Šta znači sanjati suncokret?

Videti suncokret u snu simboliše nove ljude i prijatelje. Sanjati da jedete suncokret simbolizuje važna pitanja o kojima će se pričati među vašim prijateljima. Ova pitanja će vas posebno zabrinuti.

Videti farmu suncokreta u snu znači da ćete se okrenuti na bolje zahvaljujući pomoći prijatelja u teškim danima.

Advertisements

Seme suncokreta u snu ukazuje na to da ćete biti umorni zbog neslaganja među prijateljima, ali ćete pronaći sredinu što je pre moguće.

Videti zrno suncokreta u snu znači da će vas neko od prijatelja pitati za mišljenje o svojoj porodici, a takođe ćete podeliti svoje probleme sa svojim prijateljem tokom ovog razgovora.

Sanjati da sadite suncokret znači da ćete uspostaviti bliskost sa ljudima koje ste tek upoznali. Videti da u snu sakupljate suncokret znači da ćete nekome pomoći finansijski.

Tradicionalno, san o suncokretu je većinom dobar znak. To je simbol topline, bogatstva, dugovečnosti i ravnoteže u vašem životu.

Sanjati jedan suncokret

Sanjati da vidite samo jedan suncokret na poznatom mestu simbolizuje toplinu, obilje i prosperitet. Takođe znači da vas u životu vode dobri ljudi.

Ako se suncokret nalazi na nepoznatom mestu ili u divljini, to znači da vam dolazi sloboda ili putovanje.

Sanjati da uzgajate ili sadite suncokret

Ako ste sanjali da uzgajate ili sadite suncokret, taj san znači da tražite smernice. Uspostavljate novi početak i tražite pomoć za svoje buduće planove.

Ako prolazite kroz teška vremena, taj san znači da idete napred i gledate u budućnost.

Sanjati da se divite suncokretu

Ako se u snovima divite sjajnom suncokretu, tako sjajnom da vam je teško gledati, a sve ostalo je u senci toga, taj san znači da morate biti svesni nekoga ko vas vara svojim lažnim izgledom ili onim što govori.

Budite oprezni jer vas mogu odvesti na pogrešan put u vašem životu.

Advertisements

Sanjati semenke suncokreta

Semenke suncokreta u snu simboliše početak nove ideje ili da dolazi novo vreme u vašem životu. Ovaj san simboliše novi početak i uzbudljiva otkrića koja tek dolaze.

Sanjati da poklonite ili dobijete suncokret

Pokloniti ili dobiti suncokret u snu, simbolizuje sreću, blisku vezu, obzir, prihvatanje i divljenje.

Davanje suncokreta nekome ko je bolestan, ko se oporavio ili se bori sa problemom, znak je da mu pružate snagu, podižete im raspoloženje i usmeravate pozitivnost i dobro zdravlje.

Sanjati suncokret – simbolika

Iako je nauka dokazala da ova biljka zapravo ne prati sunce po ceo dan, ipak je ona biljka koju ljudi najčešće povezuju sa suncem.

Iz tog razloga i sa načinom na koji je to gledano kroz vekove, suncokret će uvek biti simbol nepokolebljive vere, lojalnosti i predane ljubavi, predanosti i obožavanja.

Oblik i boja suncokreta, njegove svetlo žute, narandžaste i crvene boje simbolišu sunce. Ovaj cvet simboliše sreću, sjaj i sve pozitivne stvari.

Suncokreti su savršeni za srećne prilike. Možete ih koristiti za sve vrste veselih događaja i proslava, kao što su venčanja, zaruke, babine i rođendani.

U Kini ovaj cvet simbolizuje dug život. Možda je to zbog sunca za koje se smatra da će trajati večno.

Praktično, kada se ove biljne iseku da bi se napravilo cveće za vaze i bukete, one mogu trajati 2-3 nedelje, što znači da su prilično izdržljive.

U snovima se veruje da je suncokret srećan simbol. Smatra se da simbolizuje napredovanje u karijeri, bogatstvo, sreću i pozitivne mogućnosti.

Advertisements

Videti ovaj cvet u snu je prava sreća za nekoga ko započinje novu karijeru ili novi posao.

Advertisements