Šta znači sanjati krastavac?

San o krastavcu simboliše oporavak i ozdravljenje. Morate vratiti energiju i zdravlje. Iseckan krastavac simboliše vašu žeđ za intimnim odnosima.

Sanjati krastavac takođe može da simbolizuje sreću, zdravlje i prosperitet. To znači da ćete živeti srećan život, što je dobar znak.

Advertisements

Ako ste sanjali da ste ukrali krastavac, taj san znači da će drugi osuditi vaše nedavne postupke.

Ako ste sanjali da berete krastavce, taj san ukazuje na to da ćete uskoro naići na neke male poteškoće u životu i da ćete se morati suočiti sa svom energijom.

Ako muškarac sanja da bere krastavce, taj san simbolizuje probleme na poslu. Treba da budete oprezni.

Ako je žena imala san u kome je brala krastavce, taj san znači da će upoznati osobu koja će joj se svideti, ali moraće da obrati pažnju da ne bude prevarena.

Ako je bolesnik sanjao da bere krastavce, taj san znači da će se bolest uskoro pogoršati. Dobro raspoloženje će biti od velike pomoći pri oporavku od bolesti.

Advertisements

Ako je robijaš sanjao da bere krastavce, taj san znači da će mu kazna biti produžena, što je loš znak.

Ako je učenik ili student sanjao da bere krastavce, to znači da rezultati testa neće biti dobri.

Ne treba da budete previše obeshrabreni, već da da razvijete dobar plan učenja, što će vam kasnije biti od velike pomoći.

Sanjati da jedete krastavce ukazuje na to da ste zdravi i prosperitetni. To takođe ukazuje na to da će vam život biti bogat i ispunjen, što je dobar znak.

Ako ste žena, taj san takođe može značiti da ćete se u budućnosti udati za muža iz bogate porodice i da ćete živeti u luksuzu.

Advertisements

Ako je pacijent sanjao da jede krastavce, taj san znači da će se uskoro oporaviti. Ako starija osoba sanja krastavce, taj san može značiti da joj fali druženje sa detetom ili decom.

Ako je trudnica sanjala da jede krastavce, to može značiti da će roditi sina, što je pozitivan znak u snu.

Ako je trudnica sanjala da bere krastavce, to ukazuje na to da će naići na neke poteškoće u životu. To je loš znak. Preporučuje se da više pažnje posveti zdravlju sebe i svoje dece.

Ako trudnica sanja da jede nezrele krastavce, to znači da treba obratiti više pažnje na ishranu i zdravlju bebe.

Ako ste u snu prodavali krastavac na pijaci ili nekom drugom mestu, takav san znači da ćete nekoga iz svog bliskog ili udaljenog okruženja naterati da radi poslove koje vi ne želite.

Advertisements

Neko će za vas raditi “prljave poslove”, međutim to ne znači da će to biti nešto što je nezakonito ili nemoralno, nego jednostavno nešto što želite da izbegnete.

Ako ste u snu videli isečene krastavce, to znači da ćete uskoro imati mnogo koristi od nečega. Možda će vaša karijera početi da raste ili ćete dobiti povišicu.

Ovaj san ukazuje na to da ćete postati uspešni i da ćete vrlo brzo doći do vrha. Isečeni krastavac je simbol dobitka, bogatstva i uspeha.

Ovaj san je znak da će vam stvari početi odlično ići i naći ćete se u mnogo boljem položaju.

Čak i ako mislite da ste u lošoj situaciji, ovaj san vam govori da ćete uskoro imati napredak i da ćete postići neverovatne stvari.

Advertisements

Drugo značenje ovog sna je da ćete bez mnogo napora dobiti sve “servirano na tanjiru”. Imaćete sreće i postići ćete nešto bez ili sa malo truda.

Šanse vam idu u prilog i možete očekivati da vam se dogodi nešto veoma veliko.

Ako ste sanjali kisele krastavce, taj san je simbol sreće i novca. Uskoro ćete imati sreće i učinićete korak napred u svom životu.

Ovaj san znači da će vam se život ispuniti i da ćete imati sve što vam je potrebno. Kiseli krastavci u tegli su simbol dobitka i ispunjenja.

Advertisements
Advertisements