Šta znači sanjati vrapca?

San o vrapcu može značiti da će vam se želja ostvariti ili da će se vaša očekivanja ispuniti. Videti vrapca u snu znači da ćete uskoro dobiti pomalo iznenađujuće, ali pozitivne vesti.

Ako u snu vidite jato vrabaca, to znači da ćete uskoro imati neočekivane goste. Njihovo prisustvo, iako neočekivano, na kraju će doneti pozitivnu emocionalnu energiju u vaš dom.

Advertisements

Ovaj san može da znači i da ćete morati biti tolerantniji prema bliskim prijateljima jer će oni u narednom periodu iskušati vaše strpljenje.

Ako vidite jato vrabaca kako leti, to znači da ćete morati biti otvoreniji u pogledu novih ideja u svom profesionalnom životu.

Drugim rečima, eksperimentalnost će se isplatiti u dužem vremenskom periodu. Ovaj san takođe može značiti da morate da se opustite sa formalnostima i počnete da razmišljate „van okvira“.

Ako u snu čujete zvuk vrapca, to znači da ćete biti predmet malih tračeva. To vas neće u značajnoj meri iritirati, već će vam pružiti zabavu. Možda ćete se dugo sećati ovog trača.

Uloviti vrapca u snu je veoma pozitivan znak. To znači da će se vaše želje uskoro ispuniti na gotovo čudesan način.

Ako vam se čini da je vrabac kojeg ste uhvatili bio vrlo pitom, to znači da će se vaši ciljevi ostvariti. Ovaj san takođe znači da će sudbina imati snažan uticaj na vaš život u narednih nekoliko meseci.

Vrabac je mala, ali okretna ptica. Za vrapca su povezani mnogi znakovi i verovanja, i dobri i loši. Vrabac se takođe smatra simbolom braka i porodičnog života.

Ako ste sanjali da vrabac uleti kroz prozor, u komunikaciji sa drugima vladaće mir i harmonija.

Vrabac, koji u snu skače sa grane na granu i glasno cvrkuće u isto vreme, znači da često govorite previše. Videti vrapca kako se u snu kupa je dobar znak koji vam obećava uspeh na poslu.

Ako ste sanjali vrapca u vašim rukama, to znači da ćete u životu imati ljubavi i sreće. Mrtav vrabac u vašoj ruci, naprotiv, simbolizuje rastanak sa dragom osobom.

Advertisements

Sanjati gomilu vrabaca na grani koji izgledaju mrzovoljno je znak da ćete se morati suočiti sa nevoljama i problemima u svom životu.

Ako vam je vrabac u snu stajao na glavi, ovaj san simbolizuje romantični sastanak.

Ako ste sanjali da gledate kako vrabac hrani svoje mlade, to znači da se nalazite u fazi svog života u kojoj možete i treba da podržavate ljude koji ne mogu sami učiniti nešto.

Trebalo bi da pomažete drugima i za to ćete dobiti zasluge. Videti u snu da vrapca goni gavran ili neka druga ptica, znači da neprijatelji prave spletke protiv vas.

Ako ste sanjali da u rukama držite vrapca i pokušavate da ga stavite u gnezdo, možda ćete imati novog člana u porodici.

Ako ste sanjali da je mačka unela mrtvog vrapca u kuću, ovaj san znači da ćete se suočiti sa nevoljama i tugama vezanim za kućne probleme.

Hraniti vrapca u snu znači da ćete izgubiti ili baciti novac. Iako će ti troškovi biti mali, najbolje je kontrolisati potrošnju u narednim danima.

Ako je vrabac uleteo u vašu kuću sa hranom u kljunu, bežeći od većih ptica, ovaj san simbolizuje profit i bogatstvo.

Mrtav vrabac koji u snu nije uspeo da odleti od predatora znak je da se vaši planovi neće ostvariti. Budite strpljivi i sačekajte da se stanje uskoro poboljša.

Advertisements