Šta znači sanjati okean?

Ako je okean u vašem snu miran i bez talasa, to znači da ćete se odlično slagati sa svojim saradnicima, zaslužiti napredovanje u kratkom roku i postići dostignuća sa kojima ćete privući pažnju.

San u kome je okean bio uzburkan i sa talasima, znači da ćete imati sukobe na poslu i da ćete kao rezultat ovih sukoba pobediti svoje neprijatelje.

Advertisements

Ako ste sanjali okean koji je bio drugačije boje nego u stvarnosti, to znači da ćete biti uspešni u životu.

San u kojem ste pili vodu iz okeana, znači da će se vaš problem u vezi lako rešiti. Bolesni ljudi će se oporaviti ako sanjaju takav san.

Ako je okus okeanske vode gorak u vašem snu, to znači da će se vaši problemi rešiti u kratkom roku.

Ako je ukus vode bio sladak, to znači da ćete rešiti probleme ali će to potrajati neko vreme. Ako voda bila slana, to znači da ćete problem rešiti uz pomoć druge osobe.

Ako ste u snu bili sami usred okeana, to može značiti da ako ste očajni, morate neko vreme provesti sami da razmislite o svemu.

Ako se trenutno ne osećate tako, taj san znači da ćete biti zaboravljeni i prijatelji vas neko vreme neće zvati.

Videti da je okean u vašem snu presušio, znači da će se vaši finansijski prihodi u velikoj meri povećati. Videti da u snu plivate u okeanu znači da ćete biti daleko od porodice.

Utopiti se u okeanu u snu, znači da ćete trčati za svojim snovima i dok svi budu mislili da nećete uspeti, dostićete postignuća na kojima će vam svi zaviditi.

Sanjati prljav okean

Ovaj san je loš znak. To znači da vam u život ulaze neke opasnosti ili poteškoće.

Prljava voda je simbol negativne energija koja okružuje vaše postojanje, a biti usred nje ukazuje na to da biste se mogli boriti da se izvučete iz teške situacije.

Advertisements

Morate biti oprezni pri donošenju odluka da ne biste bili uhvaćeni u nevolje.

Sanjati čist okean

Sanjanje čistog okeana je pozitivan san. Ako je okean u vašem snu bio miran, to znači da će uskoro u vaš život ući srećan period. Naći ćete se u miru, oslobođeni svih briga i negativnih emocija.

Doživećete stabilnost u svom životu sa ojačanim društvenim i porodičnim odnosima.

Sanjati da skupljate školjke pored okeana

Videti kako skupljate školjke sa obale okeana je zabrinjavajući simbol u snu. To ukazuje da ste okruženi dvoličnim i nelojalnim ljudima.

Previše verujete drugima, što bi moglo dovesti do značajnog problema ili zastoja u vašem životu.

Skupljanje školjki u ovom snu, znači da biste uskoro mogli otkriti tajnu osobi koja se pretvara da vam je prijatelj. On ili ona bi mogli iskoristiti tu tajnu protiv vas.

Ovaj san je signal upozorenja da morate izbegavati da drugima otkrivate svoje tajne. Držite oči otvorene i analizirajte ko vam je zaista odan, a ko se samo pretvara da vam je prijatelj.

Sanjati da šetate obalom kraj okeana

Ovaj san je pozitivan znak koji simbolizuje nova iskustva i nove mogućnosti koje dolaze u vaš život.

Dobićete priliku da naiđete na jedinstvene i uzbudljive situacije koje će vam pomoći da se razvijate kao osoba, kao i da razvijete svoje analitičke sposobnosti.

Kao rezultat ovih novih iskustava otkrićete nova interesovanja i strasti.

Advertisements

Sanjati da se kupate u okeanu

Kupanje u okeanu u snu je loš znak. To je signal upozorenja o teškoćama i problemima koji ulaze u vaš život i koje neće stvoriti niko drugi nego vi.

Vaš neoprezan stav i grubo ponašanje prema drugima mogli bi vas dovesti u situacije u kojima vam niko neće biti voljan pomoći.

Taj san je znak upozorenja da analizirate svoje ponašanje sa drugima. Morate biti obzirniji i prijateljskiji prema drugima, kako kaže poznata izreka, da ne žanjete ono što ste posejali.

Sanjati plitki okean

Ovaj san znači da ćete doživeti privremenu sreću zbog koje ćete čeznuti i želeti još više. Sreća će vas dočekati, ali uskoro će je pratiti i nevolje.

Možda ćete takođe doživeti nesreću u odnosima sa ljudima koji bi vas mogli napustiti i varati na najgori mogući način. Budite spremni na neočekivane događaje!

Sanjati da pijete vodu iz okeana

Ako ste sanjali da pijete vodu iz okeana, taj san je izuzetno negativan znak. Možda ćete doživeti zloupotrebu ili probleme sa pićem kao rezultat upuštanja u nezdrave aktivnosti.

Svesni ste negativnog aspekta svojih navika, ali odlučujete da ih zanemarite, što bi uskoro moglo postati razlog za vašu propast.

Ovaj san takođe sugeriše da problemi mogu nastati i kao rezultat vašeg agresivnog ponašanja prema drugima.

Sanjati olujni okean

Sanjati oluju na okeanu sa ogromnim morskim talasima koji se uzdižu i spuštaju praćeni grmljavinom je loš znak. To znači da ste postali meta svog neprijatelja koji kuje zaveru protiv vas.

Vaša reputacija je u pitanju i morate biti pažljivi prema svom okruženju i ne pružajte priliku svojim neprijateljima da vas napadnu.

Sanjati da plovite sa okeanskim talasima

Ako ste sanjali da plovite sa okeanskim talasima, taj san znači da ste u emocionalno uravnoteženom stanju. U vašem životu stvari idu dobro, bez briga i stresa.

Vi ste fleksibilna osoba, sa sposobnošću da se oblikujete prema situacijama. Odlučni ste i bistre glave i znate da donosite brze i promišljene odluke bez panike.

Sanjati okean (za muškarce)

Za muški rod, san o okeanu bez nekih posebnih detalja, može značiti da imate problema sa aktivnostima u krevetu. Možda ne možete izdržati dugo i to vam stvara problem.

Advertisements

San bi mogao otkriti vašu nesposobnost da održite sek*ualni odnos tokom zadovoljavajućeg vremenskog perioda. To jest, mogao bi otkriti prisustvo nekih problema sa preranim završetkom.

Sanjati okean (za žene)

Za žene, san o okeanu bez nekih posebnih detalja nije ni pozitivan ni negativan znak. Taj san može otkriti vašu anksioznost, nelagodu i zabrinutost zbog predstojećeg susreta sa muškarcem.

Ovo bi mogao biti muškarac koga smatrate veoma privlačnim i sa kojim biste želeli da razvijete prisniji i intimniji odnos.

Sanjati okean – simbolika

San o okeanu simbolizuje vašu emocionalnu ravnotežu, vaša trenutna osećanja, kao i vašu strepnju zajedno sa osećanjima osnaživanja.

Sanjati okean kao simbol prosperiteta

San o okeanu u stanju mirovanja simbolizuje prosperitet i bogatstvo koje vam ulazi u život. Takav san za poslovnog čoveka je dobrar signal koji sugeriše da će zaključiti uspešan poslovni dogovor.

Za mlade ljude ovaj san znači da će pronaći posao i da će njihovim finansijskim problemima doći kraj.

Ako je okean o kojem ste sanjali bio miran i tih, to znači da ste ušli u veoma stabilan i skladan period života. U miru ste, fizički i emocionalno.

Stvari su krenule nabolje i sve vaše brige su rešene ili će uskoro biti rešene. Takav san simbolizuje da će svako buduće planiranje tokom ovog perioda biti plodonosno.

Sanjati okean kao simbol emocionalne neravnoteže

Ponekad san o okeanu ukazuje na to da ste u poslednje vreme bili isključeni sa svojim emocijama. Radije biste preskočili priznavanje osećanja ili emocija koje bi vas mogle uznemiriti.

Alternativno, stvorili ste zamišljeni mehur u kome se najčešće skrivate, većinu vremena. Ovaj san je podsetnik da morate biti utemeljeniji i povezani sa stvarnošću.

Morate shvatiti da vam skrivanje neće koristiti, a osećanja vas ne čine slabim već će vam pomoći da napredujete.

Sanjati okean kao simbol nemogućnosti izbora

Okean u vašem snu može simbolizovati vašu nesposobnost da se odlučite ili dođete do čvrstog zaključka.

Advertisements

To može značiti da ste voljni tražiti odgovore, ali u isto vreme prelako odustajete. Imate potencijal da rešite probleme u svom životu, ali nedostatak volje postaje vaša najveća prepreka.

Sanjati okean kao simbol nedostatka usmerenosti

San o okeanu može da simbolizuje da ste izgubili osećaj za smer u svom životu. Emocionalna trauma koju ste možda doživeli u životu, uticala je na vaše mentalno stanje, pa ste odustali od svega.

Ovaj san je poziv na buđenje da vaš život još nije gotov i jedan incident ne bi trebao odlučiti o celom vašem životu. Ne smete odustati, sve dok ste živi.

Preuzmite kontrolu i krenite prema zacrtanom odredištu!

Sanjati okean kao simbol strahova i strepnji

Ako ste sanjali da ste se našli u okeanu, ali niste u stanju da plivate, taj san simbolizuje vašu unutrašnju zabrinutost i strah.

Možda prolazite kroz problematičnu fazu svog života sa problemima koji vas okružuju sa svih strana. Ne možete da rešite postojeće probleme.

Advertisements

Ovaj san takođe može simbolizovati vašu anksioznost u vezi sa određenim događajem koji će se uskoro dogoditi, a zabrinuti ste zbog mogućih neuspeha i da će vaš naporan rad biti uzaludan.

Morate imati vere u svoje sposobnosti i prestati da se brinete bez potrebe.

Zaključak

Snovi o okeanima imaju pozitivna ili negativna značenja u zavisnosti od stanja okeana u vašim snovima.

Takvi snovi simbolizuju vašu mentalnu snagu, vaše emocionalno stanje i spoljne pretnje koje postoje u vašem životu.

Advertisements