Šta znači sanjati pantalone?

Sanjati pantalone simbolizuje vašu disciplinu. To je odraz vaše sposobnosti da se držite nečega ili ostanete na pravom putu. To takođe može ukazivati na vašu radnu etiku ili snagu volje.

Sanjati da ste bez pantalona ili da su vam pantalone pale simbolizuje osećaj sramote zbog gubitka discipline. Možda se osećate nefokusirano, lenji ste ili se osećate manipulisano.

Advertisements

Uzmite u obzir boju i stil pantalona iz vašeg sna za dodatno tumečenje. Sanjati da vidite teksas pantalone simbolizuje vaš udoban ili ležeran stav prema ciljevima.

To simbolizuje vaš fokus, disciplinu ili snagu volje koja vam je prijatna, i niste previše zabrinuti. Imate sposobnost da istrajete bez brige ni o čemu.

Sa negativne strane, sanjati pantalone može biti znak da niste ozbiljni ili dovoljno fokusirani. Možda imate ležeran stav prema nekoj ozbiljnoj situaciji.

Možda opušteno prihvate neku situaciju onakvu kakva jeste bez verovanja da je važno da budete ozbiljniji i da radite na željenim promenama.

Ako ste sanjali složene pantalone, taj san može da simbolizuje vaš konzervativni stav i da prihvatate previše ležeran stav prema vašem životu.

Advertisements

Ovaj san može značiti da morate da promenite taj ležeran stav prema životu.

Sanjati bele pantalone

Čiste, bele pantalone u snu su dobar simbol i predstavljaju blagostanje, zdravlje, bogatstvo i svetlu budućnost.

Ovaj san ukazuje da vas u budućnosti čeka mnogo dobrih stvari i da je vaš život lep. Zadovoljni ste sobom i načinom na koji se stvari odvijaju u vašem životu.

Ovaj san je znak da ne treba da brinete o nekim sitnim neprijatnostima u vašem životu jer one neće dugo trajati i neće uticati na vaš život.

Ako imate nekih malih problema, treba da znate da će oni nestati i da će sve biti u redu.

Advertisements

S druge strane, ako ste videli tuđe bele pantalone, to znači da je on/ona vaš pravi prijatelj i da vam želi najbolje. Postoji neko ko vas beskrajno voli i ko bi učinio sve da vas usreći.

Sanjati pocepane pantalone

Ako ste sanjali pocepane pantalone, taj san je obično vezan za seks. Međutim, ovaj san može biti i simbol finansijske nestabilnosti.

Pocepane pantalone su simbol uzbuđenja, intimnog odnosa, a san o njima ukazuje na to da se verovatno osećate usamljeno i da vam je potreban neko da ispuni vaše fantazije.

To je sasvim normalno i prirodno. S druge strane, ako san o pocepanim pantalonama nije odavao nikakav seksualni kontekst, to znači da ćete verovatno upasti u finansijske probleme.

Možda ćete morati da radite u dve smene ili da pozajmite novac od prijatelja. Ali, ova kriza neće dugo trajati i nećete morati da se previše zadužujete.

Advertisements

Ovaj san vam govori da se pripremite za neke gubitke i da budete jaki dok ne izađete iz te situacije.

Advertisements
Advertisements