Šta znači sanjati video igre?

San o video igarama može imati različita značenja u zavisnosti od toga kako ste ih sanjali, kakva je to bila igra i kako ste je igrali.

Ako ste sanjali da igrate video igre, to može značiti da ste u poslednje vreme postali lenji.

Advertisements

Moguće je da ste upali u period kada mrzite da radite bilo šta, a u vašem domu može vladati haos. Možda je vaš um u nemiru.

Umesto da se pokrenete, vi se bavite nekim neinspirativnim aktivnostima, kao što je igranje igrica, što vam odvlači pažnju od prave suštine.

Morate izaći iz stanja u kojem se nalazite da vam to ne pređe u naviku. Ta lenjost u koju ste zapali može negativno da utiče na sve sfere vašeg života.

Ovaj san takođe može značiti da postajete zavisni od igranja video igara. Možda provodite previše svog vremena igrajući igrice.

Kada ne igrate igrice možda ste nervozni i mrzovoljni. Ovo će vam biti veliki problem, ako to ne promenite.

Advertisements

Ovaj san vam govori da prestanete da igrate igrice i da pokušate da se oduprete potrebi da ih instalirate jer će vam to oduzeti vreme koje možete koristiti za mnogo pametnije i korisne stvari.

U današnje vreme, igre treba ograničiti, posebno za decu, jer veoma nepovoljno utiču na njihovu psihu i kontakt sa stvarnošću.

San u kome igrate igre znači da ste zavisni od nečega ili jednostavno imate lošu naviku koju želite da uklonite iz svog života.

Ako ste sanjali da igrate horor video igru, to bi moglo značiti da ćete u narednom periodu biti primorani da uradite nešto protiv svoje volje.

Morate pronaći snagu u sebi i odupreti se svemu što vam može doći.

Advertisements

Ako ste sanjali da igrate avanturu, to bi moglo da znači da vam je stvarnost potpuno suprotna i da vam je život postao monoton.

Savetujemo vam da se potrudite da vam bude zanimljivo jer život je samo jedan i treba da budete srećni i raspoloženi.

Ako ste sanjali da igrate strategiju, to može značiti da će vam u narednom periodu trebati pomoć da rešite problem.

Želite da budete taktični da biste dobili ono što želite, a ne da reagujete i delujete impulsivno kao što obično radite.

Ako ste sanjali da igrate dobro, to znači da se dobro nosite sa situacijom u životu.

Advertisements

Ako ste igrali loše, možda ćete morati da preispitate svoje sposobnosti i shvatite šta treba da poboljšate da biste postali bolji.

Ako ste u snu igrali neke smešne video igre, to znači da život ne shvatate ozbiljno. Važno je da budete svesni da imate mnogo toga da naučite i da uradite nešto dobro za sebe.

Ako sanjate video igrice, to pokazuje da trebate da se osvrnete na nešto u životu što se manifestuje kao akcija, igra, nešto što zaokuplja vašu pažnju.

Možda ćete morati da rizikujete, ali morate da preračunate ovaj rizik što je pre moguće.

U svakom slučaju, to može pokazati da morate da povratite svoju moć i usmerite svoje vreme i energiju u nešto što ima smisla.

Advertisements
Advertisements
Advertisements