Šta znači sanjati kostur?

Kostur u snu je simbol opsesivnog straha, straha za vaše zdravlje ili mogućih neuspeha i nevolja.

Videti kostur u snu može ukazivati na razne stvari i može se videti sa raznim predmetima, koji ponekad izgledaju nestvarno i zastrašujuće.

Advertisements

Da biste prepoznali šta kostur u snu znači, morate analizirati kakva ste osećanja imali kada ste to sanjali.

Možda čak i niste osećali strah zbog kostura, nego je to bio osećaj zadovoljstva ili iritacije zbog prisustva kostura.

Ako u snu vidite puno kostura, to simbolizuje predstojeći neuspeh i šok.

Ovaj san vas priprema za činjenicu da će vam biti potrebno mnogo moralne i fizičke snage da prođete kroz nevolje koje će vam se dogoditi u bliskoj budućnosti.

Ako sanjate da vam je neko poklonio kostur, budite oprezni sa prijateljima i poznanicima.

Možda vam obećavaju mnogo, ali će vas u najneprikladnijem trenutku ostaviti na miru sa vašim problemima. Sanjanje kostura takođe može ukazivati na vaše strahove za zdravlje.

Možda se trenutno osećate bolesno ili čekate odgovor na vaš lekarski pregled, koji bi trebao da potvrdi ili opovrgne ozbiljnu bolest.

Kostur u snu može biti znak ozbiljnih bolesti, koje biste mogli doživeti za kratko vreme. Vredi posetiti lekara radi testiranja.

Ako sanjate da ste kostur, takav san ukazuje na to da imate veoma bogatu maštu i da se često ne brinete ni oko čega. Trebalo bi da imate pozitivniji pogled na život i tada će sve biti dobro.

Sanjati kostur ili mnogo kostura koji su vas okružili i pokušali da napadnu, znači da posao za koji ste očekivali da će biti profitabilan neće biti uspešan i da nećete imati koristi od njega.

Advertisements

Ako uzvratite kosturima koji vas napadnu u snu, a oni se raspadnu od vaših udaraca, to ukazuje na prevazilaženje poteškoća ili zarobljavanje u neprijatnu situaciju, koja će biti rešena u vašu korist.

Ako samo deo vašeg tela izgubi meso i vidite kostur, značenje sna zavisi od toga koji je to deo bio i gde ste videli kosti.

Ako je to ruka, to znači da ćete izgubiti moć da završite svoj posao. Ako je to noga, možda nećete moći da hodate ili ćete izgubiti slobodu.

Ako vidite rebara, ovaj san ukazuje na nesrećnu, razornu ljubav ili srčanu bolest.

Videti kostur u snu može da simboliše i zavet koji je zaboravljen, individualnost koja se gubi ili promenu vašeg pravca zaboravljajući obećanu reč.

Videti da u snu nosite ljudski kostur simbolizuje trošak koji nećete očekivati, putovanje koje ćete iznenada imati ili novac koji ćete prikupiti u svrhu pomoći.

Zakopati kostur u snu simbolizuje da ćete se osloboditi svojih nerazumnih strahova i fantazija, pobediti svoje fobije i biti pojedinac koji veruje sebi.

Sanjati da kostur oživljava simbolizuje osobu koja se ne pridržava pravila etikete, osobu koja se ne brine i čiji je život loš.

Videti ukras koji je napravljen od kostura, može značiti da ćete biti pogođeni zlim osobama ili doživeti malu bolest.

Videti lutku ili igračku kostura u snu simbolizuje da ćete večerati sa starim prijateljem ili se sresti sa starim partnerom.

Advertisements
Advertisements