Šta znači sanjati sandale?

San o sandalama simbolizuje zadovoljstvo i sreću. Ovaj san je znak novog putovanja ka odličnim destinacijama. Putovanje ne mora da bude fizičko, ali može značiti i promenu u vašem ličnom životu ili porodici.

San u kome nosite sandale simbolizuje udobnost i lakoću. Imate razumevanja za ljude oko sebe. Ovaj san ukazuje na to da treba da budete oprezni kada ste u blizini određenih ljudi jer rizikujete da ih uvredite.

Advertisements

San u kome su vam polomljene sandale znači da u određenoj situaciji morate da delujete sporije.

San u kome ste izgubili par sandala simbolizuje da ćete neko vreme biti odvojeni od porodice i prijatelja.

San u kome ste pronašli par sandala simbolizuje da morate ponovo da krenete u drugom pravcu. San u kome vam neko daje sandale simbolizuje da imate nevernog partnera ili prijatelja.

Ako ste u snu videli sandale same, što znači da ih niko nije nosio, to znači da ćete uskoro pronaći važan odgovor na svoja pitanja.

Pitate se da li ste uradili nešto kako treba, da li ste doneli dobru odluku i šta ste mogli da uradite drugačije. Ovaj san ukazuje na to da ćete uskoro shvatiti i da ćete biti zadovoljni odgovorom.

Advertisements

Ako se pitate kada će vaši problemi biti rešeni, ovaj san vam govori da ćete u narednom periodu uspeti da se oslobodite problema i počnete da živite normalnim životom.

Ne dozvolite da vam strahovi stoje na putu ka sreći.

Ako su vam sandale pristajale i bilo je lepo da ih nosite, to znači da ste trenutno na pravom mestu i bićete veoma dobro. Ne dolaze vam nikakvi trenutni problemi i imaćete mir.

Ako su sandale bile premale i bolela su vas stopala, to znači da vas nešto sprečava da se osećate srećno. Osećate se zarobljenim i ne vidite izlaz.

Ako želite da živite srećnim životom, moraćete da se ogradite od negativnosti i loših ljudi.

Advertisements

Ako su vam u snu sandale bile prevelike, to znači da ne možete da prihvatite neke činjenice i da vam je teško da se suočite sa istinom. Morate biti realni i prestati da živite u mašti.

Ako ste sanjali da imate nove sandale i bili ste uzbuđeni zbog njih, to znači da vam u životu nedostaju pažnja i nežnost. Potreban vam je neko da se brine o vama i da vam pokaže ljubav i naklonost.

Takođe, ovaj san može značiti da morate više da vodite računa o sebi i da prestanete da trošite previše novca i energije na druge ljude. Ponekad se morate staviti na prvo mesto, inače ćete se osećati loše.

Ako dajete ljubav, onda treba da je primite. Ako samo vi dajete, onda to znači da treba više da brinete o sebi i da mislite o svom dobru.

Advertisements
Advertisements