Šta znači sanjati izmet (govno)?

Zapravo bi vas moglo iznenaditi kada kažemo da snovi o fekalijama uopšte nisu retki. Možete se probuditi s odvratnošću, umorom ili čak neugodom.

Budući da je ova tema često, generalno odvratna… takvi slučajevi su simbolično povezani sa delom vas koji smatrate prljavim i mučnim.

Advertisements

Sanjati da ste stali na izmet

Ovaj san obično donosi dobre vesti. Možda dobijate poklon ili novčanu dobit koja nije bila predviđena.

Ova finansijska sreća zapravo je povezana sa projektima i predlozima koji podležu odobrenju, kao i sa poslovnim poduhvatima koji su tek započeli. Ovo zahteva opšte finansijsko poboljšanje.

Sanjati da gazite na životinjski izmet ima svoje značenje. Ovo ukazuje na to da možda dajete temeljne finansijske savete nekome kome će možda trebati vaša pomoć.

Vaš savet bi mogao osobu izvući iz takve finansijske bede.

Sanjati da imate izmet po rukama

Sanjati da imate izmet u rukama može ukazivati na probleme u vezi – socijalni, poslovni, romantični itd.

To takođe može značiti probleme u vašim pravnim odnosima sa određenim ljudima ili ustanovama.

To bi takođe mogao biti znak da ste radili posao oko kojeg se ne slažete naročito, ali ste svejedno prisiljeni na to.

Sanjati da se igrate sa izmetom

Imati ovu vrstu sna izrazit je pokazatelj stresa i anksioznosti. Možda u poslednje vreme imate problema sa spavanjem, kao da vas muči nešto nepoznato.

To takođe može značiti da se u vašem umu vrte nečiste misli i vi ste toga više nego svesni. Koliko god pokušavali da je kontrolišete, nikada to zaista ne možete učiniti.

U ovom slučaju provodite neprospavane noći i vučete dane dok ne izbacite ovu određenu stvar iz glave.

Sanjati izmet na odeći

Ovakav san upućuje na otkriće. Tajne se mogu otkriti, a to su one koje ne želite da otkrijete drugima.

Advertisements

Sanjati izmet u vašem krevetu

Ako ste videli izmet u svojim čaršavima ili ispod pokrivača, ovo nije naročito povoljan znak. Odnosi se na nevolje u raju.

Predviđeni su problemi u vezi sa vašim ljubavnim životom. Preciznije, iako nije sigurno, dilema bi se mogla pokrenuti zbog finansijskih problema.

Sanjati da se izmet ne ispire u toaletu

Sanjati da niste uspeli da izbacite izmet iz toaleta znači da ste na ivici emocionalnog i psihološkog sloma. Vaše misli i osećanja su toliko zagušeni da treba da se pojave i isplivaju.

Sanjati toalet preplavljen izmetom

Generički san poput ovog mogao bi se protumačiti na prilično mnogo načina. Ako ste u snu videli toalet prepun izmeta, predviđaju se finansijske nevolje.

Ovo se takođe može odnositi na određene ljude sa kojima ne želite da se sretnete.

To bi vam mogao biti i nežni podsetnik o tome kako treba da naučite da se oslobodite neželjenih osećaja, olakšanja i oslobađanja od krivice.

Takođe se može odnositi na negativnost koju treba pobediti. Neki to tumače i kao pravedno upozorenje da bolje vodite računa o svom zdravlju.

Zašto sanjate izmet?

Sanjanje izmeta moglo bi doslovno odražavati vaše emocionalne probleme.

San povezan sa izmetom mogao bi značiti emocionalnu blokadu. Ako u snu osećate odvratnost… to znači da vam je nešto što ste učinili neugodno.

Možda vam se gadi situacija u vašem životu, a postoje samo neke prepreke koje vas sprečavaju da lako popravite situaciju.

Otpad u vašem životu

Uzimajući u obzir od čega se sastoji fekalna materija, u stanju smo da svoje snove o njoj povežemo sa otpadom u vašem budnom životu.

Obično ovaj otpadni materijal uključuje sluz, neprobavljeno meso, masti, toksine itd. I oni su prošli prirodni proces biološkog odbacivanja u našem telu.

Advertisements

Ova činjenica onda spaja san sa privatnošću, potrebom za odbijanjem ili kršenjem u stvarnom životu. Ovo takođe može ukazati na nezdravu vezu iz koje već duže vreme nameravate da pobegnete.

Pokušavate da se rešite negativnih emocija

Da bismo mogli da se borimo sa svakodnevnim izazovima, od vitalnog je značaja da povremeno povratimo unutrašnju snagu.

Ponekad je neporecivo kako vam otkrivanje osećanja daje talas olakšanja. Važno je, međutim, izaći bez kompromitativnog takta. Izražavanje svojih emocija je uglavnom dobra praksa.

Samo budite sigurni da ne dajete nepotrebne izjave o drugima. Ovo će verovatno zažaliti u budućnosti.

Trebate raditi na svojim ambicijama

Sanjanje o izmetu mogao bi biti simbol za vas da identifikujete i jurite za svojim ambicijama. Dosezanje do njih biće samo nadohvat ruke. To je, naravno, ako se dovoljno potrudite.

Materijalni problemi

Snovi o izmetu uglavnom se tumače kao da su nekako povezani sa prihodom ili finansijskom dobiti. Izmet je element u vašem snu koji vam govori kako ste došli do novca.

Ovo može biti povezano sa prljavim radovima i može značiti pohlepu i prevaru. Ako ste u ovom određenom položaju i isti san se ponovi, predviđaju se materijalne nevolje.