Šta znači sanjati posteljinu?

Sanjati posteljinu može da znači da vaše odluke ili lični izbor neće biti primećeni od strane drugih. Osećate se dobro zadržavanjem tajne ili privatne odluke za sebe.

Negativno, posteljina može odražavati preveliku zabrinutost zbog toga da li će vaši izbori biti primećeni kod drugih. Previše brige za privatnost ili lična pitanja koja na kraju mogu prouzrokovati veliki stres. Sakrivanje istine po vašem izboru. Sakrivanje izbora jer osećate da može izgledati kao da niste savršeni.

Advertisements

Sanjati novu posteljinu

San o novoj posteljini je nagoveštaj za skrivena područja svesnog uma i različite aspekte vaše ličnosti. Nedavno iskustvo i slom srca možda su vas ojačali. Možda vam je potreban privremeni beg od stvarnosti. Vaš san predstavlja dualnost vaše ličnosti. Morate brzo reagovati u situaciji, inače će vam prilika proći.

Nova posteljina u snu ukazuje na rast, aktivnost, širenje i uvid. Morate verovati da će se stvari na kraju rešiti same od sebe. Doživljavate neko oklevanje oko odluke koju ste doneli ili smera kojim ste krenuli. Vaš san ukazuje na vaše nasleđe i vaše korene. Treba uzimati stvari jednu po jednu i pojedinačno proceniti situaciju.

Nova posteljina u snu može biti i znak bespomoćnosti. Očekuje se porast poslovnih aktivnosti. Cenzurišete sebe. Vaš san predstavlja vašu želju da se očistite. Možda ste previše analitični.

Sanjati prljavu posteljinu

San o prljavoj posteljini znak je žrtve koju treba da podnesete ili ste je podneli. Postoji situacija ili problem koji trebate izgladiti. Morate da prepoznate i da suzbijate bes i osećanja pre nego što eksplodiraju.

Ovaj san je nažalost upozorenje na posledice vaših vlastitih postupaka. Postoji prepreka koju treba da prevaziđete, bez obzira koliko zastrašujuća situacija ili osoba mogle da se pojave.

Advertisements

Prljava posteljina nagoveštavaju defanzivnost ili vaš bliski stav. Neka situacija ili emocija preti da ispliva na površinu. Možda se nadate previše. Ovaj san označava emocionalnu nemoć ili strah od impotencije. Osećate se ravnodušno, sami i zapostavljeni.

Prljava posteljina u snu znak je neke nasilne situacije ili nesrećne okolnosti. Oslobađate se tereta koji vas je opterećivao. Ne možete da idete napred. Vaš san označava vašu nesvesnost o nečemu u vašem životu. Oslanjate se na druge koji će vas provesti kroz neka teška vremena.

Sanjati pocepanu posteljinu

San o pocepanoj posteljini signalizuje obmanu i prikrivanje neke situacije. Neko možda pokušava da vodi vaš život sa strane ili pozadine. Na ivici ste da izgubite živce. Ovaj san je nažalost opomena na vaše neispunjene ciljeve i osećaj nedostatka u vašem životu. Osećate da stvari idu prebrzo.

Pocepana posteljina u snu predstavlja vaše posebne talente koje još uvek niste prepoznali ili u potpunosti razvili. Izgubili ste nešto ili ste nešto uzeli zdravo za gotovo. Vaša dnevna rutina postala je predvidljiva i dosadna.

Ovaj san je poruka za vaše strepnje i nesigurnost zbog ideje da bi voljeni mogli nestati iz vašeg života. Osećate se žrtvom drugih ili okolnosti. Pocepana posteljina u snu skreće pažnju na vaše negativne postupke. Doživljavate sukob u vezi ili situaciji koji vam zadaje veliku strepnju.

Advertisements

Osećate da je neka veza ili situacija previše invazivna. Vaš san ukazuje na vašu sposobnost održavanja i organizovanja aspekata vašeg života, kao što su posao i vaše društvene aktivnosti. Pokušavate da se oslobodite nekadašnjih osećanja / sećanja i svojih starih načina.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da kupujete posteljinu

San o kupovini posteljine je znak nepoverenja i nepoštenja. Osećate se nesigurno ili ugroženo. Potpuno ste nesvesni onoga što se dešava oko vas. Ovaj san je dokaz osvetoljubivih ili ogorčenih osećanja prema suprotnom polu. Čvrsto stojite na svojim uverenjima.

Kupovina posteljine u snu je znak nedostatka snage. Zbunjeni ste oko svoje svrhe i usmeravanja u životu. Osećate se zarobljeno ili potisnuto u nekoj situaciji. San predstavlja neku emocionalnu fizičku potrebu koja vam trenutno nedostaje u vašem životu.

Kupovina posteljine u snu može biti i znak privremene nevolje zbog nerazumevanja vašeg postupka i ponašanja. Imate inferiornu sliku o sebi. Možda vam nedostaje hrabrosti i odbijate da se izjasnite. Vaš san nažalost skreće pažnju na iskušenja i krivicu. Postoji nešto ili neko koga treba da izbacite iz svog života.

Sanjati da perete posteljinu

San o pranju posteljine označava kako više ne možete tolerisati ili podnositi određenu situaciju, vezu ili osobu. Ne izražavate mušku stranu svoje ličnosti. Pokušavate da odbijete neke destruktivne sile ili se oslobodite štetnog ponašanja. Ovaj san je znak nezadovoljnog ili neispunjenog emotivnog života. Podsvesno ponavljate iste stare obrasce iz prošle veze sa vašom trenutnom vezom.

Advertisements

Pranje posteljine u snu signalizuje potisnute želje i neizražene emocije koje su na rubu eksplozije ili pucanja ako se sa njima uskoro ne pozabavite. Polako gubite svoju duhovnu volju. Ne brinete se dobro o sebi. Ovaj san je znak restrikcija i ograničenja. Prisiljavate sebe ili nešto u situaciju gde se to ne želi ili ne pozdravlja.

Pranje posteljine u snu odnosi se na kolebanje ili nesigurnost u vezi sa odlukom, situacijom ili vezom. Nedostaje vam samopouzdanja i sumnjate u svoju sposobnost da postignete svoje ciljeve. Neko u vašem životu može biti u defanzivi i ne izlaže svoje ranjivosti. Ovaj san ukazuje na to da su neki aspekti vašeg života van vaše kontrole. Nešto nije kao što se čini.

Advertisements
Advertisements