Šta znači sanjati ovna?

Ovnovi su teritorijalne životinje za koje se zna da su agresivne prirode. Ovaj san može da simbolizuje iskorišćavanje agresije i odbrambenu sposobnost prema poslovnim odlukama ili odnosima.

Kao i svaki drugi simbol, ovan u snu može imati različita značenja, u zavisnosti od konteksta sna.

Advertisements

Za uspešno tumačenje sna, vrlo je korisno znati opšteprihvaćeno značenje ovog simbola, ali takođe treba slušati i sopstvene asocijacije i glas intuicije.

Trebate znati da izgled i ponašanje ovna, kao i osećanja koja izaziva u snu, mogu napraviti značajne promene u tumačenju vašeg sna.

Pokušajte da se setite detalja iz sna, da li je ovan bio u stadu, da li je bio velik ili malan, miran ili agresivan.

Videti belog ovna može biti znak koji najavljuje blagostanje i prosperitet. Crni ovan ima negativno značenje: neuspeh, izdaja, podmukli prijatelj.

Videti u snu čitavo stado belih ovnova, sa jednim crnim, znači da ćete uskoro moći da se istaknete i skrenete pažnju na sebe.

Najčešće se ovaj san odnosi na vaš poslovni život, šefovi će primetiti i ceniti vaše napore.

Ako ste sanjali belog, ali prljavog ovna, u tolikoj meri da mu je dlaka skoro crna, to znači da ćete za uspeh morati uložiti više napora nego što ste očekivali.

Ako je ovan u snu imao drugačiju boju, umesto prirodne bele ili crne, na primer ako ste sanjali zelenog ovna, taj san znači da vas očekuju neočekivani događaji.

Videti čitavo stado šarenih ovana simbolizuje lepe događaje i uzbudljiva iskustva. Sanjati mrtvog ovna je loš znak. Takav san simbolizuje neuspeh, gubitak i razočarenje.

Ako ste sanjali da vlastitim rukama ubijete ovna, taj san upozorava na akciju koja će dovesti do nepotrebnog žaljenja.

Advertisements

Ako ste sanjali da jedete meso od ovna, taj san simbolizuje bogatstvo, uspeh i sreću u poslu. Videti ogromno stado ovnova u snu simbolizuje sticanja bogatstva i prosperitetnog života.

Ako je stado razbacano u različitim pravcima i ne možete ga sastaviti na bilo koji način, to znači da će postojati prepreke u vašem poslu ili aktivnostima.

Ako ste sanjali da vas ovan napadne, taj san ukazuje na sukob sa ljudima oko vas. Takođe može doći do sukoba u odnosima sa podređenima.

Ako ste sanjali da šišate ovna, taj san simbolizuje dobar profit. Ako ste ovna loše ošišali, to znači da se u vašem poslu mogu pojaviti prepreke i nesporazumi.

Ako ste sanjali da pripremate ovna za jahanje, to znači da će biti moguće da postignete željeni cilj ako se potrudite. Ako ste sanjali da jašete ovna, to ukazuje na tešku stvar koja će uspeti.

Kupiti ovna u snu može značiti da ćete se uskoro venčati. Taj brak bi mogao biti veoma uspešan, a porodični život srećan.

Sanjati agresivnog ovna koji vas udara dok bežite od njega ukazuje na sumnjiva poznanstava i veza. Obratite više pažnje na poznanike i trudite se da bolje procenjujete ljude.

Ako sanjate samo glavu ovna, taj san simbolizuje neočekivani profit.

Ako se u snu dogodi da vidite ovna bez glave, to znači da ne morate žaliti zbog nedavno učinjene gluposti, jer će se to pokazati kao neočekivana korist.

Ako je osoba koja razmišlja o braku sanjala crnog ovna, trebalo bi da razmisli bolje. Podsvesni um daje znakove da možda ovaj partner nije baš pogodan za zajednički život.

Advertisements

Ako ste sanjali ovna koji vas stalno prati, to znači da ćete postati predmet udvaranja osobe od koje uopšte ne očekujete takva osećanja.

Videti bolesnog ovna u snu, može da znači da neko pokušava da naškodi vašoj vezi ili braku.

Advertisements