Šta znači sanjati krompir?

Krompir se u narodu smatra „drugim hlebom“, što nije iznenađujuće, jer je pristupačan i hranljiv.

Ali, nemojte misliti da knjiga snova daje negativno objašnjenje za krompir koji vidite u snu.

Advertisements

Postoje i direktno suprotni opisi šta ovo povrće znači u snovima. Zapamtite sve detalje onoga što ste videli i sigurno ćete vrlo tačno saznati svoju budućnost.

Prema Milerovoj knjizi snova, krompir simbolizuje profit i nevolje. Ako ste sanjali krompir, možete očekivati povoljnu poslovnu ponudu ili brzi napredak u karijeri.

Ponekad krompir predviđa dobru žetvu ovog proizvoda. Krompir u snu jedan je od najčešćih i najuobičajenijih snova.

U ovom slučaju je važno uočiti veličinu krompira. Međutim, bez obzira na veličinu, krompir obično simbolizuje da ćete u skoroj budućnosti proći kroz teška vremena.

Sanjati da jedete krompir

Krompir u snu obično predviđa neke životne događaje. Na primer, ako vidite da jedete krompir, to govori da ćete uspeti u poslu.

Vaš šef će primetiti vaš naporan rad i upornost i ponudiće vam novu i zanimljivu poziciju sa vrlo pristojnom platom.

Ako žena sanja da jede veliki kuvani krompir, ovaj san nagoveštava pomak i napredak.

Jesti mladi sirovi krompir u snu – znači otkrivanje novih izvora prihoda. U početku će donositi beznačajnu dobit, ali novca će s vremenom biti sve više.

Sanjati truo krompir

Truli krompir predviđa početak ne baš dobrog perioda. Avaj, trenutno stanje harmonije i radosti neće dugo trajati, zato ne gubite vreme i počnite uživati u minutama sreće ovog momenta.

Truli krompir upozorava: pokušajte da stvari ublažite, slučaj bi mogao rezultirati potpunim neuspehom. Ako ste jeli krompir, to je dobar znak koji predviđa dobit i uspeh u bliskoj budućnosti.

Sanjati prodaju krompira

Videti kako prodajete krompir u snu znači da ćete se baviti poslom koji niko ne želi da radi, i lako biti uspešni u tome.

Advertisements

Sanjati sadnju krompira

Ako sadite krompir, ovaj san obećava odlične izglede u ličnom i poslovnom životu. Vaša voljena osoba može da predloži brak, a uprava će vam ponuditi bolje plaćen posao.

Sadnja krompira u snu nagoveštava postizanje značajnog uspeha u poslovnom području.

Samo zapamtite: da biste ostvarili san, moraćete mnogo da se potrudite; i tek tada će uspeh brzo doći. Pokušajte da učinite sve moguće i nemoguće da biste ostvarili sopstveno blagostanje.

Ako ste posadili veliki krompir, možete računati na veliku sreću i bogatstvo, a biće neophodno zaštititi ga i brinuti se o njemu, tako da se može množiti i rasti.

Videti u snu kako sadite krompir znači da će u stvarnosti sve biti uređeno na najbolji način. Okolnosti će se razviti tako da ćete svoj cilj moći da postignete kako u poslu, tako i na privatnom planu.

Shereminskaya takođe detaljno objašnjava zašto neko sanja da sadi krompir u zemlju u svojoj bašti. Knjiga snova Shereminskaya uverena je da san predviđa izuzetno povoljnu ponudu.

Odbacite strahove i slobodno se uključite u posao. Svakako ćete uspeti. Videti da sadite krompir u snu označava da biste trebali rezervirati nešto novca za teške dane.

Sanjati prljav krompir

Ako sanjate prljav krompir i pokušavate da očistite blato sa njega, ovaj san predviđa tračeve i nesuglasice sa drugima.

Sanjati kuvani krompir

Ako ste videli kuvani krompir – šanse su da imate sve što želite i da ste srećni i prosperitetni.

Ne iskušavajte sudbinu, budite zadovoljni onim što imate i ne jurite nedostižno. Za dete, krompir u snu obećava sreću i zdravlje.

Videti u snu kako kuvate krompir je dobar znak. Na primer, ključanje prethodno oljuštenog krompira predviđa posetu gostiju.

Štaviše, Ezopova knjiga snova tvrdi da će ovi gosti stići izdaleka. Pokažite srdačnost, ugostite ih bogato postavljenom trpezom i lepim rečima.

Advertisements

Sanjati pečeni krompir

Ako ste sanjali pečeni krompir, to znači da će sreća pratiti apsolutno sve vaše napore.

Iskoristite mogućnosti koje su se pojavile maksimalno: zaradite novac, osnujte porodicu ili steknite profesiju o kojoj ste oduvek sanjali. Sada se možete baviti bilo kojim poslom.

Sanjati prženi krompir

Ako sanjate prženi krompir, ovaj san znači da će se u stvarnom životu dogoditi važan događaj. Savremena knjiga snova savetuje da se unapred mentalno pripremite za taj događaj.

Pržiti krompir u snu može značiti da novac dolazi od igara na sreću. Videti pomfrit u snu znači da ćete svoj dug otplatiti novcem koji dolazi od igara na sreću ili kockanja.

Sanjati da sečete krompir

Rezanje krompira na male delove u snu pre nego što ih upotrebite u procesu kuvanja znači da morate da se potrudite da biste postigli ono o čemu sanjate.

Sanjati da kupujete krompir

Savremena knjiga snova uverena je da kupovina krompira u snu znači veliko otkriće. Ako je krompir koji ste videli u snu bio velik i svež, onda će pronađena stvar doneti mnogo koristi.

Upravo suprotno objašnjava zašto se u vašem snu pojavljuje truli i proklijali krompir.

Sanovnik Grishine tvrdi da kupovina lepog krompira u u snu znači solidan profit. To može uključivati primanje neočekivane nagrade, nasledstva i veliki dobitak na lutriji.

Objašnjenje koje predviđa sličan zaplet daje i Vangina knjiga snova. Proročica obećava sanjaru koji kupuje krompir ispunjenje svih njegovih želja. A to će se dogoditi u vrlo bliskoj budućnosti.

Videti kupovinu krompira u snu takođe može značiti da ćete unajmiti pomoćnika i podeliti svoj profit. Učićete za važan ispit zajedno sa prijateljem i bićete uspešni.

Advertisements

Sanjati da iskopavate krompir

Ako iskopavate krompir, to nagoveštava budući uspeh. Što je berba bogatija, to ćete veći uspeh i materijalni prosperitet steći u životu.

Kopanje velikog krompira iz zemlje u snu predviđa povećanje plate. Ne morate se ni boriti za to unapređenje. Šef će na ovaj način odlučiti da vas stimuliše za još veća postignuća u karijeri.

Univerzalna knjiga snova veruje da je sakupljanje krompira u snu zapravo znak zasluženog profita. Sjajno ste obavili posao i vreme je za žetvu.

Ako sanjate da kopate i berete veliki i glatki krompir sa zemlje, pripremite se da iskusite uspeh u apsolutno svakom poduhvatu.

Sanjati da sortirate ili sakupljate krompir

Videti kako sortirate krompir u snu je dobar znak. To znači da ćete dobiti mnogo unosnih ponuda u stvarnom životu, samo morate da izaberete najpogodnije i najzanimljivije.

Savremena knjiga snova veruje da sakupljanje krompira u vreću u snu znači dobijanje ponude za brak. Ako je povrće bilo veliko, to znači da će vam budući supružnik poboljšati život nabolje.

Ako sanjate da je većina krompira koji se sređuje truo ili pokvaren, to znači da se vaš plan neće ostvariti.

Ali bez obzira na to, Ezopova knjiga snova tvrdi da će se, ako se nastavite baviti poslom ne samo sada, već i nekoliko meseci posle sna, sigurno će sve uspeti.

Videti da u snu sakupljate krompir simbolizuje da ćete biti nagrađeni za svoj trud, dobićetedobru ocenu na ispitu.

Sanjati da ljuštite krompir

Ako ste u snu oljuštili krompir, to govori da ćete biti nepravedno poniženi. Budite vrlo oprezni i čuvajte se zavidnih i lažnih ljudi.

Guliti krompir u snu znači da ćete pokušati doći do cele istine, ali to neće uspeti. Još jedan način da objasnite zašto sanjate da gulite krompir, znači da ćete promeniti mišljenje o nekoj osobi.

Ako ste o određenom građaninu mislili izuzetno dobro, tada će vas brojni događaji naterati da se predomislite.

Univerzalna knjiga snova veruje da oljušteni krompir može predvideti materijalne poteškoće.

Sanjati da gulite krompir znači da će se loša veza ili prijateljstvo zahvaljujući vama ponovo pretvoriti u dobar odnos kao u stare dane.

Ako vidite da druga osoba ljušti krompir u vašem snu, ovaj san govori da će se loša veza ili prijateljstvo ponovo poboljšati zahvaljujući naporima te druge osobe.

Sanjati krađu krompira

Ako ste sanjali da ste morali da ukradete krompir, to znači da će vas situacija prisiliti da u stvarnosti prisvojite nešto drugo za sebe.

Pokušajte što pre da vratite ono što ste uzeli. U suprotnom, suočićete se sa ozbiljnim poteškoćama.

Sanjati procvetali grm krompira

Ako ste sanjali o cvetnom grmu krompira, to znači da ćete uskoro otići na romantičan sastanak. Ako u snu raste u vašoj bašti, to znači da će se neobavezna veza razviti u ozbiljnu i dugotrajnu vezu.

Sanjati da vidite krompir u vreći

Videti krompir u vreći u snu znači da će vam mnogi zavideti na sudbini koja se kratkoročno promenila na pozitivan način kao i na vašoj poziciji, i oni će pokušati da vam naštete.