Šta znači sanjati jastuk?

Videti jastuk u snu simbolizuje malu količinu novca, kratkotrajno putovanje i zabavu.

Videti da u snu punite jastuk može značiti da ćete uštedeti novac i da će vam ovaj novac poslužiti mnogo više nego što očekujete. Videti jastučnicu znači da ćete otići na putovanje.

Advertisements

Beli jastuk u snu simbolizuje da ćete biti sami neko vreme. Ako u snu vidite crni jastuk, to znači da ćete se razvesti od supružnika.

Šareni jastuk u snu može značiti da ćete se venčati ako ste slobodni. Ako ste venčani, uzbuđenje i želja će se povećati u vašem braku.

Ako ste sanjali dugačak jastuk, taj san može značiti da ćete sklopiti dogovoren brak koji će biti sklopljen iz finansijskih razloga.

Videti mali jastuk u snu znači da će vaša veza koju ste nedavno započeli kratko trajati.

Ako ste sanjali mekan jastuk, taj san simbolizuje da ćete biti dobro ugošćeni. Ako sanjate tvrd jastuk, to znači da ćete čuti izjave koje će vam pokvariti raspoloženje.

Advertisements

Videti prljav jastuk u snu znači da ćete vratiti deo duga koji imate.

Videti pocepan jastuk može ukazivati na to da će vam zdravlje biti loše zbog novca. Međutim, nakon kratkog perioda, vaše zdravlje će biti dobro i imaćete mnogo više nego što želite.

Ako ste sanjali da se igrate jastukom, sami ili sa drugom osobom, to može da simbolizuje da ćete uživati u poslu koji ćete raditi.

Ako ste sanjali da bacate jastuk, to može značiti da ćete propustiti neku priliku. Ako u snu bacite novi jastuk, propustićete veliku priliku. Ako u snu bacite stari jastuk, to znači da ćete eliminisati lošu opciju.

Sanjati da uzimate jastuk od neke osobe ili kupujete novi jastuk znači da ćete zasnovati novu ljubavnu priču sa osobom koju ste tek upoznali jer želite da zaboravite staru vezu.

Advertisements

Videti da u snu prodajete jastuk može značiti da ćete, slušajući ljubavne nevolje svog rođaka ili prijatelja, olakšati ovoj osobi.

U snovima, jastuci mogu da simbolizuju različite stvari. Takvi snovi mogu otkriti koliko se trenutno osećate ugodno u životu.

Snovi u kojima vidite ili koristite jastuk obično ukazuju na osećaj udobnosti i uverenja da ste bezbedni i zaštićeni. Takvi snovi mogu biti znak da činite prave poteze u životu i da se stvari odvijaju savršeno.

Oni takođe mogu ukazivati na vašu želju da se osećate prijatno. Ponekad bi mogli otkriti vašu želju da u nekoj situaciji budete pasivni i da ne učinite ništa.

Jastuci u snovima takođe predstavljaju podršku i udobnost kao i u stvarnom životu. Simbolično u snu, oni mogu ukazivati na neku osobu sa kojom želite da budete bliski ili na koju se oslanjate.

Advertisements

Oni takođe mogu predstavljati nekoga ili nešto čega se držite i iza čega se krijete dok odbijate da se suočite sa nekom situacijom u svom životu.

Možda se držite posla koji vas ne ispunjava i koji je potencijalno štetan po zdravlje jer se plašite da niste dovoljno dobri ili da nećete moći da nađete drugi posao koji je plaćen kao taj.

Možda ostajete u toksičnoj vezi obmanjujući sebe da stvari nisu tako loše ili da će se osoba sa kojom ste jednog dana promeniti jer se plašite da nećete moći da nađete drugog partnera ili da ćete prekidom te veze izgubiti neke pogodnosti koje sada koristite kao opravdanje da i dalje budete u toj vezi.

Snovi o jastucima mogu otkriti vašu slabost ili vašu snagu, sve zavisi da li su jastuk ili jastuci o kojima ste sanjali bili čvrsti ili mekani.

Mekani jastuci često simbolizuju slab karakter, dok tvrdi jastuk vas opisuje kao jaku ličnost. U nekim tumačenjima jastuci simbolizuju novac, a ponekad i vašeg supružnika ili decu.

Advertisements

Oni takođe mogu biti znak sigurnosti doma i porodice, harmonije i stabilnosti. Lep i udoban jastuk obično otkriva da ste zadovoljni svojim životom i da ne biste ništa menjali u tome.

Ako vam je, pak, jastuk u snu bio veoma neudoban i sprečavao vas da zaspite, taj san obično predstavlja vaše nezadovoljstvo i razočaranje svojim životom u ovom trenutku.

Takav san otkriva vašu želju da promenite mnogo stvari u svom životu. U nekim slučajevima, snovi o jastucima mogu ukazivati na to da ste previše samouvereni i nemarni, što nije poželjan stav.

Ovi snovi takođe mogu ukazivati na primanje pomoći od prijatelja u pravom trenutku.

Ako ste sanjali prljav jastuk, taj san može biti upozorenje na vaše nepromišljeno ponašanje koje bi vam moglo doneti mnogo nevolja.

Advertisements

U nekim slučajevima, san o prljavom jastuku može ukazivati na to da ćete moći da vratite deo duga koji ste posudili od nekoga.

Ako ste sanjali jastučnicu, taj san je dobar znak, i obično ukazuje na putovanje na koje biste mogli uskoro krenuti.

Ako je jastučnica bila čista, putovanje će biti prijatno, a ako je bila prljava, san bi mogao značiti da ćete potrošiti mnogo novca na put.

Ako ste sanjali mekani jastuk, taj san može ukazivati na prijatno iskustvo u poseti nekome.

Ako ste sanjali jastuk od trna, taj san nije dobar znak. Jastuk od trna u snu može ukazivati na zabrinutost i ugrožavanje zdravlja zbog problema sa novcem.

Ako ste sanjali da bacate jastuk, taj san nije dobar znak i obično ukazuje na propuštanje neke važne prilike, posebno ako je jastuk koji ste bacili u snu bio nov.

Ako je jastuk u snu bio star, ovaj san nema tako loše značenje jer može značiti da ćete izbeći lošu situaciju.

Ako ste sanjali da se igrate jastukom ili udarate nekoga jastukom, taj san je dobar znak, koji obično ukazuje na ugodne trenutke na vašem radnom mestu.

Advertisements
Advertisements
Advertisements