Šta znači sanjati reku?

Reka u snovima simbolizuje tok vašeg života i stav koji imate tokom prolaska kroz tokove događaja.

Tokom sna o rekama obratite pažnju na vreme, rečno okruženje, aktivnosti koje radite i svoje opšte emocije u snu.

Advertisements

Sanjati reku po mirnom sunčanom danu simbolizuje radosna zadovoljstva, mir, prosperitet i plodnost. Međutim, reka koja brzo teče za vreme oluje može da simbolizuje burnu fazu vašeg života.

Sanjati da je reka presušila

Ako ste sanjali da je reka presušila, to može značiti da ste izgubili kreativnu sposobnost razmišljanja i stvaranja. Voda u reci simbolizuje životnu snagu u ovoj situaciji.

Presušena reka u snu znači da više ne nalazite radost i zadovoljstvo u životu. Razmislite o isprobavanju novih ideja ili aktivnosti koje će vam ulepšati dan.

Sanjati zagađenu reku

Ako u snu vidite zagađenu reku bilo hemikalijama ili smećem, to znači da se osećate umorno i letargično. To takođe može biti znak neke telesne bolesti.

Sanjati zaleđenu reku

San o zaleđenoj reci odražava zamrzavanje vašeg interesa za rizikovanjem u životu. Ovaj san znači da se društveno isključujete da biste se izolovali.

Advertisements

Sanjati mutnu reku

Ako je reka u vašem snu bila mutna, to ukazuje na to da ste u previranju. Ovaj san odražava vaše unutrašnje misli. Mutna reka takođe ponekad može predstavljati nemoralne misli.

Sanjati brzu reku

Videti brzu reku u snu znači da osećate da je vaš život van kontrole. Osećate se emocionalno nesređeno.

Ako ste sanjali da se kupate u reci koja brzo teče, to znači da ste spremni da se suočite sa životnim izazovima.

Ako je reka prelivala preko obale, to može značiti da vaš problem sada pogađa ljude oko vas.

Ova vrsta snova se takođe može desiti ako i dalje imate osecanja prema bivšem dečku / bivšoj devojci nakon burnog prekida.

Advertisements

Sanjati da se kupate u reci

Ako ste sanjali da ste se kupali u reci, to predstavlja pročišćavanje i čišćenje. Ako je reka bila zagađena ili prljava, to znači da ste u okruženju sa negativnim uticajima i da možete biti oštećeni.

Ako ste sanjali da se kupate u reci potpuno odeveni, taj san ima pozitivne konotacije. To je znak blagostanja i sreće.

To znači da će vaš kućni život uskoro procvetati i da ćete prihod moći dobiti iz nepredviđenih izvora. To će vas učiniti mnogo imućnijim nego što ste ikada bili.

Sanjati utapanje u reci

San o utapanju u reci znači da se ne možete nositi sa stalnim odgovornostima ili svakodnevnim potrebama.

Razmislite o usporavanju da biste u potpunosti razumeli rizike pre nego što pređete na novu aktivnost.

Advertisements

Ako ste sanjali da ste preživeli i niste se utopili, to je znak napretka.

To znači da ćete postati bogati i da ćete moći akumulirati mnogo bogatstva, novca i dobra. To takođe može ukazivati na to da biste se mogli obogatiti u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Sanjati da prelazite reku

Ako ste u snu prelazili reku, to predstavlja prepreku ili problem sa kojim treba da se suočite da biste se približili svom cilju.

Ako ste u snu videli most na reci, to znači da se neko ranije suočavao sa vašim problemima. Pogledajte da li možete dobiti pomoć ili savete od ljudi sa sličnim iskustvima.

San o prelasku reke plivanjem ili uz pomoć trajekta ili broda ili bilo kog plovila znači da vas čekaju loše vesti. Ove vesti će vas možda ostaviti sumornim i nezadovoljnim.

Advertisements

Sanjati da plovite čamcem ili splavom po reci

Ako ste sanjali da ste plovili čamcem ili splavom po reci, taj san znači da samo idete životnim tokovima.

Međutim, u nekim slučajevima to može biti i podsetnik da biste trebali preuzeti odlučniju ulogu u pravcu sopstvenog života.

Sanjati da pijete vodu iz reke

Ako ste sanjali da pijete vodu iz reke, to znači da morate da se trgnete da biste krenuli dalje u životu.

Sanjati da plivate uz reku

San u kojem vidite sebe sposobnim da radite protiv plime brze reke i da možete da plivate u njoj simbol je za pomoć ili olakšice koje ćete dobiti od nepredviđenih izvora ili nepoznatih ljudi.

U stvari, možda čak i dobijete pomoć od osobe koja vam se nekada gadila.

Advertisements

Sanjati da se borite sa rečnom strujom

Ako ste sanjali da se borite sa rečnom strujom i nesposobnost da se oslobodite, taj san je zloslutni znak. To znači da biste se mogli upetljati u sudski postupak ili dugotrajnu parnicu.

Sanjati da izlazite iz reke

Ako ste sanjali da izlazite iz reke, to je optimističan znak. To znači da ćete postati primalac dostojnih i uzbudljivih vesti koje bi mogle povoljno promeniti tok vašeg života.

Sanjati izgradnju brane preko reke

Ako ste sanjali da gradite branu koja se proteže preko reke, to je važan znak. To znači da vam se spremaju iskušenja i nevolje. Možda ćete morati da se nosite sa ovim nevoljama da biste promenili put kojim ide vaš život.

Sanjati da pokušavate da uhvatite nešto u reci

San u kojem pokušavate da uhvatite nešto u reci, možda ribu ili drugo stvorenje najavljuje negativnost koja će ući u vaš život.

To ukazuje da će se u vašem životu događati sumorni i uznemirujući događaji ili okolnosti.

Ovi događaji ili okolnosti mogu da vas okupiraju neko vreme i možda ćete morati da se nosite sa njima u skladu s tim.

Sanjati da ste izvadili glinu ili pesak iz reke

Ako ste sanjali da izvadite glinu ili pesak iz reke, na primer rukom, taj san je simbol novih promena. Ove promene bi mogle biti povezane sa izgradnjom nove kuće za vas.

To takođe može značiti da ćete se možda preseliti u drugu kuću ili na kraju kupiti novu imovinu za sebe.

Advertisements

Sanjati da ronite u reci

San u kome ste ronili u reci, simbol je za pozitivne vibracije u vašem životu. To znači da ćete uspešno izbegavati ili sprečavati određene događaje, koje bi inače mogli imati negativan uticaj na vaš život.

Advertisements
Advertisements