Šta znači sanjati psa?

Mnogi na pse gledaju kao na verne prijatelje i stalne pratioce. Tako psi u snovima često imaju veze sa prijateljstvom, lojalnošću, zaštitom, instinktom i velikodušnošću.

Pas u snu može biti simbol koji predstavlja vas ili nekoga u vašem životu ko pokazuje ove kvalitete.

Advertisements

Pas u snu takođe može biti simbol zalaganja za prijatelja ili člana porodice koga želite da zaštitite.

Pokušajte da se setite kako je pas izgledao, kakav je bio njegov temperament i šta je pas radio u snu.

Da li je spavao, jurio automobil ili neku životinju, napadao vas, kopao rupu u dvorištu ili pokušavao da pobegne? Da li pas komunicira sa vama ili ga posmatrate iz daljine?

Svi ovi detalji mogu uticati na značenje vašeg sna. Pas je simbol lojalnosti i predanosti, ako se u snu ponaša prijateljski. Ako je pas u snu bio ljut, to je simbol frustracije i ogovaranja.

Ako sanjate psa koji vas napada i ujeda, uskoro ćete doživeti neuspeh u poslu i moraćete da se suočite sa svojim neprijateljima.

Ljubazan i nežan pas simboliše predstojeću zaradu i lojalnosti prijatelja. Ako vidite lepog i čistokrvnog psa, to znači da ćete steći značajnu poziciju i autoritet na poslu.

Sanjati da pas laje

Ako u snu čujete lajanje psa, to može značiti različite stvari u zavisnosti od toga da li zvuči kao veselo lajanje ili ljuto lajanje.

Srećno lajanje simbolizuje prijatnu aktivnost sa drugima ili prihvatanje u društveni krug. Pas koji žestoko laje znači da ste vi ili neko drugi dosadni, zahtevni ili da kontrolišete druge.

Ljutiti lavež pasa može da simbolizuje nekoga ko je mrzovoljan, iritiran ili nesrećan.

Sanjati da vas pas ujede

Pas koji vas pokušava ujesti u snu mogao bi simbolizovati nekoga u vašem životu ko je zao, neljubazan, nepristojan, prevrtljiv ili ponižavajući. Šta mislite ko vas napada ili vam smeta?

Advertisements

Od koga se osećate ugroženim? Tamo gde vas pas ujede može biti i trag. Ako vas ujede za nogu, to se može odnositi na vašu sposobnost da uravnotežite neki aspekt svog života.

Ugriz psa za ruku simbolizuje nelojalnost i izdaju. Sanjati da vas je pas ujeo može predstavljati osećaj napada, uznemiravanja ili pretnje. Možda osećate posledice tuđe opakosti.

San takođe može simbolizovati poteškoće sa zavisnošću. Pacijenti u bolnicama mogu sanjati da ih psi napadaju zbog neprijatnog medicinskog tretmana koji je u njihovom najboljem interesu.

Sanjati agresivnog psa

Ovaj san može ukazivati na unutrašnji sukob u vama samima. Takođe može da znači da je neko neveran ili da mu se ne može verovati.

Sanjati štenad

Ovaj san bi mogoa predstavljati vašu sposobnost da negujete nekoga (dete ili prijatelja) ili nešto (posao ili odnos). Štenad u snu mogu simbolizovati roditeljski ili zaštitnički instinkt.

San takođe može da simbolizuje osobu u vašem životu koja je impulsivna, znatiželjna ili kojoj nedostaje disciplina.

Postoji li neko ko stalno testira vaše strpljenje, kao što to često čine mlada štenad? Važno je shvatiti da je analiza snova lična stvar i samo vi možete dešifrirati šta vaš san može značiti.

Opet, važno je zapamtiti da ne postoji pogrešno tumačenje. Zabavite se pokušavajući da shvatite šta vaš pas iz snova simbolizuje u vašem životu, i nemojte to shvatati previše ozbiljno.

Sanjati mrtvog ili umirućeg psa

Sanjati mrtvog ili umirućeg psa može predstavljati odustajanje. Možda ste izgubili nešto što vam daje samopouzdanje ili čini da se osećate bezbedno.

Sanjati da psu odsečete glavu

Ako ste sanjali da psu odsečete glavu, taj san predstavlja radnje koje se preduzimaju kako bi se sprečilo da neko drugi misli samouvereno.

Advertisements

Možda sprečavate nekoga da se brani ili ima na šta da se osloni.

Sanjati izgubljenog psa

Ako ste sanjali izgubljenog psa, taj san predstavlja osećaj gubitka poverenja u sebe ili sposobnosti da se emocionalno zaštitite. Možda osećate da više ne možete da se zauzmete za sebe.

Ili imate osećaj da je neka situacija previše opasna za suočavanje. San može simbolizovati probleme u argumentovanju vaše strane sukoba ili odbrani.

Možda se osećate nemarno prema nekome ko vas je štitio ili izbegavate da se zaštitite.

Sanjati psa – ostala značenja

Razmislite šta pas predstavlja i kako ste se osećali tokom sna i posle. To je ono što vaše podsvesno ja želi da vidite.

Psi u snovima često su pokazatelji da deo sebe krijete od drugih a njihove poruke vam mogu pomoći da dođete do korena svojih problema ili osećaja.

Sanjati psa predstavlja osećanja u oblastima vašeg života u kojima ste emocionalno zaštićeni.

Vrsta, veličina i boja psa predstavljaju vaš izbor da se zaštitite od teških emocija ili da se suočite s problemima.

Ako sanjate krvoločnog psa, to znači da ćete se predati iskušenju, a to vam može naneti štetu. Ugriz psa u snu predviđa svađu sa supružnikom ili kolegom.

Prljav i mršav pas predstavlja bolesti, neuspehe na poslu i finansijske gubitke. Ako posetite izložbu pasa to znači da ćete postići uspeh u ličnom i poslovnom životu.

Ako sanjate lavež čopora pasa, to je znak neprijatnih vesti i problema. Ako vidite pse kako love druge životinje, takav san najavljuje oporavak od krize i napredovanje.

Ako u snu dobijete ožiljak od ujeda psa, to znači da ćete imati neočekivane poteškoće. Ako čujete režanje pasa, ali ih ne vidite, to je znak licemerja lukavih ljudi, kao i porodičnih nevolja.

Cviljenje psa ukazuje na smrt prijatelja ili dugo odvajanje od njega/nje. Ako sanjate da se borite sa psima, to je znak obeshrabrenja i gubitka u svađama sa rivalima.

Advertisements

Ako vidite da vam se u snu približava dobar pas, to je simbol perspektive u ljubavnim i poslovnim poslovima.

Ako posmatrate psa kako juri mačku, imaćete poremećaje u ljubavnim odnosima. Ako odvojite psa od borbe sa drugom životinjom, to je znak popravka ljubavnih odnosa nakon nevolje.

Pas, sa dve ili više glava, znači da prebrzo upravljate svojim poslom, što može dovesti do razočaranja.

Ljut pas u snu znači da vaši napori u nekom važnom poslu neće dovesti do uspeha. Osim toga, ovaj san predviđa smrtnu opasnost.

Zlobni pas, koji vam izaziva strah i nelagodu, u većini slučajeva predstavlja nešto loše, obično su to loše vesti.

Ako sanjate ludog psa, nevolje će biti velike, pa čak i opasne po vaše zdravlje. Sanjati psa simboliše osećanja u oblastima vašeg života u kojima ste emocionalno zaštićeni.

Vrsta, veličina i boja psa simbolišu vaš izbor da se zaštitite od teških emocija ili da se suočite s problemima. Pas u snu takođe simboliše emocionalnu samoodbranu.

Može da simboliše načina na koji se odlučujete da se suočite sa negativnom situacijom, a da pritom ostanete sigurni.

Nešto na šta se možete osloniti u sebi ili u drugima kako biste zaštitili sebe ili sprečili probleme. Emocionalna barijera koju postavljate da biste se zaštitili.

Osećanje opasnosti ili zaštitnički stav o suočavanju sa opasnim ljudima ili situacijama. Lojalnost, zauzimanje strane ili emocionalna zaštita prijatelja, porodice ili posla.

Pas u snu takođe može da simboliše gubitak samokontrole nad instinktima i nagonima. Može da predstavlja snažne sek*ualne nagone ili bes prema drugoj osobi.

Sanjati ljutog psa skoro uvek predstavlja ljutnju prema drugim ljudima. To takođe može predstavljati gubitak vaših živaca.

Advertisements

Ljuti pas može takođe odražavati osećanja prema nekome u vašem životu. Pas na lancu predstavlja vašu samokontrolu ili držanje nagona pod kontrolom.

Advertisements