Šta znači sanjati mučenje?

Mučenje je simbol straha i bola pred nečim ili nekim koga se plašite. Sanjati da ste mučeni znak je da u vašem životu postoji nešto čega se više od svega plašite i da vam se to približava.

Ako sanjate da ste mučeni, potrebno je da pogledate svoj život iz drugog ugla i dozvolite sebi vremena da vidite sve probleme koje ste možda propustili u prethodnim vremenima samorefleksije.

Advertisements

Ovakvi snovi simbolično otkrivaju da imate tendenciju da ne pristupate rešavanju problema i da trebate da komunicirate sa drugima. Biti mučeni u snu znači da se plašite problema u stvarnom životu.

Emocionalna tema koja prati ovaj san može biti prilično uznemirujuća. Možda niste uspeli da rešite problem u svom životu ili vas je problem proganjao u snovima?

Ovaj san je povezan sa potrebom da budete hrabri u životu. Možda ste ovo izbegavali?

Poruka većine ovakvih snova koji uključuju mučenje jeste da trebate napraviti male promene, ali imati poverenja u očekivanje velikih rezultata.

Osećaj terora u snu je primer kako se osećate u vezi sa određenim događajima u vašem životu. Neugodne pojave koje se dešavaju u stvarnom životu direktno su povezane sa stanjem sna.

Advertisements

Ove pojave se ne brišu iz nečijeg podsvesnog uma, već se pojavljuju u snovima kada je podsvesni um aktivniji.

Stoga, ako je neko pre spavanja pogledao zastrašujući film, neće biti iznenađujuće što sanjati zastrašujući san.

Sve sumnje koje imate u vezi sa određenim dešavanjima u vašem životu i radnjama drugih obično se pojavljuju u snovima.

Ovo može da izazove osećaj užasa koji čoveka ostavlja iscrpljenim i uplašenim. Taj san je signal da postanete odlučni i da se suočite sa problemima koji vas terorišu.

Ako ste sanjali da nekog muče, ali da vi niste uzrok tome, taj san znači da će se drugi oslanjati na vas u životu. Ovaj san može dovesti do osećanja nelagode.

Advertisements

Nesreća će biti veća ako ste sanjali da vi mučite nekoga, jer ovaj san simbolizuje da će vaša veza sa nekim dovesti do komplikacija.

Ako ste sanjali da vas muči osoba koju ne volite ili nemate poverenja u nju, taj san simbolizuje brige u vašem životu.

Situacije koje uzrokuju da se osećate potlačenim od strane nekog superiornog u vašem životu takođe mogu dovesti do ovakvog užasnog sna.

Važno je da pokušate da ozbiljno razmislite o tome kako da prevaziđete teror u vašem životu. Konačna poruka takvog sna je da morate shvatiti da ste sami odgovorni za promenu svog života.

Advertisements
Advertisements