Šta znači sanjati srce?

Sanjati o svom srcu simbolizuje vaša unutrašnja osećanja, emocije, poteškoće, ljubav, privrženost i želje. Ovaj san takođe može da ukazuje na vašu emocionalnu patnju.

Snovi se često predstavljaju metaforički i odnose se na vaše emocije, ali ako ste neko ko je u opasnosti od srčanog udara, savetujemo vam da potražite medicinskog stručnjaka.

Advertisements

Srčani udari su najčešći simboli snova koji se odnose na srce i skreću pažnju na emocionalni bol i patnju.

Srčani udar je nešto što dolazi iznenada, utiče na ceo vaš centralni nervni sistem i čini da prestane da radi.

Možete li razmisliti o tome šta je to moglo uzrokovati? Loš raskid? Nedostaje vam ljubav od partnera? Ili samo prijatelji ili porodica koji su vas emotivno povredili?

Lokacija i ljudi oko vas kada doživite srčani udar u snu su tragovi koji će vam pomoći da protumačite vaš san.

San o srčanom udaru je takođe znak da morate da popravite unutrašnja osećanja koja vam izazivaju bol u vašem životu.

Advertisements

Možda vas muče negativne misli i ponašanja koja nastaju samo razmišljajući o prošlosti i koče vas i ometaju vam napredak u životu.

Ako ste sanjali da se spremate za operaciju srca, taj san simbolizuje unutrašnje isceljenje od traumatične prošlosti. Sada je vreme da se izlečite i krenete dalje.

Ako sanjate da vam je srce uklonjeno, to simbolizuje promenu i obnovu. Prošla bol će sada biti zamenjena nečim novim.

Sanjati da crtate oblik srca, može se odnositi na vaše žaljenje što vas je neko odbio kada ste pokušavali da privučete pažnju te osobe  da uspostavite romantičnu vezu.

Ovo može biti simbol vaše duboke želje za ovom osobom i želje da pokrenete vezu u vašem životu. Budite strpljivi jer ovo odbijanje može biti samo korak ka dugotrajnoj vezi.

Advertisements

Patnja od iznenadnog srčanog udara tokom sna može imati različita tumačenja. Tradicionalni izvori imaju tendenciju da povezuju srčani udar sa određenim incidentima ili događajima koji će vam izazvati velike probleme u budućnosti.

To mogu biti zdravstveni problemi ili događaji koji bi vam figurativno slomili srce. Ovaj san takođe može biti simbol straha od takvih poteškoća.

Srčana bolest u snu ukazuje na probleme u budućnosti. Ako sanjate da patite od srčanih problema, možda ćete naići na probleme u ljubavnom životu.

Sanjati nešto što je povezano sa srčanom bolešću, znači da ćete proći kroz nesrećne okolnosti i da ćete ih moći prebroditi ako se dovoljno potrudite.

Videti srčani udar u snu upozorava vas da se čuvate iskušenja. Bolest srca u snu takođe simbolizuje neprijatnost, smetnju, upozorenje o vašem zdravlju, opasnosti i prepreke.

Advertisements

Sanjati o srčanim oboljenjima ponekad ukazuje na vašu potrebu za zaštitom i strah od smrti. Ali u većini slučajeva, ovaj san ukazuje na vaš nedostatak sigurnosti i krivice.

Bolest srca se odnosi na probleme sa vašim osećanjima.

Ako tokom sna naiđete na probleme sa srcem, to bi ponekad (u veoma retkim prilikama) moglo biti povezano sa osećanjem straha ili zabrinutosti da biste mogli doživeti srčani udar.

Sam san može biti izazvan zdravstvenim problemima ili čak predosećanjem u veoma retkim okolnostima.

Doslovno držanje srca u snu može značiti da neko želi vašu ljubav i pažnju. Srce je simbol mira, poverenja i ljubavi.

Advertisements

Držanje ljudskog srca može biti prilično uznemirujući san, ali ovaj san simbolizuje faze kroz koje prolazite u životu.

To mogu biti vaši prijatelji, pažnja porodice ili različiti putevi kojima se krećete na svom životnom putu. To ne znači nužno da ćete imati neku vrstu uznemirujuće žrtve u stvarnom životu!

Operacija srca u snu može značiti da će vam se iskustva oblikovati. Ovo je pozitivan san.

Advertisements
Advertisements