Šta znači sanjati drogu?

San u kome posedujete ili koristite drogu znači da vam je potrebno brzo rešenje ili beg od stvarnosti. Možda se okrećete potencijalno štetnoj alternativi kao trenutni beg od svojih problema.

Zapitajte se zašto vam je u snu potrebna droga. Šta mislite da ćete s time postići? San u kome ste drogirani ukazuje na to da odbijate da preuzmete odgovornost za svoje postupke.

Advertisements

San u kome neko drugi koristi drogu znači da drugi ne vide stvari sa vaše tačke gledišta. Ne razumete motivaciju drugih i osećate da je njihova perspektiva iskrivljena.

Ovaj san takođe može značiti da se osećate bespomoćno u nekoj situaciji i ne znate kako da reagujete. San u kojem se predozirate ukazuje na to da nemate granice. Možda se previše opterećujete.

Taj san takođe može značiti da ste na putu samouništenja i da morate da napravite neke važne promene. San u kome prodajete ili dilate drogu simbolizuje promene.

Ključna poruka ovog sna je da morate biti sigurni da imate unutrašnju snagu da biste preživeli u budućnosti.

Ako ste sanjali da ste u društvu drugih koji koriste drogu, taj san znači da je vreme da razmislite o svom zdravlju. Ako u stvarnosti koristite drogu, morate razmisliti o tome da prestanete.

Ako sanjate drogu, to može da znači da ćete naići na dobru situaciju u vezi sa poslom. Poruka ovog sna je da morate iskoristiti prednosti kada vam se ukažu.

San takođe može značiti da morate da pogledate svoju unutrašnju snagu radi stimulacije, umesto da se oslanjate na spoljne sile.

Vožnja ili odlazak na posao pod uticajem droge u snu, znači da ćete imati srećnih, ali i stresnih trenutaka.

Ako sanjate da ste na zabavi i koristite droge, to znači da su stvari u vašem životu možda postale dosadne.

Ako mlada žena sanja da koristi drogu sa svojim ljubavnikom, taj san je upozorava da se odupre brzopletim odlukama.

Advertisements

San o drogi vam takođe govori da se spustite na zemlju i budete realniji. To je znak da morate biti spremni da prihvatite životne izazove.

Sanjati da konzumirate drogu znači da vam je potrebna brza „popravka“. Sanjati dilera droge znači da ste sada pred dilemom. Ovaj san otkriva vaš osećaj krivice.

San o drogi takođe može biti simbol zablude, straha od suočavanja sa stvarnošću i teškoćama, utočišta u zamišljenom svetu, gubitka kontakta sa stvarnošću, bežanja od odgovornosti, izbegavanja, povlačenja, izolacije, kukavičluka, gubitka samopouzdanja, rizične situacije i prividne smirenosti.

Droga u snu takođe simbolizuje potpunu nemoć da se nosite sa problemom, praćeno velikom anksioznošću.

Ako u snu vidite drogu, to znači da želite da zaboravite neki bol, iskušenje i pokušaj kontrole, kukavičluk, bežanje od odgovornosti, želju za bekstvom, rasejanost, nedostatak poverenja u sebe i nedostatak ljubavi.

Ako ste sanjali da ste narkoman, verovatno se osećate zavisni od nečega. Verovatno se bavite nečim u stvarnom životu povezanom sa zavisnošću.

Čeznete za unutrašnjim mirom, ljubavlju i udobnošću. Možda se osećate usamljeno. Zapitajte se, da li ste se osećali usamljeno, razočarano ili tužno dan nakon sna o drogi?

Ako jeste, vaše emocije se odražavaju u vašem snu. Ako ste zaljubljeni u nekoga i osećate se zavisnim od ljubavi, prisustva i dodira te osobe, verovatno se upoređujete sa zavisnicima od droga.

Morate sebi postaviti pitanja koja bi vam mogla pomoći da napredujete. Da li ste zadovoljni životom koji živite? Možda radite nešto zbog čega ispadate naivni?

Zapitajte se da li radite nešto protiv svoje volje? Možda ste zavisni od nečega drugog u stvarnosti.

Advertisements

Na primer, ako ste zavisni od kockanja, novca ili moći, mogli biste se osećati ili uporediti sa zavisnicima od droga i sanjati o njima.

Advertisements