Šta znači sanjati plivanje?

Sanjati da plivate u snu izuzetno je simbolična aktivnost, posebno ako se tiče samostalnog kretanja kroz vodu.

Način na koji plivamo, dubina vode i njena boja ukazuju na važne informacije o podsvesnim emocijama koje doživljava sanjaoc.

Advertisements

San o plivanju odnosi se na emocije, intuiciju i podsvest. Plivanje takođe može biti izraz umora, stalne obaveze da kontrolišete svoja osećanja i držite ih pod kontrolom.

Takođe najavljuje da ćete moći da postignete i ostvarite ciljeve koje ste postavili sebi ili koje ste zamislili.

Sanjati da plivate prema nečemu

Ako ste sanjali da plivate prema nekom odredištu, takav san bi mogao biti dobar znak. To može ukazivati na finansijsku nagradu za uspeh nekih vaših projekata.

Sanjati da plivate protiv struje

Ako ste sanjali da plivate protiv struje, takav san je loš znak. Ovaj san može ukazivati na poteškoće u postizanju nekog važnog cilja.

Verovatno ćete na putu naići na mnoge prepreke, ali na sreću moći ćete uspešno da ostvarite ono što želite. Ponekad ovaj san može ukazivati na zabrinutost za budućnost.

Možda vam treba malo vremena za čišćenje i opuštanje, kako biste se lakše rešili svojih problema.

Sanjati da plivate niz struju

Ako ste sanjali da plivate zajedno sa strujom, takav san simbolizuje vašu emotivnu ličnost. Verovatno svoje emocije izražavate slobodno.

Ovaj san može ukazivati na period kada ćete dopustiti da vas vode vaša osećanja.

Sanjati da plivate bez napora

Ako ste sanjali da plivate bez napora, takav san bi mogao biti znak vašeg uspeha u narednim danima. Verovatno ćete završiti neki dugo očekivani projekat ili aktivnost.

Sanjati plivanje u hladnoj vodi

Ako ste sanjali da plivate u hladnoj vodi, takav san može ukazivati na neki važan događaj koji se može dogoditi u vašem životu i pomoći vam da izbegnete neku potencijalno opasnu situaciju.

Advertisements

Sanjati da plivate u reci

Ako ste sanjali da plivate u reci, takav san može biti znak da ste ludo zaljubljeni u nekoga.

Možda se osećate toliko preplavljeni svojim emocijama da ćete zaboraviti na svoje osnovne odgovornosti.

Trebali biste se suočiti sa sobom i ponovo početi normalno živeti. Imate još neke prioritete u životu, osim ljubavnih.

Sanjati plivanje u mutnoj vodi

Ako ste sanjali da plivate u mutnoj vodi, takav san može biti znak upozorenja da se zaštitite kako biste u bliskoj budućnosti sprečili neku bolest.

Ovaj san je negativan znak i takođe bi mogao nagovestiti da ćete uskoro dobiti neke loše vesti, možda čak i dok ste na nekom putovanju.

Sanjati da plivate sa životinjama

Ako ste sanjali da plivate sa nekim životinjama, poput kitova ili delfina, takav san može ukazivati na neke promene u vašem životu.

Takođe može značiti puno energije koju trenutno posedujete. Ponekad je znak da počnete više da obraćate pažnju na tuđe potrebe, a ne samo na svoje.

Sanjati da plivate unazad

Ako ste sanjali da plivate unazad, takav san može ukazivati na neke iluzije koje imate. Možda se zavaravate da ste bliže postizanju nekog cilja, nego što zapravo jeste.

Sanjati da plivate pod vodom

Ako ste u snu plivali pod vodom, takav san može ukazivati na probleme u rešavanju nekih emotivnih problema. Ponekad to može ukazivati na vašu želju da započnete novu vezu ili neki projekat.

Ovaj san takođe može ukazivati na određenu neizvesnost. Možda imate neke sumnje i kolebanja oko odlučivanja o nečemu veoma važnom.

Advertisements

Sanjati da vam je teško da plivate

Ako ste se mučili plivajući u snu, takav san može ukazivati na to da ćete uskoro proći kroz neke poteškoće u vezi sa nekim zadatkom ili projektom koji ste nedavno završili. Mogli biste se zaista razočarati zbog nečega.

Sanjati da plivate sa nekim

Ako ste sanjali da plivate s nekim, takav san je vrlo dobar znak. Ovaj san može značiti da imate vrlo pouzdane prijatelje.

Sanjati da plivate i da se davite

Ako ste sanjali da plivate i iznenada ste počeli da se davite, takav san može ukazivati na neke poteškoće koje ne možete da prevaziđete.

Zbog toga nećete moći da završite neki zadatak na kome ste trenutno angažovani.

Sanjati da plivate i ne možete doći do obale

Ako ste sanjali da plivate, ali ne možete da dođete do obale, takav san može biti znak kašnjenja.

Možda ćete naići na neke privremene prepreke, koje mogu odložiti postizanje nekih ciljeva. Ipak, uspešno završite sve što ste planirali, nakon što se odlaganje završi.

Sanjati da plivate do obale

Ako ste sanjali da ste plivali i da ste tako stigli do obale, takav san je znak uspešnog završetka svih projekata i ciljeva na kojima radite već neko vreme.

Sanjati da plivate bez odeće

Ako ste sanjali da plivate goli, takav san može ukazivati na vaše visoko samopouzdanje.

Verovatno imate puno poverenje u sebe i svoje sposobnosti da pronađete rešenje za svaku situaciju ili problem na koji naiđete.

Verovatno se osećate odgovornim za svoj život i osećate da imate potpunu kontrolu nad dobrim stvarima koje vam se događaju.

Za žene takav san ne mora uvek biti dobar znak i može označavati preljubu, što bi ih moglo koštati mnogo.

Sanjati da plivate sa odećom

Ako ste sanjali da plivate potpuno obučeni, takav san može biti znak vaše potrebe da se oslonite na druge ljude i njihovu zaštitu.

Možda vam je trenutno potrebna takva podrška, jer ste u nekom teškom periodu.

Advertisements

Sanjati da gledate druge ljude kako plivaju

Ako ste u snu gledali druge kako plivaju, takav san može značiti da ste zatrpani poslom. Verovatno nemate vremena za pauzu, ali to je trenutno jedini način da ispoštujete stroge rokove.

Sanjati da plivate od nekoga

Ako ste sanjali da plivate od nekoga, takav san može značiti vašu želju da pobegnete iz neke neprijatne situacije u svom životu.

Sanjati da plivate prema nekome

Ako ste sanjali da plivate prema nekome, takav san je znak vaše želje za postizanjem nekih ciljeva. Ponekad ovaj san otkriva vašu sek*ualnu privlačnost prema nekome.

Sanjati da plivate u moru

Ako ste sanjali o plivanju u moru, takav san može biti znak uspešnog postizanja nekih dugoročnih ciljeva. Ponekad ovaj san ukazuje na poboljšanje vaše finansijske situacije.

Ako je more besnelo, a talasi su bili veliki dok ste plivali, takav san može označavati vašu trenutnu životnu situaciju koja je puna drame i poteškoća.

Ako je more bilo mirno, takav san može ukazivati na pogoršanje vašeg odnosa sa nekim članovima porodice, zbog nekih manjih nesporazuma, pa biste trebali pokušati da sprečite da se to dogodi.

Sanjati da plivate i plutate u vodi

Ako ste sanjali da plivate i plutate u vodi, takav san je vrlo dobar znak, što ukazuje na to da bi se neka loša situacija mogla uskoro popraviti.

Sanjati da plivate u bazenu

Plivanje u bazenu u snu može ukazivati na potrebu opuštanja od svakodnevnih pritisaka. Morate naći vreme za oporavak.

Ako ste sanjali o plivanju u mirnom bazenu, takav san može ukazivati na smiren period života pred vama.

Sanjati da se kupate u prljavom bazenu, može značiti da vas u bliskoj budućnosti čekaju teške situacije ili problemi.

Ako su uslovi u bazenu bili loši, takav san bi mogao najaviti neke teške probleme u bliskoj budućnosti.

Ako je smeće bilo u bazenu u kojem ste se kupali, takav san bi mogao značiti da će vas prijatelj uskoro iznervirati.

Advertisements
Advertisements