Šta znači sanjati šefa?

Sanjati šefa otkriva vaše probleme ili nezadovoljstvo vašim trenutnim poslom.

Možete preneti svoje nezadovoljstvo prema šefu u san jer je on ili ona zadužen / zadužena za vaše svakodnevne zadatke i odgovornosti.

Advertisements

Mogli biste se nositi sa previše posla ili dobiti projekat koji vam se ne sviđa, a vaša podsvest za svoju frustraciju krivi menadžment, posebno šefa.

Možda vas takođe plaši njegov ili njen tip vođstva. Možda ćete morati da razmotrite svoj odnos sa ovom osobom da biste saznali dublje probleme kojima ćete možda morati da se pozabavite.

Sanjati da ste šef

Videti sebe kao šefa ili kao vodeću ulogu u svetu snova, otkriva vašu ambicioznu prirodu.

Niste zadovoljni svojim sadašnjim statusom i trenutno radite na unapređenju ili na nekom potezu u karijeri da biste podigli svoju poziciju.

Ovaj san je projekcija vašeg željenog odredišta i da biste ga postigli možda ćete trebati uložiti više vremena i truda u postizanje tih ciljeva i težnji u stvarnosti.

Pored toga, možda ćete se fokusirati na neka nerešena pitanja koja vas sprečavaju da se usredsredite na svoje planove za budućnost.

To su prepreke sa kojima biste se morali pozabaviti pre nego što pređete na sledeći korak na korporativnoj lestvici.

Sanjati da razgovarate sa šefom ili šeficom

Razgovor sa šefom ili šeficom u snu otkriva krivicu ili strepnju. Ako je razgovor započeo vaš šef, to znači da ste u stvarnosti možda pod stresom zbog ishoda određenog zadatka ili projekta.

Možda se osećate kao da ste napravili neke greške u prosuđivanju koje bi mogle uticati na uspeh ili neuspeh projekta.

Možda gubite motivaciju i entuzijazam prema svom poslu, a to se pokazuje u vašim slabijim performansama.

Advertisements

Kao rezultat toga, mislite da bi vam šef ili šefica ili nadređeni uskoro mogli zameriti zbog grešaka koje ste napravili ili zbog primetnog pada u produktivnosti.

Sanjati da vas šef ili šefica nagrađuje ili podstiče vaš rad

Primanje nagrada ili podsticaja od šefa ili šefice u snu znači suprotne ishode u stvarnosti.

Umesto blagoslova i dobrih vesti, možda ćete morati da se spremite za predstojeće gubitke i finansijske probleme.

Ovo bi bio vaš pad, posebno ako previdite naizgled sitne detalje koji bi vas vremenom mogli dovesti u ozbiljan dug.

Sanjati da flertujete sa šefom ili šeficom

Bez obzira na pol i sek*ualnu orijentaciju, sanjarenje o flertu sa trenutnim šefom ili šeficom otkriva nedostatak samopouzdanja, posebno u romantičnim aspektima.

Možda krijete probleme nesigurnosti i intimnosti koji vas sprečavaju da se angažujete ili uspešno zainteresujete za predmet vaše naklonosti.

Sanjati da vas šef ili šefica opominje

Ako ste sanjali da vas šef ili šefica opominje, to je vrlo dobar pokazatelj uspeha. Pesimistični scenario otkriva vaše strepnje i strah od neuspeha.

Ovakav način razmišljanja vas ponekad može pokrenuti u akciju, možda čak i uložite više napora nego što je potrebno da bi se izbegli scenariji poput ovog.

Kao rezultat, projekat ili posao koji nadgledate bili bi uspešno ostvareni. Za buduće talente ovo je povoljan znak brzog uspona do uspeha.

Kao što ukazuje ovaj san, ponekad se pesimizam i strepnje mogu usmeriti u produktivnost i pobedu.

Advertisements

Sanajti da ste zaljubljeni u svog šefa ili šeficu

Zaljubljenost u svog šefa ili šeficu tokom sna ne znači nužno da ih volite u stvarnosti.

Tradicionalni sanovnici na šefove i menadžere gledaju kao na ideale karijere ili želju za uspešnom karijerom.

Kao takvo, zaljubljenost u svog šefa ili šeficu odražava samosvest o vašim ličnim ciljevima ili ambicijama u vezi s vašim poslom ili budućim izgledima.

Možda ste zainteresovani za promociju ili čak za promenu radnog mesta.

Ovaj san često imaju oni koji počinju da se bave karijerom na društvenim mrežama i oni koji počinju da ulažu na berzi.

Sanjati da spašavate šefa ili šeficu od srčanog udara

Ako ste sanjali da je vaš šef ili šefica imala srčani udar, to bi moglo biti metafora za stres i previranja povezanih s poslom.

Pomažući šefu u vremenu kada mu treba i pomažući mu da preživi, znači da ćete uspeti da prevaziđete ovaj izazov i poboljšate se.

Ako postoje predstojeće mogućnosti da pokažete svoju jaku radnu etiku ili učestvujete u obuci, možda bi bilo pametno dati sve od sebe i dokazati za šta ste sposobni.

Sanjati da imate intimni odnos sa šefom ili šeficom

Ovo je jedan od najčešćih snova, jer ste s njima skoro po ceo dan, svaki dan – bilo da je to fizički (osam ili više sati), mentalno ili čak emocionalno.

Sve je u tome da ugodite šefu ili ne ugodite šefu ili šta će šef pomisliti kako vam ide.

Možda sanjate o tome kako puštate šefa da ima moć nad vama, ili kako se osećate potcenjeno, ili se pitate da li ćete ikada biti toliko moćni ili nikad ne želite da budete moćni poput toga.

Ako vidite svog šefa kao moćnog ili nekoga ko vam stoji na putu, onda sek*ualni san sa šefom može da istražuje vaše osećaje i pomaže vam da to razumete, tako da se možete osloboditi negativnog načina razmišljanja koji vam stoji na putu.

Sanjati starog šefa ili šeficu

Stari šefovi u snu ukazuju na osobe koje imaju moć u vašem životu.

Advertisements

Oni mogu ukazivati na određene promene koje dolaze u vaš život ili na šire smernice onoga što trebate učiniti da biste izašli na pravi put i krenuli tamo gde želite da idete u svom životu.

Ako sanjate starog šefa s kojim ste se slavno slagali, to je obično dobar i koristan san.

Ako sanjate da šef s kojim ste se slagali kaže nešto dobro o vama, to najavljuje unapređenje ili novac koji će vam doći od poslovnog dogovora ili odluke.

Takođe je dobar znak za novac ako ste vašeg starog šefa videli na vašem radnom mestu ili vam je na neki način čestitao.

Ako vidite šefa s kojim se niste slagali ili šefa koji vas je otpustio, ovo je obično znak upozorenja o vašem trenutnom poslu ili poslu koji radite u životu.

Ovi snovi vas upozoravaju da će se slične radnje ponoviti ako ne napustite ili promenite svoje navike.

Ponekad to naravno mogu biti snovi zasnovani na strahu ili stresu od starog posla, ali obično se pojave kada postoje slični slučajevi u vašem životu.

Šefovi uopšte u snovima povezuju se sa situacijama u vašem životu koje su bile poput onih koje ste imali kada ste imali prethodnog šefa.

Ako sanjate starog šefa neposredno pre nego što završite veliki projekat ili pretrpite veliki stres na trenutnom poslu, ovo je upozoravajući san koji vam govori da se usredsredite i pazite na svoj trenutni posao.

Ove vrste snova su način na koji vam vaša psiha govori da trebate da se usredsredite i odlučite da biste dovršili zadatak.

Ako sanjate da dobijete savete od starog šefa, posebno onog sa kojim ste imali dobru komunikaciju, ovo je pozitivan znak o ulaganjima, rizikovanju novca i bogatstvu uopšte.

Obratite pažnju na savete koji su vam dati, jer često i ovi snovi imaju proročko značenje.

Advertisements
Advertisements