Šta znači sanjati jezik?

Sanjati svoj jezik simbolizuje stvari koje govorite tokom svog života. Možda osećate da ste rekli previše ili da morate da kažete više.

Ako vam je jezik bio dug, možda lažete sebe o nečemu. Da li je vredno toga? Bolan jezik čudne boje ili neobičnog izgleda može značiti da govorite loše o nekom drugom.

Advertisements

Ako imate problem sa određenom osobom, možda bi bilo bolje da razgovarate sa njom direktno, a ne iza njenih leđa.

To takođe može ukazivati da ste nervozni zbog razgovora sa nekim o temi zbog koje se osećate nelagodno ili brinete da vas neko odbije.

Dlakav jezik je generalno znak da žalite zbog nečega što ste rekli. Ako je to slučaj, možda treba da se izvinite nekome ili da objasnite razloge zašto ste nešto rekli ili uradili.

Ako ste gledali svoj jezik u ogledalu, taj san znači da morate više da razmislite pre nego što progovorite ili možda trebate da budete iskreniji sa nekim vama bliskim.

Ako ste nekom drugom iščupali jezik u snu, moguće je da ste ljuti zbog nečega što su vam rekli u stvarnosti, ali ne možete da im kažete kako ste se zbog toga osećali.

Advertisements

Ako vam je neko isplazio jezik u snu, to znači da možda imate seksualni interes za tu osobu. Smatra se da je to falični simbol, pa da li vas privlači osoba koja je bila sa vama u snu?

Sa druge strane, to može značiti da ta osoba pokušava da vas uvredi. Razmislite kako se osećate prema toj osobi u svom životu da biste odlučili šta je u pitanju.

Sanjati jezik simbolizuje vašu sposobnost da preuzmete određene odgovornosti. Ako na trenutak razmislite, jezik luči pljuvačku kako bi pokušao da bolje svari hranu.

U svetu snova, ovo simbolizuje vaše trenutno stanje. Pokušavate da razumete neočekivane promene koje su se dogodile u vašem životu.

Jezik takođe simbolizuje i problem u komunikaciji. Trebalo bi da dobro razmislite pre nego što date svoje mišljenje ili nešto kažete, pogotovo ako se ne razumete u neku temu.

Advertisements

Kada vidite jezik u snu, ovaj san upozorava da treba da pazite šta govorite. Vi ste temperamentna osoba i možda često nešto izgovorite na brzinu, umesto da prvo malo razmislite.

Često se dešava da brzo reagujete rečima pre nego što razmislite o tome. Mnogi vas ne mrze jer znaju da ste u žurbi, ali nećete uvek naići na razumevanje i toleranciju prema svima.

Ako ste sanjali da sklopite jezik, taj san pokazuje da ćete pobediti svog protivnika. Svaki dan pokazujete koliko ste dobri, iako često nailazite na negativne komentare o svemu što ste postigli.

Pokušajte da ne budete uvređeni tuđom ljubomorom, i pokušajte da se kontrolišete.

Ako ste sanjali da vam drugi pokazuju jezik, ovaj san znači da se ne usuđujete da se suočite sa svojim neprijateljem. Osećate se uplašeno.

Advertisements

Videti crni jezik u snu upozorava da previše pričate. Možete reći previše o problemu koji nije vaša briga.

S druge strane, ovo je takođe pokazatelj da ste nervozni zbog razgovora sa nekim o nekoj temi. Osećate se neprijatno i brinete jer bi vas mogli odbiti.

Posečen jezik u snu simbolizuje laž o nečemu, ili da postajete licemer. Nasuprot tome, ako vidite takvu osobu, to znači da ne možete da verujete toj osobi.

Ovaj san takođe simbolizuje izdaju, trebate biti oprezni prema ljudima u vašoj blizini.

Kada vidite druge ljude kako pokazuju jezik, ovaj san simbolizuje vašu seksualnu želju prema nekome. To se može odnositi i na vaša osećanja, iako se obično zasniva isključivo na fizičkoj privlačnosti.

Advertisements

Ako ste sanjali da nekome posečete jezik, ovaj san ukazuje na to da je ta osoba možda rekla nešto što vas je povredilo.

Ako vam u snu dlake rastu na jeziku, to znači da možete više govoriti u svakoj situaciji. Da biste izbegli nevolje, takođe treba dvaput da razmislite pre nego što nešto kažete.

Bolan ili natečen jezik u snu je znak da govorite loše o nekome ko to ne zaslužuje. Možda ćete osećati zavist ili ljubomoru.

Ako ste sanjali dugačak jezik, ovaj san je znak da previše pričate. Ako širite previše informacija o sebi ili nekom drugom, ovaj san vam je upozorenje da bi neke osobe to mogle da iskoriste protiv vas.

Takođe, ovaj san može značiti da neko iz vašeg okruženja previše priča o vama, ali to ne mora biti na negativan način. Možda vas neko hvali i govori drugima kako ste sjajni.

Advertisements
Advertisements
Advertisements