Šta znači sanjati bunar?

Videti bunar u snu može značiti da ćete lagati i obmanjivati druge ljude.

Videti da kopate ili otvarate bunar u snu može značiti da ćete morati da lažete zbog interesovanja za sebe i ljude koje volite.

Advertisements

Ako u snu vidite osobu koja kopa bunar, to se odnosi na osobu koja će vas lagati, ali će vam to kasnije pokušati da nadoknadi.

Videti da u snu padate u bunar može značiti da ćete biti pod uticajem neke osobe, okrenuti leđa ljudima koje volite.

Ako u snu vidite osobu koja pada u bunar, to se odnosi na osobu koja će pokušati da utiče na vas jer želi vaš novac.

Ako u snu vidite životinju koja pada u bunar, to se odnosi na nepouzdanu osobu koja će želeti da joj pozajmite novac, ali da neće hteti vratiti.

Ako ste sanjali da upadnete a zatim izađete iz bunara, taj san znači da ćete se obogatiti. Ako iz njega izađete uz pomoć užeta, obogatićete se kroz nasleđe.

Advertisements

Videti da u snu vadite vodu iz bunara može značiti da ćete dobiti bolji posao. Videti da se u snu bunar preliva znači da ćete imati godinu punu izobilja.

Ako ste sanjali da čistite bunar, to može značiti da ćete preduzeti neke mere predostrožnosti za svoju budućnost.

Bacati nešto u bunar u snu može značiti da ćete kupiti poklone ljudima koje volite.

Sanjati da čujete neke glasove iz bunara simbolizuje lošu osobu koja će čekati da vam postane prijatelj, i uputi vas na loše navike.

Sanjati bunar – ostala značenja

Kada vam se desi da nešto ispustite u bunar u snu, bez obzira na vrednost tog predmeta, taj san pokušava da vas upozori na mogući gubitak. Veličina gubitka nije precizirana, samo je činjenica da gubitak nećete moći vratiti.

Advertisements

Bunar u snu takođe ukazuje na vašu podsvesnu želju da se vratite svojim osnovama. Moguće je da ste više puta razmišljali o sastavljanju rodoslovnog stabla, ili vam se čini da ste u poslednje vreme fascinirani pričama o narodnim tradicijama.

Ako ste slučajno pali u bunar u snu, ovo je upozorenje o iskušenjima koje vam pripremaju neprijatelji.

Ako ste sanjali da ste se dobrovoljno spustili u bunar, to znači da ćete moći da pobegnete od neprijatelja i uništite njihove podmukle planove.

U bliskoj budućnosti se možete uplesti u sumnjivu priču sa nepredvidivim posledicama ako u snu padnete u bunar.

Ako je žena sanjala da joj muž padne u bunar i da se udavi, takav san simbolizuje očajno emocionalno stanje. Odmor i promena okruženja mogu pomoći.

Advertisements

San o bunaru sa čistom vodom povezan je sa novim mogućnostima koje će se uskoro otvoriti. Pokušajte da pazite da ne izgubite iz vida povoljne ponude.

Bunar pun vode u snu simbolizuje nadolazeće obilje. Možete očekivati blagostanje i prosperitet.

Ako ste sanjali bunar sa prljavom vodom, taj san simbolizuje blagostanje koje vas očekuje.

Ako ste sanjali da kopate bunar, to znači da ćete imati mnogo posla. Ali koliko će to biti isplativo, nije moguće protumačiti na osnovu ovog sna.

San u kojem ste videli bunar takođe može odražavati vašu želju da razumete sebe i pogledate u svoju podsvest. Ovaj san simbolizuje potragu za srodnom dušom ili pravim vrednostima.

Advertisements
Advertisements
Advertisements