Šta znači sanjati sirenu?

Snovi o sirenama ukazuju da dolaze teška vremena. To takođe može značiti da ste sumnjičavi prema dobrim stvarima koje mogu iznenada doći u vaš život. Sve može izgledati sjajno na površini.

Možda čujete i vidite sve prave stvari. Ipak, imate osećaj da stvari nisu kako izgledaju. Možda ćete osetiti da postoji nešto sumnjivo ili ste sumnjičavi prema nekome ko se trudi da vas podrži.

Advertisements

Ovo možda nije normalno. Sirene u vašim snovima mogu predstavljati prevaru koja vas okružuje. Možda postoje velika iskušenja koja mogu pretvoriti vaš život u katastrofu.

Možda se bojite da napravite budalu od sebe ako nasedate na tuđa lažna obećanja. Možda postoje osobe koje vas iskorišćavaju zbog sopstvene koristi.

Možda se plašite da će vas napustiti kada im date ono što žele. Ponekad se možete prepustiti iskušenjima koja mogu postati zavisnost.

Možda ćete podleći većem iskušenju koje može da ode van vaše kontrole. Ovaj san takođe može biti upozorenje da ne ponavljate greške iz prošlosti zbog kojih izgledate kao budala.

San vas upozorava da nije mudro verovati onima koji su vas prevarili ili razočarali u prošlosti. Može se raditi o tome da niste naivni.

Advertisements

Setite se stare izreke: „Ako uvek radite ono što ste uvek radili, uvek ćete dobiti ono što ste uvek dobijali“. Verovati onima koji su dokazali svoju izdaju može biti pad na istu grešku.

Ako ste sanjali da ste sirena, ovaj san bi mogao da simbolizuje vašu sujetu. To bi mogla biti i poruka koja će vam dati do znanja koliko ste lepi. Možda nećete priznati svoju ličnu lepotu.

Sirena je simbol nesreće, a tradicionalno videti sirenu na pomorskom putovanju značilo je da će brod potonuti.

Ako u snu vidite sirenu, to je često znak da trenutni projekat ili ambicija neće uroditi plodom i da bi bilo bolje odustati na vreme dok je manja šteta.

Pored toga, sirene su povezane sa morem, koje je moćan simbol podsvesti. Ako vidite sirenu u snu, ovo je poruka vaše podsvesti na koju trebate obratiti pažnju.

Advertisements

Sanjati sirenu – simbolika

Sirene u snovima mogu značiti mnogo stvari. Da biste saznali šta to znači za vas, uzmite u obzir svoje iskustvo, intuiciju i pojedinosti o snu. Na primer, važno je zapamtiti šta je sirena radila u snu.

Generalno, sirene u snovima su povezane sa iluzijom i prevarom, posebno u slučaju negativnih iskušenja koja nose posledice.

Još jedno opšte značenje sna je da vas sirena može upozoriti da previše verujete nekome, što nije dobro za vas jer možda neko pokušava da vas iskoristi.

U ovom slučaju, sirena u vaš san da vas podseti da učite iz starih grešaka kako se ne biste nepotrebno povredili još jednom.

Sirene u snovima su kao sirene iz mitologije. One predstavljaju seksualnu privlačnost. Ako muškarac sanja sirenu, to bi moglo da simbolizuje njegovu privlačnost prema ženi sa lošim motivima za njega.

Advertisements

Drugo opšte značenje za sirene u snovima simbolizuje blokirane i potisnute emocije koje se mogu pretvoriti u zavisnost. Ova zavisnost se obično povezuje sa osobom koja nije dobra za vas.

Suprotno tome, ako žena sanja sirenu, to može da simbolizuje njenu ličnost. To bi moglo značiti da ona razmišlja o tome da namami muškarca da uradi nešto što on ne želi – vezu, brak ili možda trudnoću.

Važno je da ispitate svoj san o sireni sa nivoa intuicije da biste saznali njegovo duhovno značenje.

Na primer, ako vas je san učinio srećnim ili pozitivnim, onda ima drugačije konotacije od onoga što je gore napisano. Ako je to slučaj, onda bi vaš san o sireni mogao najaviti sreću, ljubav i uspeh u bliskoj budućnosti.

Videti sirenu u snu može predstavljati vaše tajne, nešto što krijete ili potiskujete. Ovaj san je povezan sa stvarima kojih se klonite, ali znate da treba da budete iskreni.

Advertisements

Ovaj san takođe može ukazivati na probleme sa ženstvenošću, posvećenošću ili intimnošću.

Ako ste sirena tokom čitavog svog sna onda je to podsvesno upozorenje. Ovaj san je povezan sa ispraznim, manipulativnim ili nepoverljivim ponašanjem koje pokazujete.

Ako ste se u snu pretvorili u sirenu, to bi moglo ukazivati na vašu želju da budete privlačniji.

Duhovno značenje sirena, ili sirene, koja vas mami u vodu u snu, može predstavljati otkrivanje vaše seksualnosti. To takođe može značiti da se nosite sa osećanjima da niste dovoljno privlačni.

Češljati kosu sirene u snu znači da se plašite odgovornosti ili obaveze koju imate. Videti ljubaznu sirenu u snu je odličan znak koji simbolizuje bogatstvo, uspeh, ljubav i sreću u vašoj budućnosti.

Advertisements

Ako u snu vidite zlu sirenu, to može značiti da u vašem životu postoji nevernost. Verovatan scenario je da vam partner nije veran.

Ako se u snu ljubite sa sirenom, ovo je upozorenje da osoba koja vas privlači ima loše namere prema vama.

Videti nekoga koga poznajete kao sirenu u snu, ukazuje na vaše tajne želje. Važno je da uzmete više u obzir svoj individualni san i životnu situaciju da biste pronašli tačno značenje.

Čuti pesmu sirene u snu, simbolizuje želje negativne vrste. Ove želje su obično nekontrolisane za vas i imaju destruktivne posledice. Ovaj san služi kao upozorenje.

Videti da sirena peva u snu je još jedan san koji upozorava. To znači da u budućnosti mogu da se pojave problemi. Obično je san vezan za druge ljude i njihovo ubeđivanje da uradite nešto što ne želite.

Videti sirenu kako pleše u snu je dobar znak. Ovaj san ukazuje na sreću u bliskoj budućnosti.

Advertisements
Advertisements