Šta znači sanjati peglu?

Ako ste muškarac i sanjate da peglate, to znači da će se odnosi između vas i prijatelja popraviti.

Ovakav razvoj događaja će vam biti prilično drag jer će to značiti da će dugotrajno pitanje koje vas je mučilo biti rešeno.

Advertisements

Ako sanjate da peglate odeću, to znači da vam je prilično dosadno. Najverovatnije je to zbog monotonog toka događaja u vašem životu.

Možda žudite za zabavom i uzbuđenjem. Ovo je posebno slučaj ako se ovaj san stalno ponavlja. Morate da unesete neke zabavne aktivnosti ili hobi u vaš život.

Ovaj san može ukazivati na to da ćete pronaći rešenje za postojeće probleme u svom životu. Odgovori na vaša pitanja možda su u vama.

Kupovina pegle u snu znači da ćete uspostaviti odlične odnose sa okruženjem, posebno na radnom mestu.

Ako nekome u snu poklonite peglu, to znači da ćete uskoro doživeti srećne okolnosti u svom životu. U narednom periodu vas čekaju nove romantične i seksualne avanture.

Advertisements

Ako sanjate da ste zaboravili uključenu peglu, to znači da će sitne poteškoće narušiti vaše profesionalne napore. To će se desiti u narednim mesecima.

Ako sanjate da vam je pegla ispala na pod, to znači da ćete doživeti veliki bes. Ovaj osećaj će se pojaviti prema nekome u vašem životu, ali nećete delovati po svojim osećanjima.

Ako ste sanjali da ste se opekli dok ste peglali, to znači da će neko uskoro tražiti izvinjenje od vas.

Ako sanjate da peglate svoju odeću, to ukazuje na izglađivanje detalja.

Možda radite na nekom projektu, a ovaj san vam govori da je vaša opšta ideja čvrsta, ali još uvek postoje neki detalji koje morate da razradite.

Advertisements

Ovaj simbol sna takođe može ukazivati na pronalaženje zadovoljstva i gledanje lepote u običnim, svakodnevnim zadacima i ponos na dobro obavljen posao, ma koliko taj posao izgledao nepotreban ili trivijalan.

Peglanje odeće u snu može biti i simbol štedljivosti i dobrog života u okviru svojih mogućnosti.

Advertisements
Advertisements