Šta znači sanjati konja?

Konji su lepe i moćne životinje. U snovima mogu značiti različite stvari, u zavisnosti od sadržaja sna i Vaše lične sklonosti prema konjima.

Konj u snu može da simbolizuje slobodu, energiju, snagu, izdržljivost, ali i naporan rad. To može značiti mušku sek*ualnu energiju i muškost. Konji koji trče simbolizuju slobodu i oslobađanje potisnute energije.

Advertisements

Sanjati belog konja

Ako ste sanjali o belom konju, takav san možda neće uvek biti dobar simbol. Ako ste ga gledali iz daljine, takav san može značiti da se neko protivi završetku Vašeg projekta ili da se neko žali na Vas. Za žene je viđenje belog konja u snu vrlo dobar znak, što ukazuje na dobar brak.

Ako ste sanjali da jašete na belom konju, takav san je dobar znak, koji ukazuje na dobre odnose sa prijateljima. Ovaj san takođe označava Vašu sklonost da puno cenite i poštujete svoje prijatelje.

Sanjati crnog konja

Ako ste u snu videli crnog konja, takav san može ukazivati na to da shvatate da je neka veza u Vašem životu nedostojna Vaše pažnje.

Sanjati lepog konja

Ako ste u snu gledali konja lepog izgleda, takav san je vrlo dobar znak, koji ukazuje na uspeh i prosperitet.

Sanjati prelazak reke na konju

Ako ste sanjali da prelazite reku na konju, takav san je znak uspeha Vaših planova. Važno je zapravo preći na drugu stranu reke da bi ovaj san imao takvo značenje.

Advertisements

Sanjati da prelazite potok na konju

Ako ste u snu prelazili potok na konju, takav san je dobar znak. Ovaj san ukazuje na Vaše sposobnosti da prevaziđete prepreke na putu do uspeha. Takođe ukazuje na sreću i uspeh Vaših planova.

Važno je da voda preko koje prelazite bude bistra i ne bude mutna, inače bi ovaj san mogao ukazivati na poteškoće i probleme. Ako ne uspete da pređete potok, možda nećete uspeti da ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati da Vas je konj izbacio iz sedla

Ako ste sanjali da Vas je konj izbacio iz sedla, takav san nije dobar znak i ukazuje na loš period Vašeg života, ispunjen tugom. Ovaj san takođe može biti znak slabosti i bolesti u bliskoj budućnosti.

To takođe može ukazivati na sukobe sa rivalima, ali i na poraz od strane istih. To takođe može značiti da niste u mogućnosti da izvršite neke od svojih zadataka ili projekata.

Sanjati da pokušavate da jašete divljeg konja

Ako ste sanjali o pokušaju jahanja divljeg konja, takav san znak je ogromnih prepreka koje Vam dolaze. Možda planirate da započnete nešto novo, poput projekta ili novog poslovnog poduhvata, ili možda postignete neki dugo očekivani cilj i na putu ćete verovatno biti suočeni sa velikim poteškoćama, koje će biti teško prevazići.

Advertisements

Sanjati prljavog konja

Ako ste u snu videli prljavog i otrcanog konja, takav san može ukazivati na razočaranje nekom bliskom vezom. Ovaj san bi Vam mogao poslužiti kao upozorenje da budete oprezni, jer bi neko Vama blizak mogao na neki način pokušati da Vas prevari, a možda čak i uspe u tome ako mu dozvolite.

Sanjati mrtvog ili povređenog konja

Ako ste u snu videli mrtvog ili povređenog konja, takav san je loš znak. Ovaj san može značiti primanje vrlo razočaravajućih vesti u vezi sa nečim veoma važnim u šta ste uložili mnogo truda.

Sanjati o učešću u konjskoj trci

Ako ste sanjali o učešću u konjskoj trci, takav san može biti dobar znak i ukazuje na sreću i uspeh Vaših sadašnjih i budućih planova i projekata.

Sanjati konja u trci

Ako ste u snu gledali konja kako trči na trkačkoj stazi, takav san može ukazivati na poteškoće sa kojima se trenutno može suočiti jedan od Vaših prijatelja. Možda je Vašem prijatelju potrebna Vaša pomoć, pa razmislite ko bi ta osoba mogla biti i potrudite se da joj pomognete da prevaziđe situaciju u kojoj se našla.

Sanjati da jašete neosedlanog konja

Ako ste sanjali da jašete na neosedlanom konju, takav san možda neće biti dobar znak. Ovaj san može značiti da ćete u bliskoj budućnosti naići na neke poteškoće koje ćete srećom moći da prevaziđete. Ovaj san takođe može ukazivati na Vaše prijatelje koji Vam pomažu u prevazilaženju takvih prepreka i uspehu u Vašim poduhvatima.

Advertisements

Sanjati da jašete crnog konja (za žene)

Ako ste sanjali da jašete na crnom konju, takav san je znak da će Vam se želje ispuniti neočekivano, neobičnom slučajnošću ili pukom srećom. Ovaj san ukazuje na to da se Vaše želje uskoro uslišuju, ali ne zahvaljujući Vašim naporima.

Sanjati da jašete konja sa svojim partnerom (za žene)

Ako ste sanjali o jahanju na konju sa svojim partnerom, takav san je obično dobar znak i može značiti da ste predmet pažnje obožavatelja dobrog izgleda. Ponekad ovaj san ukazuje na to da imate više obožavalaca.

Sanjati krdo konja kako pasu

Ako ste posmatrali krdo konja kako mirno pasu na polju, takav san je dobar znak, što ukazuje na to da je Vaš poslovni poduhvat vrlo dobar. To takođe može ukazivati na podršku Vaših poslovnih partnera. Ovaj san znak je uspeha u nečemu čime se trenutno bavite ili na čemu radite.

Sanjati da neko prodaje konja

Ako ste sanjali da neko prodaje konja, takav san znak je rizičnog i nesigurnog poslovanja, koje bi se moglo pokazati profitabilnim i pružiti Vam puno prosperiteta.

Sanjati kako prodajete konje i zadržite najboljeg za sebe

Ako ste sanjali da prodajete konje, ali ste najboljeg konja zadržali za sebe, takav san je obično vrlo dobar znak. Ovaj san označava Vašu sposobnost donošenja ispravnih izbora i odluka. Zbog toga su Vaši poslovi uvek uspešni. Vaš oprezan pristup pomaže Vam da izbegnete nepotrebne greške.

Advertisements

Sanjati da kupite konja i da vas prevare

Ako ste sanjali o kupovini konja, ali shvatate da Vas je prodavac prevario, takav san nije dobar znak i može ukazivati na finansijske gubitke u bliskoj budućnosti.

Sanjati da silazite sa konja

Ako ste sanjali da u snu silazite s konja, takav san može ukazivati na neke negativne promene koje će se uskoro dogoditi u Vašem životu. Možda ćete biti primorani da započnete neki novi put koji neće biti na Vaše zadovoljstvo.

Sanjati da jašete konja sa drugim jahačima

Ako ste sanjali da jašete na konju, a drugi su Vas pratili, takav san može ukazivati na primanje nekih vesti koje ste dugo čekali.

Sanjati timarenje konja

Ako ste sanjali da konja negujete ili se na neki drugi način brinete o njemu, takav san je dobar znak koji ukazuje na susret sa nekim za koga bi se moglo ispostaviti da je Vaš vrlo dobar prijatelj. Ovaj san ukazuje na novi važan odnos s nekim.

Sanjati da ne možete kontrolisati konja

Ako ste sanjali konja kojeg u snu niste mogli da kontrolišete ili jašete, takav san nije dobar znak. Ovaj san može ukazivati na pogrešne korake ili nereagovanje u situaciji u kojoj se Vaši protivnici takmiče protiv Vas. Zbog Vašeg neprikladnog ponašanja možda nećete moći da završite neke od svojih trenutnih ciljeva ili projekata.

Advertisements

Sanjati da udarate konja

Ako ste sanjali da udarate konja, takav san je loš znak. Možda ovaj san ukazuje na Vaše neoprezno ponašanje prema nekome Vama veoma bliskom. Ovaj san je upozorenje da biste u bliskoj budućnosti mogli izgubiti tu osobu zbog svog nepromišljenog ponašanja.

Sanjati agresivnog konja

Ako ste u snu videli ili pokušali jahati agresivnog konja, takav san je loš znak. Ovaj san Vas možda upozorava da obratite pažnju u saobraćaju, jer postoji velika mogućnost da učestvujete u nesreći. Možete čak da razmislite o otkazivanju nekih planiranih putovanja ili poseta u bliskoj budućnosti.

Sanjati iscrpljenog konja

Ako ste u snu videli iscrpljenog konja, takav san može ukazivati na težak posao i puno obaveza u predstojećim danima. Biće Vam potrebno puno Vašeg vremena i energije, pa budite spremni da date sve od sebe. Do kraja ćete verovatno biti veoma umorni, ali sve svoje zadatke ćete uspešno završiti.

Sanjati da hranite konja iz ruke

Ako ste sanjali da hranite konja iz svoje ruke, takav san je znak zaokupljenosti brigom o drugima. Pomagaćete onima koji su Vam bliski i kojima je potrebna Vaša pomoć.

Sanjati da ste pronašli potkovicu

Ako ste u snu pronašli potkovicu, takav san je vrlo srećan znak. To može ukazivati na neočekivanu sreću u važnoj situaciji. Ovo je posebno dobar znak za žene i može ukazivati na pronalaženje vrlo dobrog i brižnog partnera u bliskoj budućnosti.

Ovaj san takođe može ukazivati na početak veze sa nekim za koga smatrate da je Vaš partner iz snova.

Sanjati konja koji trči slobodno

Ako ste u snu videli konja kako trči slobodno, takav san je dobar znak, koji ukazuje na sreću i slobodu. To ukazuje na dobre stvari koje će uskoro doći u Vaš život. Možda se neke od Vaših želja uskoro ostvare.

Sanjati mrtvog konja koji oživljava

Sanjati da se konj vraća u život ili posmatrati kamenu skulpturu konja kako oživljava, znači mogućnost povratka u potragu za planovima i projektima koje ste svi zajedno ostavili ili odustali. Odnosno, ono što je navodno mrtvo ponovo će da oživi i biće meta Vaših obnovljenih napora.

Advertisements

Sanjati konja sa krilima

Gledanje ili jahanje konja sa krilima u snu ukazuje na to da ćete se zaokupiti nekim kreativnim hobijem. Ovo zanimanje može Vam oduzeti malo vremena i pomoći Vam u pisanoj komunikaciji sa drugima. Možda ćete postati sposobniji da verbalno izrazite svoja osećanja. Alternativno, to može ukazivati na to da ćete doživeti izuzetno sreću i radost.

Sanjati konja sa psećom glavom

Sanjanje o tome da vidite konja sa psećom glavom je dobar znak. Vaše opšte dobro može se poboljšati. Istovremeno, okolnosti i događaji iz sredine mogu Vam doneti radost i zadovoljstvo.

Sanjati konja sa dve noge

Snovi koji uključuju vizije himerne i iluzorne slike dvonožnog konja često predstavljaju pozitivno postignuće.

Konkretno, možda ćete uskoro dobiti poštovanje i priznanje od nekoga ko je u vrlo bliskoj vezi sa Vama. Na primer, Vaši rođaci, Vaše kolege ili Vaš partner mogu doći da se dive Vama i Vašim delima.

Sanjati belog konja

Beli konj može imati pozitivne ili negativne konotacije u zavisnosti od Vaše situacije u životu. Za mlade, neudate žene, beli konj koji se kreće ka Vama mogao bi predstavljati pronalaženje dobrog kandidata za brak u bliskoj budućnosti.

Konj koji se odmiče od nje, znači, da će dugo biti sama ili da joj je suđeno da postane usedelica.

Advertisements

Za oženjene ljude ili one koji su bolje postavljeni u životu, beli konj koji ide prema njima znači da će biti meta nečije ogorčenosti, dok se beli konj koji se udaljava od njih znači da bi mogli da izbegnu takav sukob.

Sanjati konje koji Vas napadaju

Napadi konja u carstvu snova su loš znak i to treba smatrati upozorenjem da u određenim stvarima budete oprezni prema vlastitom sudu. Ovaj simbol se često smatra metaforom zbog nedostatka razloga ili objektivnosti, što dovodi do loših izbora ili ishitrenih odluka.

Neophodno je da ovo shvatite ozbiljno i da koristite sve raspoložive alate i izvore kako biste se oslobodili velike greške koja bi mogla imati negativne posledice i za Vas i za Vaše najbliže.

Advertisements
Advertisements