Šta znači sanjati kašiku?

Ako ste sanjali kašiku, to može da ukazuje na dolazak gostiju, velike troškove ili probleme sa stomakom.

Ako ste u snu videli dve zlatne kašike, taj san znači da ćete imati srećan brak.

Advertisements

Ako vam u snu prijatelj daje kašiku, taj san nagoveštava nesporazum i kontroverzu sa osobom koju ugostite u svojoj kući.

San, u kojem vas neko udara kašikom po čelu pred celom porodicom, znači da ćete u stvarnosti biti veoma počastvovani od strane svojih rođaka.

Možda ćete se izdvojiti među ostalima, jer će od vas biti zatraženo da uradite nešto važno i posebno.

Ako ste u snu koristili malu kašičicu da jedete nešto iz tanjira, to ukazuje da u stvarnosti pokušavate da kontrolišete sve.

Međutim, sada treba da se spremite za nepovoljnu fazu života, kada ćete biti nemoćni.

Advertisements

Ako vas je neko pozvao na večeru i poslužio mnogo hrane na stolu, a vi imate samo kašiku u ruci, to znači da treba da se čuvate praznih obećanja i nadanja.

Drugim rečima, bolje je ne verovati ljudima koji mnogo pričaju, a ne rade ništa.

San u kome vidite kašiku takođe može značiti da ćete doživeti uspeh u ljubavi. Uskoro ćete osetiti divljenje i obožavanje drugih. Trebalo bi da iskoristite ovaj trenutak da poboljšate svoj lični život.

Prljava kašika u snu ukazuje na vašu želju da se pokažete i privučete pažnju u stvarnosti, ali zapravo postoji rizik da se suočite sa neskrivenim neprijateljstvom, zato morate biti uzdržani.

Ako ste sanjali da nešto jedete kašikom, to znači da ćete zbog zaborava možda naići na mnogo nevolja.

Advertisements

U mnogim knjigama snova za kašiku piše da je simbol sreće i zdravlja. Međutim, ako u snu perete kašiku, to znači da se možete suočiti sa tračevima.

Taj san takođe može da simbolizuje čišćenje prljavštine iz prošlosti. Očistićete svoje ime od nekih negativnih stvari koje su se desile u prošlosti i nastavićete svoj život kao nova osoba.

Ovaj san ukazuje na to da ćete moći da zaboravite prošlost i stvari koje ste pogrešili i da nastavite dalje. To je simbol novog početka, čistog uma i pozitivnog stava.

Ako ste u snu dete hranili kašikom, to bi moglo značiti da ćete uskoro postati roditelj.

Ako ste kašikom hranili osobu svojih godina, to znači da volite da pomažete ljudima i da ste veoma brižna osoba.

Advertisements

Ovaj san ukazuje na to da provodite mnogo vremena pomažući drugima i da se brinete da niko ne bude izostavljen u vašem životu.

To je veoma lepo, ali takođe treba da se fokusirate i na sebe i svoje potrebe.

Srebrna kašika u snu simbolizuje moć. Bićete u poziciji da donesete odluku koja će uticati na živote drugih ljudi i bićete zaduženi za neki projekat na svom poslu.

Ovaj san je simbol dominacije, vođstva i moći. Trebali biste biti spremni da budete stavljeni u poziciju u kojoj možete odlučiti šta je sledeći korak. Ne može svako da izdrži taj pritisak.

Plastična kašika u snu je simbol varanja. Možda vas partner vara, a vi o tome nemate ni pojma. Ovaj san vam takođe govori da vas neko laže.

Advertisements

Možda prijatelj ili član porodice pokušava nešto da sakrije od vas i trebalo bi da budete pažljiviji kome verujete.

Videti mnogo kašika u snu simbolizuje mnoge odluke koje ćete morati da donesete. Biće vam teško da donesete pravu odluku.

Ovaj san vas psihički priprema za tu situaciju jer će vam biti veoma teško da birate između nekih stvari. Šta god da odaberete, nećete požaliti zbog svoje odluke.

Ako ste sanjali medicinsku kašiku, taj san je simbol bolesti. Trebalo bi da odete kod lekara ako se ne osećate dobro, jer se takvi snovi obično pojavljuju kada se osoba oseća bolesno.

Ako ste tu kašiku koristili za sebe, to znači da ćete uskoro imati zdravstvenih problema. Ali, ako se radi o nekom drugom, ta osoba bi mogla imati zdravstvenih problema.

Advertisements

Videti medicinsku kašiku je znak da treba više da vodite računa o sebi i da se hranite zdravo.

Drvena kašika u snu je znak snage i izdržljivosti. Pred vama su teška vremena i trebalo bi da se pripremite za najgore.

Međutim, ovaj san takođe ukazuje da ćete moći da se nosite sa stresom i da ćete uspeti da se izborite sa svim negativnim stvarima u svom životu.

Vi ste jaka osoba koja ne odustaje lako i borićete se za sebe kada stvari postanu teške. Ne dozvolite da vas život uništi i uvek pokušajte da ustanete kada padnete.

Advertisements
Advertisements