Šta znači sanjati prašinu?

Sanjati prašinu može da simbolizuje da ste bili zanemareni ili ignorisani. Sanjati da brišete prašinu simbolizuje reviziju starih ideja ili početak novih. Raščišćavanje prošlih grešaka.

Osećaj da morate obratiti više pažnje na nešto što ste neko vreme ignorisali. Sanjati da ste prekriveni prašinom simbolizuje osećaj da počnete iznova.

Advertisements

San u kojem se pojavljuje prašina, prljavština ili prljave stvari obično ne sluti na dobro. Najčešće to predstavlja problem sa prijateljima ili porodicom.

To takođe može biti znak da već duže vreme zanemarujete određeni aspekt svoje prirode.

Ako ste pokriveni prašinom u snu, to znači da će se nedostatak druženja negativno odraziti na vas, bolje vodite računa o društvenoj integraciji.

Ako u snu očistiti nešto od prašine, to je znak da ćete popraviti greške iz prošlosti i da ćete započeti novu fazu u svom životu.

Ako ste sanjali da idete putem prekrivenim prašinom, to znači da ćete krenuti na rizično putovanje tokom kojeg ćete se izložiti ozbiljnoj opasnosti.

Advertisements

Ako vidite prašinu u vazduhu, taj san znači da želite da dovedete svoj život u red i da se nosite sa problemima sa kojima ste se borili poslednjih nekoliko meseci.

Ako ste sanjali da imate prašinu u očima, to znači da ignorisanje problema nije najbolja stvar koju možete učiniti, jer se problemi sigurno neće sami rešiti.

Ako ste sanjali gomilu prašine, taj san znači da će vaš trud biti uzaludan. Ako ste u snu videli zlatnu prašinu, taj san ukazuje na bogatstvo ili pozitivnu promenu u vašem životu.

San o prašini sugeriše da su određeni aspekti vas ignorisani ili zanemareni. Ako ste prekriveni prašinom, to znači da će neuspesi drugih negativno uticati na vas.

Ako sanjate da brišete prašinu, to znači da čistite sve svoje prošle greške i počinjete iznova. San o prašini takođe može da simbolizuje vašu kreativnost. Vi ste osoba koja oblikuje svoja iskustva.

Advertisements
Advertisements
Advertisements