Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Znači, sinoć ste poljubili nekoga u snu? I, mislili ste potražiti šta to znači? Na pravom ste mestu! Počnimo sa stručnjacima kako biste u snu otkrili „službeno“ značenje ljubljenja. Sigmund Freud je bio poznati psiholog za snove 1920-ih koji je dešifrovao razne vrste snova.

Freudovski rečeno, san o “poljupcu” deo je naše “životne sile”, verovao je da naši snovi pokazuju naše unutrašnje potisnute želje u budnom životu. Takođe je verovao da je san o ljubljenju povezan sa našim skrivenim željama ili moralom koji se budi u životu.

Advertisements

Freud je analizirao mnogo različitih „seksualnih“ snova i utvrdio da je ljubljenje povezano sa simboličkim podsvesnim umom u našem budnom životu.

Konkretno, njegovi spisi bili su usredsređeni na seksualne snove, verovao je da ti snovi pomalo odražavaju nečiji svakodnevni život. Ali da li je ljubljenje u snu bukvalno u tom smislu? To zavisi od toga sa kim se ljubiš!

Ako sanjate da se ljubite sa nekim koga volite, to ukazuje na to da su za budućnost planirana sjajna vremena.

Ako ljubite nekoga koga ne poznajete ili nekoga koga ne biste trebali da poljubite, onda ovaj san ukazuje na moguća osećanja krivice. Morate se usredsrediti na činjenicu da ovaj san može da simbolizuje želju za napredovanjem na poslu ili čak partnerstvo.

Hajde da se pozabavimo fizičkim činom ljubljenja da bismo razumeli tumačenje snova. Kao što smo gore spomenuli o duhovnoj povezanosti, ali što je još važnije, nečije emocionalno stanje igra veliku ulogu u usmeravanju vašeg sna.

Advertisements

Najvažniji deo sna o ljubljenju – jeste stvarni osećaj samog poljupca. To se uglavnom vezuje za to kako se osećate u budnom životu, tako da ako je bio mekan onda ćete se osećati mirno. Ako su poljupci grubi ili neprijatni, stvari u životu će biti teško probaviti.

Kako se nosite sa ljubljenjem iz vašeg sna, uveliko govori o tome kako se motivišete u životu. Ovaj san takođe može biti znak da ste se pomirili sa prošlim događajem u vašem životu.

Ako vidite kako se ljubite sa prijateljem za rastanak, to može biti znak da ste u životu prešli na nešto izazovnije, na primer. Ako se tokom sna osećate nestabilno, to otkriva vašu nelagodnost zbog suočavanja sa okolnostima posla.

Ako sanjate da ljubite partnera istog pola, onda to verovatno nije homoseksualna želja, već je više stvar činjenice da se u svom svakodnevnom životu želite osećati ugodno.

Jasno je da postoji neko područje u vašem životu kojem treba promena, da biste postali ono što biste trebali biti u životu. Možda vam nedostaje neko područje u vašem životu, a san o ljubljenju pokazatelj je da trebate pronaći udobnost i dostojanstvo kako idete napred.

Advertisements

Sanjati da strastveno ljubite nekoga u snu znači da imate život koji vas nikako ne može usrećiti. Vreme je da pregledate svoj život!

Sanjati o poljupcu usled licemerja ukazuje na to da biste mogli da imate kratku bolest, ali i društvena razočaranja. San takođe može ukazivati na to da ćete s nekim iskusiti neka posebna osećanja.

Poljubac se u snu se može definisati kao „procvat strasti i požude“, te zajedno sa specifičnim detaljima u snu može odgovoriti na to kako takav san može biti znak kako sanjara ispunjava ljubav u budnom svetu.

Kad „poljubimo“ drugog, jedan deo sebe dajemo drugom. Ljubljenje nam daje duhovnu vezu sa drugim. U snu, to može značiti da ljubite nekoga koga poznajete, nekoga koga ne poznajete ili čak životinju ili predmet.

Sećate li se kako u školi da pokušavate da razumete najbolji način poljupca? Čak smo potajno s prijateljima razgovarali o dobrim i lošim poljupcima.

Advertisements

Pa … ljubljenje u snovima može imati mnogo različitih značenja u zavisnosti od okruženja i osobe u snu.  Dakle, za dekodiranje ovog sna više zavisi s kim ste delili taj lukavi poljubac, gde su vas poljubili i što je još važnije, kako ste se osećali u snu.

Da li ste uživali u poljupcu? Da li vam se nije svidio poljubac? Ako je poljubac bio pozitivan, znači da ćete na kraju dobiti ono što želite od života.

Imati neprijatno iskustvo u snu ljubljenja sugeriše da postoje mnogi različiti aspekti koje trebate pokriti. Sam poljubac takođe može sugerisati negu i osećaj lakoće u životu.

Ponekad brinemo o svom poslu, porodici ili o tome kako nas drugi percipiraju. Neuživanje u poljupcu u snu može odraziti naše unutrašnje strepnje života.

Sanjati ljubljenje

Ljubljenje je vrlo čest motiv u našim snovima. Značenje Ljubljenja u snu zavisi od mnogih detalja koje ste videli u snu. Moguće je sanjati da ljubite svog bivšeg, ljubite tuđeg dečka / devojku, ljubite prijatelja, ljubite stranca, ljubite slavnu osobu, primate krvavi poljubac itd.

Advertisements

Sve su to moguće situacije koje možete videti u snu o poljupcu i sve ove situacije će odrediti značenje vašeg sna.

Pokušajte da se setite što više detalja kako biste pravilno tumačili svoj san. Važno je zapamtiti vrstu poljupca, ko vas je poljubio ili koga ste poljubili, kao i svoja osećanja tokom poljupca. Sada ćete videti neke od najčešćih snova o poljupcima, njihovo tumačenje i značenja.

Sanjati da ljubite brata / sestru

San u kojem se ljubite sa bratom ili sestrom znači da se vrlo dobro snalazite sa svojim bratom ili sestrom u stvarnom životu.

Sanjati da ljubite majku

San o ljubljenju majke ima pozitivno značenje. Ako ste poljubili majku u snu, to znači da ćete imati mnogo uspeha u narednom periodu. Drugi ljudi će vas voleti i poštovati. Imaćete uspeha u poslu, ali bićete srećni i u ljubavnom životu.

Sanjati da ljubite decu

Ako ste videli kako u snu ljubite decu, to je simbol sreće u vašem porodičnom životu. Ako ste sanjali da ljubite sopstvenu decu, ovaj san predstavlja koliko ih volite.

Advertisements

Sanjati o francuskom poljupcu

Ako sanjate francuski poljubac, ovaj san ukazuje na to da biste trebali biti strastveniji i da pokažete svoje emocije drugim ljudima. Ne treba potiskivati svoja osećanja.

Sanjati da ljubite svog partnera

Ako sanjate da ljubite trenutnog emotivnog partnera, to obično znači da vam nedostaje romansa u vezi. S druge strane, ovaj san predstavlja vaše snažne emocije i strast prema partneru.

Sanjati da ljubite bivšeg ili bivšu

Ako sanjate da ljubite svog bivšeg, to ne mora nužno značiti i da vam nedostaje ta osoba. To može značiti da vam nedostaje samo osećaj da vas neko voli.

Moguće je da se trenutno osećate usamljeno i da nemate nikoga pored sebe. Takođe, ovaj san može značiti da niste zadovoljni u svojoj trenutnoj vezi, pa se sećate prošlih vremena kada ste bili srećni i voljeni.

Sanjati da ljubite tuđeg dečka / devojku

Ako sanjate da ljubite tuđeg dečka / devojku, to znači da ste možda ljubomorni na nekoga ko je srećan u ljubavi. Možda ste suviše usamljeni pa sanjate da imate partnera.

Sanjati da ljubite prijatelja

San u kojem se u stvarnom životu ljubite sa nekim ko vam je prijatelj, ukazuje na to da prijatelja jednostavno obožavate. Ponekad ovaj san takođe može značiti da ste zaljubljeni u tog prijatelja, ali u većini slučajeva san nema ovo romantično značenje.

Sanjati da ljubite stranca

Ako ste u snu poljubili neznanca, to znači da ste spremni da prihvatite sopstvene karakteristike koje su dugo pritisnute.

Sanjati da ljubite slavnu osobu

Ako ste sanjali da ljubite neku slavnu osobu, to znači da jednog dana želite da budete uspešni. Trudite se jer želite da postignete veliki uspeh. Alternativno, san o ljubljenju slavne ličnosti može značiti da ste opsednuti tom osobom, pa se on / ona čak pojavljuje u vašim snovima.

Advertisements

Sanjati da ljubite nekoga koga ne volite

Ako sanjate da ljubite nekoga koga ne volite, to znači da neko želi da utiče na vaša sopstvena mišljenja i natera vas da radite ono što ne želite. Ovaj san takođe može značiti da će vas neko izdati vrlo brzo, tako da ćete biti razočarani u tu osobu.

Sanjati da ljubite neprijatelja

Ako ste sanjali da ljubite neprijatelja, to znači da će vas neko ko je bio prijatelj izdati u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ljubite ludu osobu

Ako ste sanjali da ste poljubili ludu osobu, to znači da radite greške u budnom životu. Zapravo ste doneli lošu odluku koja će verovatno uzrokovati mnoge loše stvari u vašem životu.

Sanjate da ste poljubljeni protiv svoje volje

Ako ste sanjali da vas je neko pokušao poljubiti protiv vaše volje, to znači da neko zapravo pokušava da upravlja vašim životom. Postoji osoba koja želi da donosi odluke umesto vas. Ne bi trebalo da dozvolite drugim ljudima da vas prisiljavaju na nešto što zapravo ne želite.

Ovaj san se takođe može tumačiti na drugi način. To može značiti da niste spremni da prihvatite određeni aspekt sopstvene ličnosti. Odbijate sopstvene karakteristike i držite ih potisnute.

Sanjati da dajete krvavi poljubac

Ako imate takav san, znači da ste veoma strastvena osoba koja se u potpunosti daje u vezu. San u kojem primate krvavi poljubac ima isto značenje.

Advertisements

Sanjati da ljubite nečije usne

Ako ste sanjali da ste nekoga poljubili u usne, onda ovaj san ima duhovno značenje. Zapravo, to može biti znak duhovne komunikacije između dve osobe. Kada u snu poljubite nečije usne, to može značiti da ste sklopili sporazum.

Sanjati da ljubite nečiju ruku

Ako ste u snu poljubili nečiju ruku, to znači da veoma poštujete tu osobu. Takođe, ovaj san može biti znak da ste odani toj osobi.

Sanjati da ljubite nečiju nogu

San u kojem ljubite nečiju nogu simbol je poštovanja prema toj osobi, ali i poniznosti.

Sanjati da ljubite nečiji obraz

Ako u snu vidite da ste poljubili nečiji obraz, to znači da se divite toj osobi. Ova vrsta poljupca uvek predstavlja odanost, prijateljstvo i poštovanje.

Sanjati da poljubite vaginu

Poljubiti vaginu u snu podrazumeva da ćete reći dobre izjave osobi koju ne volite zbog sopstvenog interesa, ali osećaćete uznemirenost. Ako u snu vidite da druga osoba ljubi vašu vaginu, to označava ljude koji će vas pohvaliti zarad njihovih ličnih interesa.

Advertisements
Advertisements