Šta znači sanjati kreditnu karticu?

Snovi o kreditnoj kartici iznenađujuće nisu tako neuobičajeni ovih dana. Toliko ih često vidimo i koristimo da ima smisla i da ih sanjamo.

Postoji i nekoliko stvari koje kreditne kartice očigledno dobro predstavljaju. Jedna od ovih stvari je mentalitet dobiti sada, imati sada.

Advertisements

Cela ideja koja stoji iza kreditnih kartica je da možete imati nešto što želite čak i ako trenutno nemate novca za to kod sebe. Ali kakve veze ove osobine imaju sa tumačenjem snova? Dobro pitanje.

Ako imate san u kojem koristite kreditnu karticu, to bi mogao biti poziv za buđenje koji pokušavate da sebi date u vezi sa prevelikom količinom novca koju trošite na stvari koje vam zaista nisu potrebne.

Postala je prilično popularna praksa da bacate mnogo novca svuda unaokolo kada želite stvari kada zaista nemate novca da potrošite i možda je razlog zašto sanjate ove snove zato što ste upravo to radili.

Vaš um pokušava da vam kaže da morate da promenite svoje navike. Dobro je što se na ovaj način možete držati pod kontrolom jer većina ljudi ne može.

Ako imate san u kojem vam je odobrena kreditna kartica, to znači da ćete uskoro imati rast finansija. Radili ste sve što je potrebno u smislu uštede i štednje na određenim stavkama koje se mogu štedeti.

Advertisements

Verovatno zaslužujete malo odmora i možete potrošiti nešto novca ako želite, ali nemojte previše jer ćete poništiti sav naporan rad koji ste uradili da biste došli do mesta gde ste danas.

Sanjati da plaćate sa kreditnom karticom znači da imate loš način razmišljanja prilikom kupovine. Želite da izađete i kupite sve ove stvari koje želite upravo sada, iako znate da zapravo nemate novca da potrošite na njih.

Ovo je vrsta stava koja dovodi do ogromnih iznosa duga po kreditnim karticama i biti u dugovima po kreditnim karticama nije ništa bolje od toga da imate neku drugu vrstu duga.

Kreditne kartice pokušavaju da vas navedu da je štednja loša ideja? Zašto da štedite kada možete da dobijete sve odmah, zar ne? To je pogrešno. Ne radite ovo sebi.

Ovakvim razmišljanjem ćete se samo odvesti u finansijsku propast!

Advertisements
Advertisements
Advertisements