Šta znači sanjati kafu?

San u kome postoji kafa može značiti ili svađu ili sreću u braku. Treba da se setite svih malih detalja.

Sanjanje kafe na kraju je pokazatelj anksioznosti zbog vaših postupaka. Obavezno učinite sve što možete kako biste sprečili da vas nadređeni disciplinski kažnjavaju.

Advertisements

Ako vaš san podrazumeva prženje kafe u tiganju, to znači da morate da pronađete izgovore.

Najverovatnije će to biti razgovor o vašim prethodnim romansama sa trenutnim partnerom. Ipak nema razloga za brigu. Samo se nasmejte i promenite temu.

Ako niste u braku, kafa može biti i znak ogovaranja i klevete. Dakle, važno je voditi računa o onome što se kaže, kao i o učinjenom, jer vaši neprijatelji nesportski čekaju pravi trenutak da vas izdaju.

Milerova knjiga o snovima pominje da je kafa pokazatelj glasina i tračeva. Od njih je teško pobeći, ali postoji jedan način da ih se izbegne.

Zanemarite ih i sprečite ih da povrede vaša osećanja ili da vam nanesu zdravstvene probleme.

Advertisements

Haseova knjiga o snovima navodi da je kafa pokazatelj novog poznanstva, ili emotivni susret sa prijateljem. Prosipanje kafe u snu je upozorenje da neuspeh dolazi niotkuda.

Sanjanje kafe daleko je češće iskustvo nego što biste to mogli misliti, pre ili kasnije to se dogodi većini nas. Ali šta bi to moglo značiti?

Generalno je to dobar znak. Kada se kafa pojavi u snu, to je obično znak da će se u vašoj profesionalnoj ili intelektualnoj sferi dogoditi nešto pozitivno, kao što je postizanje uspeha na poslu ili polaganje ispita.

Ipak, način na koji san treba tumačiti može se promeniti na osnovu širokog spektra detalja.

Sanjati da poslužujete kafu

Ako ste vi ta osoba koja služi kafu u snu, morate se pripremiti za neki gubitak koji ćete možda imati. Možda će vam biti veoma teško da preživite ovaj period.

Advertisements

Sanjati da pijete kafu sa prijateljima

Ispijanje kafe sa bliskim prijateljima pokazatelj je da ćete biti potrebni prijateljima da biste saslušali njihove probleme. Razgovor koji želite obaviti sa partnerom, treba odložiti za neko vreme.

Sanjanje ispijanja kafe sa prijateljima izraz je želje za socijalnim kontaktom, zajedništvom i voljom da osećate da ste cenjeni.

Ako ste u snu s kolegama pili kafu u kancelariji, to znači da čeznete da vas više cene u profesionalnom životu.

Sanjati da pijete kafu sami

Ako ste sanjali da sami pijete kafu, to znači da ćete imati ugodan razgovor sa nekim od prijatelja. Vaša veza će dobiti novi i jači nivo poverenja.

Da li ste sanjali da pijete espresso u baru? Tada san znači da možda gajite želju da iskusite nove, ispunjenije društvene odnose.

Advertisements

Sanjati da pijete puno kafe

Budite oprezni ako ste sanjali da pijete puno kafe. Možda osećate potrebu da se probudite želju za novim izazovima ili bi to mogao biti samo znak da treba bolje da se brinete o sebi.

Sanjati de meljete kafu

Ako meljete kafu u snu, ovo ukazuje na borbu ako ne budete mogli skupiti hrabrost i snagu volje.

Sanjati da ste vlasnik kafića

Druga knjiga o snovima ima drugačije tumačenje snova. Na primer, ako ste sanjali da ste vlasnik kafića, to može biti upozorenje na bolnu smrt.

Sanjati da kuvate kafu

Da li ste u snu kuvali kafu? Ako jeste, to znači da verujete u sebe i da se trnutno dobro osećate u svojoj koži. Ako ste sanjali o spremanju espressa za gosta, to bi mogao biti znak vaše želje da razvijete intimniji odnos sa tom osobom.

Sanjati mlevenu kafu ili zrna kafe

Šta znači sanjati mlevenu kafu ili zrna kafe? Izgleda da ste možda nestrpljivi da započnete novi projekat do kojeg vam je zaista stalo. Ovo je dobar znak, znači da ste spremni i spremni za polazak.

Advertisements

Sanjati da pijete lošu kafu

Značenje vašeg sna drastično se menja ako ste u snu pili gorku ili slanu kafu. To znači da se osećate opterećeno složenom, teškom fazom svog života.

Sanjati o pijenju loše kafe simbolizuje svest da ste nešto važno slomili ili oštetili, možda zbog nepromišljenosti.

Sanjati da prospete kafu

Prosipanje kafe može se protumačiti kao potreba da polako idete, možda zato što se kajete što ste nešto učinili prenagljeno.

San o prosipanju kafe signal je za vašu prijemčivost i spremnost da prihvatite nove ideje ili koncepte.

Prosipanje kafe u snu nagoveštava materijalni i fizički život. Imate zacrtan put u životu i znate u kom smeru želite da idete.

Advertisements

Morate da pokažete svom dečku / devojci malo zahvalnosti i saosećanja za sav posao koji on / ona radi.

Prosipanje kafe izražava samopouzdanje. Neko koga vrlo dobro poznajete vas na neki način vara. Osećate se ostvareno u vezi sa vašim ciljevima i zadovoljni svojim životom.

Ovaj san označava čistoću i potencijal. Nalazite se na dobrom putu.

Sanjati da neko prosipa kafu

Ovaj san je nažalost upozorenje za intimnost i spoj ženskog i muškog aspekta vas samih. Osećate da gubite konce života. Prihvatili ste svoja ograničenja.

San nažalost skreće pažnju na nedostatak sopstvene vrednosti. Imate problema sa koncentracijom i pažnjom.

Možda ste ugrozili svoja uverenja ili integritet i trošili energiju i vreme na besplodne poduhvate. Morate bolje da kontrolišete svoje emocije, posebno bes.

Vaš san je preteča poteškoća i prepreka koje nosite sa sobom. Sramite se svojih postupaka ili vam nedostaje samopouzdanja u postizanju ciljeva.

Sanjati da jedete kafu

San o jedenju kafe simbolizuje vašu želju da sanirate situaciju. Izneveriće vas vaša velika očekivanja. Morate prihvatiti sebe zajedno sa svim svojim nesavršenostima. Morate praktično pristupiti svojim ciljevima.

Advertisements

Vaš san je predznak za neko neodložno pitanje koje zahteva vašu trenutnu pažnju. Treba da prepoznate i razumete svoja osećanja.

Morate da budete u stanju da brzo razmišljate u hodu, ako planirate uspeti. Ponekad morate prilagoditi svoje kriterijume i biti realniji kada su očekivanja u pitanju.

Advertisements
Advertisements