Šta znači sanjati iglu?

Snovi koji uključuju igle često ukazuju na neke promene koje ćete doživeti. Često su podsetnik da u nekoj situaciji preduzmete mere i maksimalno iskoristite neku priliku.

U nekoj situaciji od vas mogu tražiti brze reakcije kako ne biste propustili važne šanse. Ponekad san o iglama ukazuje na potrebu da budete ambiciozniji i motivisaniji.

Advertisements

Možda vaš san o iglama ukazuje na vašu zabrinutost zbog neke situacije i traži od vas da učinite nešto da biste je promenili. Ovi snovi često simbolizuju vaše brige.

Igle se ponekad smatraju faličnim simbolom. U nekim slučajevima ovaj san može ukazivati na neke probleme u vašem seksualnom životu. Možda vam nedostaje intimnost ili bliskost sa partnerom. Ako ste koristili igle, taj san bi mogao ukazivati na potrebu za popravkom neke veze u vašem životu.

U nekim slučajevima snovi o iglama čine da vidite vrednost u nečemu što ste zanemarivali ili ignorisali. Možda ste se fokusirali na nešto ili nekoga ko više nije u vašem životu, a nedostaje vam da vidite nešto bolje što je ispred vas.

Ovaj san traži od vas da postanete svesni blagoslova kojim ste okruženi i počnete da ih više cenite. Ponekad snovi o iglama simbolizuju da iskoristite neke pretnje koje su prisutne u vašem životu i o kojima treba da se brinete.

Sanjati igle

Ako ste sanjali iglu, taj san je obično dobar znak. Ovaj san ponekad može ukazivati na razgovor za posao na koji ćete uskoro biti pozvani.

Advertisements

Sanjati da se bockate iglom

Ako ste sanjali da se bocate iglom, taj san je obično loš znak. Često ukazuje na to da vas neko ogovara i ugrožava vašu reputaciju lažnim glasinama. Ovaj san je često znak da se počnete baviti nekim potisnutim osećanjima i rešavati ih. Neophodno je očistiti sve emocionalne blokade kako biste mogli da nastavite sa svojim životom.

Ponekad ovaj san predstavlja podsetnik o tome da ne negujete članove porodice onoliko koliko biste trebali. Ovaj san vas podseća da provodite više vremena s njima i pokušavate da im pomognete da zadovolje neke potrebe.

Sanjati špric sa iglom unutra

Ako ste sanjali špric sa iglom iznutra, taj san obično simbolizuje nekoga u vašem životu koji ima veliki uticaj na vas. Ponekad je ovaj san znak promena koje ćete doživeti i koje bi vam mogle pomoći u rešavanju nekih problema.

Ponekad bi vam ove promene mogle izgledati zastrašujuće. Ovaj san takođe može ukazivati na nečiji neželjeni uticaj na vaš život. Možda vas neke autoritarne figure u životu nateraju da radite stvari koje ne želite. Ponekad ovaj san ukazuje na manipulisanje nekim.

Sanjati igle u telu

Ako ste sanjali iglu negde na svom telu, taj san je loš znak. Obično otkrije neka pitanja koja vas muče. Možda vas nešto pritiska, a vi ne znate kako da ublažite pritisak.

Advertisements

Možda ste preplavljeni mnogim stvarima i na ivici ste da puknete. Možda biste trebali prestati da se opterećujete sa toliko odgovornosti i pronaći vreme za opuštanje. Značenje sna razlikuje se; u zavisnosti od činjenice gde je tačno igla bila u vašem telu tokom vašeg sna.

Ako vam je bila u oku, taj san bi mogao biti upozorenje da imate oko sebe neke lažne prijatelje i ljude koji nemaju na umu vaš najbolji interes. Ako vam je igla bila u uhu, taj san često ukazuje na to da vas ogovara neko ko nema dobre namere prema vama.

Igla u vašem prstu obično znači da se ne cenite dovoljno. Verovatno pretpostavljeni ne prepoznaju vaš trud i rad i to vas boli. Ako je igla bila u ustima, možda to ukazuje na povredu reči od nekoga do koga vam je stalo, a da te reči nemaju uvredljivo značenje.

To takođe može ukazivati na to da vas neko iz blizine nenamerno povređuje. Često ovaj san ukazuje na zaglavljivanje u verbalno nasilnoj vezi.

Sanjati da kupujete igle

Ako ste sanjali da kupujete iglu, taj san često ukazuje na neke promene koje biste uskoro mogli doživeti. Ovaj san je često znak skorog preseljenja.

Advertisements

Sanjati šivaću iglu ili iglu za šivenje

Ako ste sanjali iglu za šivenje, taj san nije dobar znak. To je obično znak gubitka koji biste uskoro mogli doživeti.

Ovaj san takođe ukazuje na otkrivanje nekih činjenica o nekim ljudima koje smatrate prijateljima, zbog kojih preispitujete svoje prijateljstvo i odnos koji imate s tim ljudima. Ovaj san često simbolizuje vašu kreativnost. To takođe može ukazivati na vezivanje nečega ili nekoga.

Sanjati da pokušavate uvući konac u iglu

Ako ste sanjali da uvlačite iglu, taj san nije dobar znak. Često ukazuje na to da ćete uskoro morati da rešite neke probleme. Ponekad može imati seksualnu konotaciju, što ukazuje na seksualne susrete u bliskoj budućnosti.

Sanjati da šijete iglom

Ako ste sanjali da šijete iglom, taj san treba smatrati dobrim znakom. Često je znak učenja lekcija iz grešaka koje ste napravili i pokušaja da ih više ne ponavljate. To je takođe znak pokušaja da ispravite svoje greške.

Sanjati da se bockate iglom dok šijete

Ako ste sanjali da ste se slučajno uboli iglom tokom šivenja i počeli ste da krvarite, taj san treba smatrati vrlo dobrim znakom. Obično ukazuje na ispunjenje vaših želja u vezi sa vašim poslom.

Advertisements

Sanjati igle za pletenje

Ako ste sanjali igle za pletenje, taj san nije dobar znak. Često ukazuje na upotrebu manipulacije i obmane da biste dobili ono što želite.

Sanjati da tražite iglu

Ako ste sanjali da tražite iglu, taj san nije dobar znak. Obično ukazuje na gubljenje energije i brigu oko manjih stvari. U nekim slučajevima ovaj san može ukazivati na neke uzaludne poduhvate. Ako ste u snu izgubili iglu, a zatim ste je potražili, taj san je dobar znak, koji ukazuje na srećan period u vašem životu i zadovoljstvo vašom vezom.

Sanjati da pronalazite igle

Ako ste sanjali da treba da pronđete iglu, taj san nije dobar znak. To bi moglo značiti da ste deo nepotrebnog sukoba.

Sanjati da bacate iglu na zemlju

Ako ste sanjali da spustite iglu na zemlju, taj san nije dobar znak. Obično ukazuje na probleme u vašoj vezi i sukobe sa svojim romantičnim partnerom.

Sanjati da su vas bocnuli iglom šprica

Ako ste sanjali da vas bockaju iglom šprica, taj san često simbolizuje neku uticajnu osobu u vašem životu. Možda doživljavate neke promene koje imaju značajan uticaj na vaša uverenja. Vaš život bi se mogao promeniti na bolje zbog ovih promena.

Advertisements

Možda ćete bolje razumeti neke stvari. U nekim slučajevima možete doživeti nešto neprijatno što će blagotvorno uticati na vaš život i pomoći vam u rešavanju nekih dugoročnih problema.

Sanjati iglu i konac

Već sam spomenuo da je u budizmu bog koji drži iglu i konac poznat kao Marichi, koja je boginja zore. Ovaj bog je povezan sa uklanjanjem prepreka na putu, osiguravajući da vam prepreke ne budu na putu.

Dakle, sanjanje igle i konca ukazuje da se vidi nešto što nije očigledno, što je „prepreka“. Razmislite o tome kako ste usredsređeni na sopstvene ciljeve i kako možete uspešno da napredujete u budućnosti.

Sanjati iglu za drogu

Sanjao sam razne snove u vezi sa iglama za drogu i može biti prilično zabrinjavajuće kada se pojavi ovaj simbol. Nisam mogao da spoznam značenje, dok nisam naišao na stariju knjigu snova koja znači „probušiti kožu“ ukazuje na novi izazov ili početak života.

Na ulicama ima mnogo droge i naravno, sigurno je da igle mogu biti prljave i da nose rizik od problema uključujući SIDU.

Sanjati da hodate na iglama

Da bismo razumeli, moramo da pogledamo doslovno značenje „hodanja po iglama“. Ovaj san ukazuje na to da u situaciji u kojoj osećate da zapravo „hodate po jajima u ljusci“. To je izraz koji se često koristi kada smo u sukobu sa drugom osobom i zabrinuti smo zbog njihovih reakcija.

Osećaj iglica i igla često je naučno poznat kao zagrada koja je povezana sa našim perifernim živcima. U snovima hodanje na iglama može ukazivati na to da se plašite problema i zamki. To može značiti da se osećate zbunjeno zbog svojih ideja i osećanja, čak možda i previše jaklih emocija.

Ako hodate po podu, a čini vam se da su igle, upozorenje je da pokušate zauzeti uravnoteženiji pogled na stvarnost. Ako su igle u snu vadile krv, moža ćete se osećati zatvoreno ili naići na razuman strah.

Advertisements

Sanjati da ste progutali iglu

Gutanje igala, čak i samo pisanje ovoga u biti bio je san. U istraživanju mog sna, to ukazuje na to da su igle povezane sa nepoznatim oblastima. Nešto se ne može poreći i strah može postati jači što se više protiv njega borimo. Gutanje igala za šivenje ukazuje na to da se nešto mora promeniti u vašem životu na bolje.

Sanjati da vas ubodu iglom

Bodenje igle u snovima često je povezano sa sopstvenom reakcijom na nešto izvan nas i postoji ugnjetavanje fokusa. Možda se osećate ranjeno zbog kritike ili komentara druge osobe?

Osećaj „uboda“ u snu može ukazivati na to da vas podstiču ili bockaju u pogledu duhovne odluke koju treba doneti. Bušenje balona iglom može značiti kraj problema u životu.

Advertisements
Advertisements