Šta znači sanjati pljačku?

San o pljačkanju nekoga obično ukazuju na vaše nepoštenje i nepravedan odnos prema nekome. Ako ste bili srećni što ste nekoga opljačkali, takav san može značiti da niste zadovoljni svojim svakodnevnim životom.

Pljačka u snu takođe može biti znak problema i svađa, nekoga ko vas iskorišćava ili krade vaš uspeh. Možda to ukazuje da uzimate zasluge za tuđe postupke.

Advertisements

Snovi o pljački takođe mogu ukazivati na pretrpljenje emocionalnog ili fizičkog gubitka. Oni mogu ukazivati na predstojeće gubitke i probleme, kao i na razočaranje u nekoga.

Ponekad san o pljački označava patnju od kompleksa inferiornosti kod sek*ualnih pitanja.

Ako često sanjate o pljački, to može ukazivati na period stagnacije u vašem životu. Možda treba mnogo toga da promenite u svom životu da biste mogli da idete napred.

Sanjati da vas pljačkaju

Ako ste sanjali da su vas opljačkali, takav san nije dobar znak. Ovaj san može ukazivati na osećaj povređenosti. Možda se osećate bespomoćno i ne znate šta da radite u nekoj situaciji ili vezi.

To takođe može značiti da neko uzurpira vaš privatni prostor. Možda ste imali veliku životnu promenu i treba da se prilagodite novoj situaciji. Ovaj san takođe može ukazivati na krizu identiteta. To bi takođe mogao biti znak gubitka koji ste doživeli.

Advertisements

Možda je neko zaslužio nešto što ste učinili ili se neko nepravedno ponašao prema vama. Često ljudi koji su pretrpeli pljačku u stvarnom životu sanjaju o pljački zbog trauma koje su doživeli.

Sanjati da vas pljačkaju a da ne vidite pljačkaša

Ako ste sanjali da su vas opljačkali, ali niste videli počinioca, takav san nije dobar znak. Ovaj san vas može upozoriti na to da neko pokušava da manipuliše vama u svoje svrhe. To bi mogao biti neko koga smatrate prijateljem. Možda niste ni svesni njihovih namera i pokušaja.

Sanjati da vas pljačkaju i vidite lopova

Ako ste sanjali da ste videli ko vas je opljačkao, takav san može ukazivati na to da neko otvoreno pokazuje svoje neprijateljstvo prema vama. Ta osoba može biti neko s kim ste imali blisku vezu i loše ste je završili.

Sanjati da vam opljačkaju kuću

Ako ste sanjali da vam je kuća opljačkana, takav san nije dobar znak i on ukazuje na moguće probleme u vašoj romantičnoj vezi. Možda imate sukobe sa partnerom i napetost između vas dvoje se povećava.

Ovaj san takođe može ukazivati na rasprave sa članovima vašeg domaćinstva, posebno sa vašom decom. To može biti poruka o potrebi rešavanja sporova razgovorom i izbegavanja svađa.

Advertisements

Sanjati da vam pljačkaju kola

Ako su vaša kola opljačkana u snu, takav san je možda znak promena u vašoj vezi u bliskoj budućnosti. Postoji mogućnost prekida veze jer je jedno od vas dvoje izigralo i narušilo poverenje drugog.

Sanjati da ste opljačkani

Ako ste sanjali da ste otkrili da vas je neko opljačkao, takav san može ukazivati na vašu želju da se rešite mnogih stvari koje vam stvaraju stres u stvarnom životu.

Možda imate tendenciju da imate negativne misli ili imate loše navike koje vam na neki način uništavaju život. Ponekad ovaj san ukazuje na završavanje nekih dosadnih obaveza ili na njihovo uspešno prenošenje na nekoga drugog.

Sanjati da ste izbegli pljačku

Ako ste sanjali da ste izbegli pljačku, takav san je dobar znak koji ukazuje na vašu sposobnost da izbegnete negativnost i pretnje. Možda imate razvijen instinkt, koji vas upozorava na moguću opasnost, pomažući vam da mirno izbegnete neprijatne situacije.

Ovaj san ponekad može da simbolizuje vašu nezrelost i nesposobnost da se suočite sa svojim problemima. To bi takođe mogao biti znak da niste u stanju da se brinete o sebi, oslanjajući se na druge ljude u svemu.

Advertisements

Sanjati da nekoga pljačkaju

Ako ste u snu primetili kako nekoga pljačkaju, takav san može ukazivati na finansijske brige. Možda ste u poslednje vreme previše potrošili, a sada nailazite na probleme u ispunjavanju osnovnih potreba i plaćanju računa. Ovaj san je upozorenje da počnete da obraćate pažnju na svoju potrošnju ako ne želite da na kraju budete slomljeni.

Sanjati da prisustvujete uličnoj pljački

Ako ste sanjali da ste videli kako nekoga pljačkaju na ulici, takav san nije dobar znak i može ukazuje na neke probleme u bliskoj budućnosti.

Ako tokom sna niste osećali strah, takav san obično ukazuje na to, da ćete da uspešno prevaziđete svaku prepreku koja bi mogla da vam se nađe na putu. U nekim slučajevima ovaj san može ukazivati na unapređenje u bliskoj budućnosti.

Sanjati da pljačku banke

Ako ste sanjali da ste videli pljačku banke, takav san nije dobar znak, jer ukazuje na razdvajanje i neprovođenje vremena sa članovima vaše porodice zbog nekih obaveza koje morate da ispunite.

Sanjati da planirate pljačku

Ako ste sanjali da ste organizator pljačke, takav san nije dobar znak, jer ukazuje da biste mogli nekoga razočarati u bliskoj budućnosti. Ovaj san obično označava posledice vašeg ponašanja prema nekome.

Advertisements

Možete nešto učiniti ili odbiti, što nekome može stvoriti probleme. U nekim slučajevima ovaj san može ukazivati na vaše napredovanje na nečiju štetu.

Sanjati da pljačkate nekoga

Ako ste sanjali da ste nekoga opljačkali, takav san može značiti prisiljavanje nekoga da učiniti nešto nesvojevoljno. Možda nekome uništavate život ili nekoga gušite svojim nasilnim stavom.

Možda to ukazuje na pokušaj da nekome kažete šta da radi, iako znate da se toj osobi to ne sviđa. Ponekad to ukazuje na uzimanje zasluga za nešto što niste uradili. Takođe može da ukazuje i na iskorišćavanje nekoga.

Sanjati da vas uhvate kako pljačkate nekoga ili nešto

Ako ste sanjali da ste uhvaćeni kako pljačkate nekoga ili nešto slično, takav san može značiti da nekome ko vam se sviđa želite reći nešto intimno o sebi. Ovaj san često može ukazivati na finansijske probleme.

Možda trošite daleko više od svojih mogućnosti i ugrožavate svoju finansijsku stabilnost. To takođe može ukazivati na zavisnost od kockanja ili neke druge loše navike, koje uništavaju vaše finansije.

Advertisements

Razmislite o rešavanju tih pitanja što je pre moguće, pre nego što postanu ozbiljan problem. Ponekad ovaj san ukazuje na činjenje nečega moralno pogrešnog da biste postigli svoje ciljeve. Možda se osećate krivim zbog nečega što ste učinili.

Sanjati da ste opljačkani kod kuće

Pljačka kuće u snu predviđa finansijski pad. Sama pljačka sugeriše rizik za vaše lične finansije, pa pripazite da ne obavljate nepotrebne kupovine ili da svoj posao ne dovedete u opasnost.

U stvarnosti bi vas mogli opljačkati ili će nekome koga poznajete biti prekopotrebna finansijska pomoć.

Činjenica da se pljačka dogodila kod kuće znači da vaši najmiliji možda ugrožavaju vaše finansije, kradu vas ili su jednostavno ekstravagantni i nepromišljeni što se tiče trošenja novca, pa ćete morati da im vi otplatite dug.

Advertisements
Advertisements