Šta znači sanjati kuću?

Videti kuću simbolizuje trgovinu, zaradu. Kupovina kuće u snu ukazuje da ćete kuću kupiti podjednaku kao što je u snu. Što je soba više šira, to ćete je lakše platiti.

Selidba kuće u snu ukazuje na to da ćete dati šansu svom poslu i raditi nešto drugo, nastavićete se školovati u drugoj grani. Čišćenje kuće u snu ukazuje na to da ćete se dogovoriti i da ćete povećati zaradu. Ako ne radite, to ukazuje da ćete smanjiti troškove.

Advertisements

Oslikavanje kuće u snu ukazuje da ćete lako platiti sopstvene dugove i početi da štedite novac. Prelivajući se u kuću u snu, dobićete nasledstvo bez rada. Simbolizuje nasledstvo ili premiju.

Napuštanje kuće u snu znači da ćete se rešiti svojih nevolja, ukoliko pravilno napustite svoju kuću, to znači da će potrošiti nešto novca. Ako srećno napustite kuću, to znači da će problem biti rešen bez troškova.

Ako vidite da neko drugi odlazi iz kuće, poslovaćete s njim. Videti da Vam se kuća gradi u snu, ukazuje na to da ćete započeti rešavanje problematične prošlosti.

Čišćenje kuće u snu ukazuje da trošite svoj trud i vreme. Videti grob u snu simbolizuje sreću. Ako vidite svoj ili grob rođaka u snu, ukazuje da ste od rodbine dobili novac.

Bube koje se viđaju u kući simbolizuju novac koji se malo po malo odlaže. Bube koje se kreću okolo ukazuju na to da će se Vaš novac povećavati. Bez obzira o kakvoj bubi je reč, ona simbolizuje unutrašnjeg neprijatelja. Neprijatelj će biti uspešan u skladu sa veličinom životinje.

Advertisements

Izbacivanje iz kuće u snu znači da ćete promeniti okruženje. Izbacivanje nekoga iz kuće u snu ukazuje da ćete se vratiti u svoje staro okruženje ili prijatelje.

Provaljivanje u kuću u snu ukazuje na to da ćete razumeti da Vas neko zabrinjava i lako ćete rešiti svoje probleme.

Sanjati da gledate kišu iz Vašeg doma

San u kojem gledate kako kiša pada na ulice i kuće u Vašem okruženju dok ste sigurno zatvoreni u Vašem domu znači da biste trebali posmatrati svoje bliske prijatelje.

Ovaj san znači da možete videti obnovljenu romantičnu vezu za jednog od njih. Vaša sposobnost da taj odnos vidite spolja može biti ono što im je potrebno da raspoznaju smisao ponovne veze i da li je to dobra stvar ili ne.

Sanjati kuću ispunjenu krvlju

Sanjati da se Vaš dom ispunjava krvlju svuda možda ne deluje kao dobar znak, on u stvari simbolizuje velike stvari koje tek dolaze.

Advertisements

Ubrzo ćete imati novog člana porodice koji će promeniti percepciju koju ljudi imaju o Vašoj porodici Ovaj novi dodatak porodici postaće veoma uspešan.

Oni čak mogu odrasti u poznatog muzičara ili filmsku zvezdu, a njihov život će imati veliki uticaj na način na koji svi gledaju Vas i Vašu rodbinu.

Sanjati da ne možete da pronađete kuću

Ako u snu ne možete da pronađete svoj dom, to znači da su susreti koje ste imali sa drugima, koji su bili manipulativni i kontrolisali, uticali na Vašu veru u ljude.

Ovaj gubitak poverenja možda je proistekao iz višestrukog laganja, ili Vas je neko koga poznajete možda prevario na zlonamerni način. Bez obzira na to što ste bili iznevereni, ishod ovih akcija ostavio Vam je neizvesnost i nepoverenje prema drugima.

Sanjati da nemate kuću

Sanjati o tome da nemate sopstveni dom je upozorenje. Budite svesni da Vam može doći loša sreća.

Advertisements

Uključeni ste u niz negativnih okolnosti koje mogu dovesti do Vaših nesreća, poput gubitka ključeva od automobila zbog čega kasnite na posao i propustite važan sastanak, ili čak otpadaka koji udari u Vaše vozilo i prouzrokuje da imate sudar.

Ta loša sreća mogla bi biti i skok u neočekivanoj potrošnji koja bi i Vama stigla na put, poput većih poreza ili nepredviđenih medicinskih troškova.

Sanjati da se selite u drugu kuću

Možete uskoro očekivati da ćete dobiti važne vesti ako sanjate da se selite u dom koji se vrlo razlikuje od Vašeg. Ova vest Vam može stići neočekivano. San je takođe znak da ćete se naći negde gde niste ni očekivali. Putovanje će doći neočekivano i daće Vam malo vremena da se pripremite za put.

Sanjati da napuštate svoju kuću

Pazite na snove u kojima napuštate svoj dom. Ovaj san znači da ste okruženi ljudima koji žele da izgledate loše i naruše Vašu reputaciju. To bi mogli biti prijatelji koji šire glasine o Vama svojim vršnjacima ili kolege koje pokušavaju učiniti da izgledate nesposobni u svom poslu.

Motiv koji stoji iza ovih akcija je oštećenje načina na koji Vas drugi gledaju, posebno oni koji su Vam bliski ili od kojih zavisite.

Advertisements

Sanjati Vašu kuću u dobrom stanju

Očekujte dobre vesti u Vašoj budućnosti ako je Vaša kuća u dobrom stanju u snu. Udobnost u kojoj živite u Vašoj kući znači da ćete zbog ove vesti doživeti srećan i uspešan život. Povišica na poslu ili neki drugi oblik napredovanja mogu postati stvarnost u bliskoj budućnosti.

Sanjati da je Vaša kuća u lošem stanju

Kada sanjate da je Vaša kuća u neredu ili propada, to znači da će se dogoditi nepovoljne situacije i da ih nećete moći jednostavno da ih ignorišete.

Te situacije će biti preovlađujuće u Vašem životu i uticajne, te će Vas naterati da se suočite sa nevoljom i nosite se sa tim. Ovaj sukob može biti u Vašem ličnom ili profesionalnom životu, a verovatno će imati uticaja i na druge.

Sanjati da Vašu kuću okupiraju drugi

Simbolika posmatranja Vašeg doma okupiranog drugim ljudima ili čudnim stvorenjem, posebno dok sanjate, može biti pokazatelj nestabilne veze.

Ovo je neko s kim ste često u blizini, a njihovo društvo je postalo neprijatno za Vas. Oni mogu ovisiti o Vama za sve ili ne posvećivati onoliko pažnje koliko i Vi u vezi. Ova jednostranost je ozbiljno uticala na to kako živite svoj život.

Advertisements

Sanjati uništenu kuću

Brojni događaji koji se mogu promeniti u životu mogu se dogoditi ako sanjate da je Vaš dom delimično ili potpuno uništen. Jedno od značenja ovog sna moglo bi biti da ćete se uskoro preseliti na drugu lokaciju.

To bi mogao biti potez za niže troškove stanovanja i olakšavanje finansijskih problema. Takođe biste mogli očekivati da ćete čuti za smrt u Vašoj porodici, jer značenje sna takođe može ukazivati na gubitak.

Postoji i mogućnost razvoda, što ovaj san može ukazivati na Vašu budućnost. Uzmite san kao upozorenje da sačuvate ono što imate i budete spremni na velike promene.

Sanjati da Vam neko gradi kuću

Značenje iza toga da Vam neko gradi novi dom u snu znak je promene u Vašem budnom životu. Možete se veseliti bonusu ili čak promociji na svom poslu ili u Vašoj preduzetničkoj aktivnosti.

Takođe bi se moglo dogoditi poboljšanje Vaše finansijske situacije kojoj ćete se radovati, a to će Vam u budućnosti ponuditi niz različitih prednosti. Ove pozitivne promene imaće blagotvoran uticaj na Vas i Vaše najmilije.

Sanjati da gledate svoj dom

Kad sanjate da svoj dom gledate iz daljine, bilo da je to dom iz Vaše prošlosti ili onaj u kojem sada živite, trebalo bi da tu viziju shvatite kao simbolično upozorenje.

Možda postoje neke veoma ozbiljne i teške nevolje u koje se upuštate. Ovaj san bi takođe mogao ukazivati na to da se nađete licem u lice sa situacijom koja može uzrokovati znatan gubitak u Vašem životu.

Sanjati da gradite kuću sebi

Kada sanjate da sami gradite dom, tu viziju možete protumačiti kao znak dobrih stvari koje predstoje. Radujte se poboljšanjima u Vašem životu koja će biti prilično znatna.

Advertisements

Iako bi ovi događaji mogli biti različiti, oni će značiti transformaciju u Vašem životu, bez obzira na trenutnu situaciju. Nadolazeće prilagođavanje će bez sumnje biti na bolje, tako da se ne plašite da se odvojite i sledite svoje nagone.

Sanjati da stavljate krov na kuću

Vizija iz snova o dodavanju novog krova Vašem domu ukazuje na to da biste trebali ovo shvatiti kao upozorenje i paziti. Značenje ovog sna je da može doći do gubitka Vaše lične imovine, kao što je krađa ili uništavanje Vaše imovine. Ovaj san takođe može značiti da mogu nastati troškovi koji bi se neočekivano pojavili i imali štetan uticaj na Vaše finansije.

Sanjati da čistite po kući

Kada u snu vidite kako čistite kuću, poput prašine, možete se veseliti sastanku s ljudima koje niste videli dugo. Ovo bi moglo biti ponovo povezano sa starim prijateljima ili porodicom. Takođe bi Vam se uskoro mogla pridružiti neko neočekivano društvo, poput gostujućeg poznanika ili braće.

Advertisements
Advertisements