Duboko negovani planovi se mogu ostvariti.

Advertisements

Ako ste sanjali da uređujete praznu sobu, taj san znači da vaš odnos sa partnerom će biti pomalo nezadovoljavajući, međutim, obraćanjem pažnje na njegove probleme, taktom i razumevanjem, sve možete rešiti.

Prazna soba u snu može biti i znak razočarenja. Zbog toga je bolje uzdržati se od sprovođenja nekih planova i akcija, vredi čekati povoljnije vreme.

Sanjati zaključanu sobu, znači da ćete se naći u situaciji iz koje će biti teško pronaći izlaz. Moraćete da tražite pomoć od rođaka, prijatelja ili čak visokih zvaničnika.

Ako ste sanjali sobu koja uopšte nema vrata, to znači da ćete uskoro imati sumnje u vezi sa poslom. Možda vam nešto na radnom mestu ne odgovara. Analizirajte zašto se pojavila nelagodnost da biste razumeli kako se to može eliminisati.

Ako ste sanjali da ste otkrili novu sobu u vašoj kući ili stanu i ušli u nju, taj san je dobar znak. Uspećete da se izvučete iz teške situacije ili da otkažete nepoželjan dogovor.

Advertisements

Nameštanje prazne sobe u snu je simbol nadolazećih promena vezanih za vaš lični život, posao ili porodicu.

Prazna soba bez nameštaja ukazuje na veliku mogućnost prevare sa novcem. Pokušajte da izbegavate nepoznate ljude i njihove nametnute „veoma isplative“ ponude.

Ovaj san takođe može da najavljuje prevaru od stranaca ili dugotrajno odvajanje od porodice, prijatelja ili poznanika.

Bogato opremljena soba simbolizuje sreću, zaradu na berzi ili dobijanje neočekivanog nasledstva. Skromno opremljena soba simbolizuje umeren i štedljiv život.

Advertisements
Advertisements