Šta znači sanjati suknju?

Suknja u snu simbolizuje vaš unutrašnji svet, vašu ličnost i nivo samopoštovanja, kao i mogućnosti koje vas čekuju u budućnosti.

Sanjati da perete suknju

Ovaj san simbolizuje opasnost koja dolazi od vaših konkurenata. Pranje suknje u snu simbolizuje podsvesnu želju da se rešite prošlosti, pobegnete od sećanja, prošlih veza i bivših prijatelja.

Advertisements

Taj san takođe ukazuje na borbu protiv prepreka i poteškoća. Ako ste uspeli da dobro operete suknju, to znači da ćete pobediti.

Ako su mrlje ostale na suknji nakon pranja, to znači da put do vašeg cilja će biti prekriven teškoćama, tračevima i spletkama.

Sanjati puno suknji

Ako ste videli mnogo suknji u snu, to znači da morate biti pažljivi pri izboru poslovnih partnera. Ovaj san je takođe upozorenje da budete oprezni sa finansijama.

Sanjati mrlje na suknji

Ako ste sanjali da vidite mrlje na suknji, to znači da vas neko pokušava klevetati, čuvajte se spletki.

Sanjati staru suknju

Videti ili nositi staru suknju u snu simbolizuje poteškoće. Taj san može značiti da vas čekaju nevolje u bliskoj budućnosti.

Advertisements

Sanjati da kupite suknju

Kupovina nove suknje u snu simbolizuje zanimljiv događaj u životu. OVaj san znači da su svi vaši finansijski poslovi pod kontrolom, a takav san simbolizuje i novi profitabilan posao.

San je povezan sa novim planovima i predstavlja sreću u poslu, nova poznanstva, nove veze, novi period u životu ili unosan posao.

Takav san je posebno povoljan ako se obučete u novu suknju.

Sanjati da skidate suknju

Skidanje suknje u snu simbolizuje predstojeću novu fazu u vašem životu i želju da počnete iznova. Ako je suknja koju skidate u snu prljava i istrošena, te promene će se ticati finansijskih pitanja.

Ako skinete novu suknju, ovaj san ukazuje na vašu želju da se otvorite i svom partneru ispričate svoja osećanja.

Advertisements

Sanjati poderanu suknju

Poderana suknja u snu simbolizuje vašu želju za intimnim odnosom sa određenom osobom, ali ne možete se odlučiti na takav korak.

Sanjati da peglate suknju

Peglanje suknje u snu je simbol skladnih i toplih odnosa u vašoj porodici. Ovaj san takođe može biti znak pronalaska novog bolje plaćenog radnog mesta.

Ako ste spalili suknju tokom peglanja, to je znak da ćete imati neprijatelja.

Sanjati da neko nosi vašu suknju

Ovo je znak da možda imate suparnika u odnosima. Druga osoba koja nosi vašu suknju u snu ukazuje na to da vam je potrebna nečija pomoć da biste rešili problem.

San takođe može da simbolizuje vaše žaljenje. San u kome neko nosi vašu suknju bez vašeg pristanka, znači da druga osoba koristi vas ili vaše ideje kako bi sebi koristila.

Advertisements

Ako ste sanjali da muškarac nosi suknju, taj san simbolizuje probleme na poslu. Ovaj san takođe ukazuje i na blagu bolest zbog posla. Trebalo bi da nađete vremena za odmor.

Sanjati ormar pun suknji

Videti ormar pun suknji koje su neuredno bačene simbol je moralne praznine. Možda ne možete da sredite svoja osećanja. Ako su suknje uredno složene na njihove police u ormaru, to znači da će se vaši planovi postepeno ispunjavati.

Sanjati da suknja gori

San u kojem suknja gori, najavljuje velike finansijske troškove ili materijalne gubitke. Ovaj san takođe simbolizuje stvarnu pretnju gubitka vaše imovine.

Sanjati da ne volite svoje suknje

Ako ste sanjali da vam se ne sviđaju vaše suknje, to znači da imate neprijatelje koji bi želeli da zauzmu vašu poziciju u društvu.

Sanjati da posudite suknju

Ako ste sanjali da posudite suknju od nekoga, to znači da ne radite svoj posao. Pozajmljivanje tuđe suknje u snu znači da ne možete bez tuđe pomoći.

Advertisements

Sanjati da vam je suknja velika

Ako vam je suknja u snu bila velika, taj san pokazuje vašu nesigurnost u odnosima sa prijateljima. Ovaj san takođe simbolizuje vaše nesvesno nezadovoljstvo društvenim statusom i materijalnom situacijom.

Sanjati da dajete suknju nekome

Ako ste sanjali da dajete suknju nekome, taj san znači da imate dovoljno iskustva i znanja da podelite sa drugima i pomognete im na taj način.

Sanjati da loše izgledate u suknji

Ovaj san simbolizuje rastanak sa nepotrebnim ljudima u vašem životu. San je takođe znak upozorenja o mogućnosti velike greške na poslu zbog nepažnje.

Sanjati da neko traži da posudite suknju

Ako u snu neko od vas traži da posudite suknju, a vi odbijete tu osobu, onda biste trebali biti oprezni prema zavidnim ljudima ili rivalima.

Takav san ukazuje na to da će vaši suparnici biti nemoćni u pokušajima da vam naude.

Advertisements

Sanjati da se divite tuđoj suknji

Ako ste se u snu divili tuđoj suknji, taj san je znak upozorenja koji znači da se čuvate ljubomore vašeg supružnika ili ljubavnika.

Sanjati da nosite prelepu suknju

Nositi prelepu suknju u snu simbolizuje radost i uspeh u poslu. Često takav san najavljuje nove sastanke i poznanstva.

Nošenje prelepe suknje u snu simbolizuje da ćete uskoro imati finansijsko blagostanje i nećete morati tražiti tuđu pomoć.

Sanjati skupu suknju

Ovaj san znači da ćete dobiti lepe vesti, savete, kao i poštovanje drugih ljudi.

Sanjati da imate seks sa suknjom

Ovaj san može da simbolizuje prepreke za sprovođenje bilo kakvih dela ili ideja. To može biti nešto značajno i nepremostivo što vam stoji na putu.

San o sek*u u suknji može ukazivati na nezadovoljstvo, na primer, poslom, hobijem, mužem.

Sanjati kožnu suknju

Kožna suknja u snu je znak prosperiteta i sreće. Nakon sna u kojem ste nosili kožnu suknju, možda ćete doživeti sreću u rizičnim poduhvatima. Veruje se da će taj poduhvat uspeti.

Sanjati suknje u različitim bojama

Bela suknja u snu simbolizuje lep događaj i prijatan sastanak. Ako ste sanjali crnu suknju, trebali biste biti spremni za neke neprijatne događaje.

Advertisements

Crvena suknja u snu simbolizuje iznenadnu strast i susret sa zanimljivom osobom.

Ružičasta suknja simbolizuje bezbrižan i radostan život. Plava suknja simbolizuje moralnu i fizičku iscrpljenost, ali i uspehu u poslu, kao i upoznavanje novih prijatelja.

Žuta suknja simbolizuje prevaru, spletke i ljubomoru. Zelena suknja je simbol prosperiteta i sreće.

Sanjati da izgubite suknju

Ako ste sanjali da ste izgubili suknju, taj san govori o vašoj sposobnosti da steknete prijatelje bez ikakvog napora. Mogli biste biti društveno aktivniji od većine ljudi oko sebe.

Advertisements
Advertisements