Šta znači sanjati trešnje?

Ako ste sanjali crvene i sočne trešnje bez preduzimanja bilo kakvih posebnih radnji, onda ovaj san može da predstavlja vašu želju da se zaljubite ili preduzmete odlučujući korak koji bi mogao da bude brak.

Zapravo, kao i većina voća, i trešnje donose plodnost. Stoga, videvši ih u snu, možete da se setite svoje želje za stvaranjem porodice i želje za majčinstvom.

Advertisements

Trešnje predstavljaju ekonomski uspeh i prosperitet. Ako se pojave u snu, to može da znači da ste dobili ili očekujete unapređenje na radnom mestu ili postizanje cilja koji ste sebi postavili.

Snovi o trešnjama mogu da znače da ćete da dobijete sina ako ste trudni.  Ako je sanjar muško, to može značiti upoznavanje nežne žene.

Ponekad se trešnja u snu tumači i kao peh u poslovnom životu. To podrazumeva da obraćate pažnju samo na svoja imanja i bogatstvo i ponašate se sebično. To vas čini daleko od moralnih vrednosti.

Sanjati da jedete trešnje

Ako u snu jedete trešnje, to znači da ćete da budete u novim sredinama u kojima možete da upoznate nove ljude. Takođe možete da započnete komunikaciju sa bivšim dečkom ili bivšom devojkom.

Osim toga, jesti trešnje u snu može da bude znak unapređenja na poslu i vraćanja reputacije.

Sanjati trešnje (za biznismene)

Ako je biznismen sanjao trešnju, taj san ukazuje na to da će posao da bude u nevolji. Najbolje je da izbegavate rizike na novom poslovnom polju i da budete oprezni.

Sanjati drvo trešnje

Sanjati o drvetu trešnje obično se odnosi na želju za srećnom porodicom. O tome sanjaju ljudi kojima je stalo da vode stabilan i miran život i žele da poseduju srećnu porodicu.

Štaviše, to može da bude simbol konkurentnosti, ambicioznosti i radosti u privatnom i poslovnom životu.

Sanjanje zelenih stabala trešnje ukazuje na to da ćete da imate sreće. Sanjanje neplodnih stabala trešnje ukazuje na to da ste dobrog zdravlja i srećni u životu.

Sanjati zrele trešnje

Sanjanje zrelih trešanja u činiji ukazuje na to da ste zaljubljeni.

Sanjati sirove ili trule trešnje

Sanjanje o sirovim ili trulim trešnjama ukazuje na to da ćete da budete tužni i isfrustrirani, zato ne uzimajte neke stvari previše ozbiljno.

Advertisements

Šta znači sanjati trešnje?

Često se dešava da se hrana pojavljuje u snovima, ali šta to znači kad u snu vidimo trešnje?

Elementi viđeni u snu međusobno se veoma razlikuju. Oni se kreću od životinja, poput pasa i konja, do akcija poput plakanja ili letenja.

Hrana takođe može da bude glavni junak slike iz snova, posebno kada je reč o voću.

Primećeno je da se plodovi često pojavljuju sanjaru, svaki sa svojim značenjem i tumačenjem. Voće koje obično poprima pozitivno značenje su trešnje.

Neophodno je da razumete simboliku ovog voća i šta ono izaziva u kolektivnoj mašti.

Ljubav

Trešnje sazrevaju u proleće, savršenstvo sezone za buđenje prirode nakon hladne zimske klime. Štaviše, ova sezona je uvek predstavljala rađanje ljubavi.

Iz tog razloga, trešnja često predstavlja osećaj ljubavi u snovima, pao na različite načine prema različitim detaljima slike iz snova.

Obično je to želja da se zaljubite ako već nemate partnera ili da preduzmete važan korak u vezi ako ste već u partnerstvu, poput braka.

Razvoj

Doba godine u kojoj trešnje sazrevaju pokazuje nove mogućnosti koje vode ka uspehu i povoljnoj ekonomskoj situaciji. Možda je na pomolu unapređenje na poslu ili novi posao.

Nega

Na kraju, kao i većina letnjeg voća, i trešnje dočaravaju nepažnju i smirenost tipične za detinjstvo. Sanjar ovo može da vidi kao potrebu za smirenjem i nedostatkom briga koje mu verovatno okupiraju um.