Šta znači sanjati karmin?

Stavljanje karmina u snu znači da se možda ne ponašate potpuno istinito u vezi sa situacijom u svom životu.

Videti karmin u snu znači da sa pažnjom težite strastima. Ako imate pune, slatke, crvene usne i stavljate karmin, to znači harmoniju i bogatstvo.

Advertisements

Ako su vam usne tanke, to znači da ne želite da drugi vide vaše stvarne namere i da želite da ostavite dobar utisak na druge.

Ako muškarac sanja da stavlja karmina to je obično upozorenje, a ako sanjate da nosite ruž u jarkoj boji (osim crvene), savetuje vam se da pazite da ne biste imali problema sa prijateljima.

Kupovina karmina u radnji označava hrabrost i upornost u prevazilaženju poteškoća. Videti kako birate karmin u prodavnici sugeriše da verovatno trenutno prevazilazite finansijske poteškoće.

Ako u snu nekome poklonite karmin, to ukazuje na to da sebi puno verujete i da ste samopouzdana osoba.

Nositi karmin za usne u snu znači da biste mogli biti arogantni i sebični. Generalno, kao i bilo koji drugi element šminke, karmin za usne odnosi se na vašu društvenu sliku.

Sanjati kako devojke u javnosti stavljaju karmin za usne znak je da biste mogli imati poteškoća u životu. Sanjati staricu koja nosi karmin znači da ćete lakše živeti.

Sanjati mladu devojku sa karminom ukazuje na to da ste neprijateljski raspoloženi i da će vam se zameriti zbog takvog stava.

Ako vi ili druga osoba u snu nosite karmin za usne, to znači da biste trebali pokušati da vratite svoj imidž u društvu, jer uvek želite da ostavite dobar utisak, ali i da uspešno uspevate da prikrijete ono što nije u redu u vašem životu.

Vrlo jaka boja karmina sugeriše da želite da se istaknete, ali put koji ste izabrali smeta drugima. Isti san odnosi se na činjenicu da pokušavate da preterate u pokušaju da se zauzimate za sebe.

Sanjati o karminu koji se ne uklapa ili ne izgledate dobro kad ga stavite, a on je loše razmazan po licu, to znači lošu reputaciju, tračeve, glasine i da ne ostavljate baš dobar utisak u društvu, i ne možete izbeći negativnu sliku o vama koju su stvorili drugi.

Ako u snu vidite karmin na ovratniku ili odeći, to znači da se mogu pojaviti neke nedavne greške.

Advertisements

Sanjati kako nanosite karmin za usne znak je da treba da pazite da se ne opečete u nekoj situaciji. Ako sanjate da karmin koristite za ulogu u predstavi, pomoći ćete u prikupljanju sredstava za dobrotvorni projekat.

Sanjati da stavljate karmin na odeću znak je da ćete biti razočarani zbog neke društvene funkcije. Ako žena sanja da koristi karmin kod kuće, imaće sreće u budućnosti, ali ako karmin koristi javno, pred sobom će naići na sentimentalna pitanja.

Šta simbolizuje karmin?

Sanjati karmin za usne predstavlja aspekt vaše ličnosti koji se oseća superiorno ili osećanje da zaslužujete više od drugih. Izražena vam je želja da nadmašite ili nadmudrite druge, smatrate da su manje važni.

Više ste pozitivni nego neko drugi. To može biti znak da vi ili neko veruje da je pametniji, jači, bogatiji ili bolji od nekoga drugog u nečemu. Takođe može odražavati viši osećaj zrelosti u odnosu na druge.

Negativno, karmin može predstavljati vas ili nekoga drugog što kod drugih izaziva ljubomoru. Takođe može odražavati uobraženost ili aroganciju. Verujete da je nemoguće da ikada izgubite ili da morate sniziti svoje standarde.

Sanjati karmin za usne predstavlja osećanje da vam nešto u vama daje prednost nad drugima. Možda imate više iskustva, resursa, informacija ili fizičke spremnosti.

Primer: Devojka je sanjala da je videla sebe kako nosi karmin na fotografijama koje je gledala sa bivšim dečkom.

U stvarnom životu pomagala mu je da prebrodi tragičnu smrt i želela je da mu se prikaže kao zrelija ili „bolja osoba“ koja je bila sposobna za prijateljstvo uprkos njihovoj prošlosti.

San je odražavao njenu želju da bude zapamćena ili da se na nju gleda kao na prijatelja koji pruža više podrške od njegovih ostalih prijatelja.