Šta znači sanjati jezero?

Videti jezero u snu znači da u vašem životu postoji faza u kojoj se i dalje dešavaju neočekivani događaji. Ovaj san takođe znači da se trebate više ceniti.

Jezero simbolizuje vaš unutrašnji svet, vašu maštu i druge unutrašnje resurse koje morate da otkrijete.

Advertisements

Prljavo jezero ukazuje na misli koje su nečiste i nisu dobre za vas, dok jezero sa čistom vodom sugeriše da su vaše misli i strahovi očišćeni. Ovaj san je povezan sa zadržavanjem emocija i osećanja.

Pitanje koje treba da postavite sebi je, koja osećanja treba više da sačuvate. Veliko jezero sa čistom bojom vode znak je lepe budućnosti i srećnih poznanstava.

Ako je voda uzburkana, to simbolizuje predstojeće smetnje. Sanjati da pecate na jezeru znači da ne koristite prednosti koje imate.

Plivanje u jezeru sugeriše da vas neko posmatra i da biste mogli da steknete nova prijateljstva. Ako ste sanjali da stojite na obali jezera, to znači da ste zadovoljni i srećni.

Jezero je važan san za tumačenje jer se odnosi na emocionalnu stabilnost.  Ovaj san takođe može značiti da ćete verovatno biti svesni problema u budućnosti.

Ako je voda u jezeru uzburkana, to znači da se život kreće prebrzo za vas. Ako vidite da je jezero ogromno, to simbolizuje velike promene na pomolu.

Ako je jezero duboko u prirodi, to znači da se bojite dubokih emocionalnih situacija. Jezera u snovima generalno simbolizuju emocije i energiju.

Malo jezero simbolizuje način na koji živite svoj život. Ovaj san će zavisiti od vašeg stava da li na život gledate kao na veliko jezero.

Ulazak u jezero u snu generalno simbolizuje da nadgledate i radite stvari koje su vam važne u životu.

Sanjati da vidite jezero

Ako ste sanjali jezero, ali se ne možete setiti ničeg određenog u vezi s tim, to znači da će se vaše emocionalno stanje uskoro promeniti.

Zbog nečega ćete se osećati na određeni način i nećete moći da kontrolišete izražavanje svojih osećanja. Ovo može biti bilo šta, od dobrog do lošeg.

Advertisements

Možda će vam se neko početi sviđati i nećete to moći sakriti. Ili ćete otvoreno izraziti svoje negativne misli i osećanja prema nekome i dati im do znanja da vam se ne sviđaju.

Sanjati da pijete vodu sa jezera

Ako ste sanjali da pijete vodu iz bistrog jezera, taj san za bolesne osobe znači da će se oporaviti, a za zdrave da će još dugo biti u izuzetnom zdravlju.

Ako ste sanjali da pijete vodu iz blatnjavog jezera, za zdrave osobe to znači da će uskoro patiti od neke opake bolesti, a za bolesne da će put do izlečenja biti veoma težak i naporan.

Sanjati blatnjavo jezero

Ako ste u snu videli blatnjavo jezero, to znači da vam je srce ispunjeno mržnjom i ljubomorom. Možda to ne želite da priznate sebi, ali ovaj san je simbol mržnje prema nekome ili nečemu.

Razlozi za to mogu biti različiti, ali važno je da se ne biste trebali tako osećati predugo jer je toksično i loše za vas.

Ovaj san ukazuje na to da niste zadovoljni svojim životom i da u sebi nosite mnogo besa. Taj bes vas izjeda iznutra i ne možete ga kontrolisati.

Možda je to zbog nekoga ko vam je učinio neke loše stvari ili mrzite svoju životnu situaciju jer ne možete učiniti ništa da je promenite.

Kao što je ovo jezero ispunjeno prljavštinom, tako su vaše srce i um ispunjeni negativnim mislima i osećanjima. Morate ga očistiti jer to može duboko uticati na vaš život i pogoršati ga.

Sanjati jezero – ostala značenja

Videti jezero u snu može značiti da ćete pomoći svojoj porodici i prijateljima, proslaviti svoje postignuće sa prijateljima i biti nada za mnoge ljude.

Videti čisto i svetlo jezero u snu znači da ćete svoj profit podeliti sa prijateljima. Prljavo i zamućeno jezero u snu može značiti da ćete biti vlasnik imanja i koristiti ljudima oko vas.

Međutim, sebično ćete svoj profit sakriti za sebe. To takođe znači da biste mogli upoznati osobu koja će vam koristiti i čije je finansijsko stanje dobro.

Videti da u snu padate u jezero simbolizuje novac koji ćete slučajno dobiti. Sanjati da ste skočili u jezero može značiti da će rizik u nekom poslu biti isplativ.

Advertisements

Ako se u snu utapate u jezeru, to može značiti da nećete moći izaći na kraj sa svojom zaradom.

Ako vidite osobu koja se utapa u vašem snu, ovaj san simbolizuje prijatelja kojeg ćete žrtvovati za svoj lični interes.

Sanjati da je jezero isušeno, znači da će opasnosti na vašem poslu iznenada nestati, problemi u vašoj vezi će se okončati, osoba koja vas tera da se demoralizujete otići će iz vašeg života.

Videti jezero usred pustinje u snu može značiti da ćete biti optuženi bez razloga.

Ako ste u snu videli jezero, ovaj san simbolizuje vaše emocionalno stanje i prisustvo spoljnih barijera koje utiču na ispunjenje vaših planova.

Ako je jezero u snu bilo čisto, to simbolizuje mirno emocionalno stanje. Možda osećate spremnost da preuzmete odgovornost i pređete na sledeću fazu vašeg života.

Ako ste sanjali jezero sa čistom i mirnom vodom, to simbolizuje lako savladavanje prepreka. Ako ste se kupali u jezeru, to je znak da morate uzeti u obzir sve rizike pre donošenja odluke.

Ako ste u snu plivali u jezeru, to znači da možete očekivati neizbežne promene. Ako je voda bila prljava i blatna, onda će se plan loše završiti, ako je voda bila čista, sve će uspeti.

Ako ste u snu uspeli da preplivate jezero, to znači da će vaši planovi uskoro početi ispunjavati. Ako ste videli ribe u jezeru, možete očekivati uspeh na poslu i priznanje od svog šefa.

San o prljavom jezeru je upozorenje o nekoj opasnosti.

Advertisements

Ako ste sanjali blatnjavo jezero sa obalom punom zelenila, taj san najavljuje mnoga iskušenja, strahove i poniženja koja će na kraju dovesti do prosperiteta.

Ako žena u snu vidi prljavo i nemirno jezero, ovaj san može da simbolizuje gorko kajanje zbog svog neozbiljnog ponašanja u prošlosti.

Videti svoj odraz u bistroj jezerskoj vodi znači da ćete pronaći ljubazne i verne prijatelje. Ako ste videli obalu jezera, ovo je znak da ćete moći da rešite probleme.

Zelene biljke na obali jezera su simbol novih mogućnosti. Močvarna obala predviđa da se možete zaglaviti u problemima i nevoljama.

Stenovita obala je znak gubitka samokontrole i potrebe za obnavljanjem energije. San o jezeru u šumi simbol je vaše divne intuicije i znak da se na nju možete osloniti kada situacija to zahteva.

Smrznuto jezero viđeno u snu znak je da su odnosi sa vašim partnerom zaglavljeni i da ih treba oživeti.