Šta znači sanjati dinosaurusa?

Nakon čitanja ovog članka, moći ćete da protumačite sopstveni san o dinosaurusima i da pronađete njegovo tajno značenje.

Sanjati da vidite dinosaurusa

Ako ste sanjali da ste videli dinosaurusa, ovaj san je simbol vaših strahova u stvarnom životu. Moguće je da se nečega bojite i od toga ne možete pobeći.

Advertisements

Sanjati da vas juri dinosaurus

Ako vas je dinosaurus jurio u snu, to je simbol strahova koje imate u budnom životu, ali pokušavate da pobegnete od njih. Nemate hrabrosti da se suočite sa svojim strahovima, i bežite od njih.

San u kojem vas je jurio dinosaurus možda je znak da je vreme da se suočite sa svim svojim strahovima. Takođe je moguće da vam se nešto iz vaše prošlosti možda vraća, pa je neophodno da se sa tim suočite.

Sanjati da ste pobegli od dinosaurusa

Ako ste u snu videli da ste pobegli od dinosaurusa, to je opet simbol vaših strahova. Možda se bojite promena koje će doći u vaš život. Strahujete od nepoznatih stvari koje će doći, pa pokušavate da pobegnete od njih. Međutim, ovaj san može biti znak da promene ponekad mogu biti dobre i ne trebate od njih bežati.

Sanjati da pronalazite dinosaurusa

Ako ste sanjali takav san, to je vrlo dobar znak. Ovaj san ima veze sa vašom emocionalnom situacijom i govori vam da vrlo brzo možete očekivati da će nova ljubav ući u vaš život.

Sanjati da skupljate kosti dinosaurusa

Ako ste sanjali da ste sakupljali kosti dinosaurusa, to nije dobar znak. Ovaj san obično ukazuje na to da ćete izgubiti svog dobrog prijatelja, ali ponekad to može značiti i da će neko od članova vaše porodice uskoro umreti. U svakom slučaju, možemo reći da ovaj san ima negativnu simboliku.

Advertisements

Sanjati da se borite protiv dinosaurusa

Ako ste sanjali da ste se borili protiv dinosaurusa, i da ste ga pobedili, to je znak da ste nekome u budnom životu učinili neku vrstu nepravde.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da ubijate dinosaurusa

Ako ste u snu videli da ste ubili dinosaurusa, to je vrlo dobar znak. Ovaj san obično znači da ste prošlost ostavili iza sebe i da ste spremni za budućnost koja će biti bolja za vas.

Međutim, ovaj san može imati i drugo tumačenje. To može značiti da pokušavate da prevaziđete svoje strahove i da se suprotstavite njima. Možda će biti potrebno i suočiti se sa nekim ljudima u vašem životu jer vas okružuju negativnom energijom.

Sanjati da vas dinosaurus ubija

Ako ste sanjali da vas je dinosaurus ubio, to znači da ste u prošlosti učinili nešto pogrešno. Možda ste to učinili nesvesno, i to vam se sada vraća. Dinosaurus u snu vas podseća na ono što ste uradili i da morate da ispravite tu grešku.

Sanjati parenje dinosaurusa

Ako ste sanjali ovu vrstu snova, to je znak da ne želite potpuno zaboraviti svoju prošlost. Vaše porodično nasleđe je veoma važno za vas, pa možda previše razmišljate o tome.

Advertisements

Sanjati da živite sa dinosaurusima

Ako ste sanjali san u kojem ste živeli zajedno sa dinosaurusima, to verovatno znači da nemate straha u vezi sa prošlošću. Imate svoj mir i savest vam je čista. Ne postoji ništa iz vaše prošlosti zbog čega biste se osećali loše.

Sanjati dinosaurusa kako jede travu

Ako je dinosaurus u vašem snu jeo travu, to je dobar znak. Ovaj san znači da će vam se vrlo brzo ostvariti želje i da ćete dobiti nešto što ste želeli duži vremenski period.

Sanjati dinosaurusa kako jede meso

Ako je dinosaurus u vašem snu jeo meso, ovaj san ima negativnu konotaciju i verovatno znači da ćete izgubiti nešto što smatrate veoma vrednim za vas.

Sanjati da je dinosaurus uz vas

Ako se dogodi da osećate prisustvo dinosaurusa dok sanjate, to je loš znak. Zapravo, ovaj san predstavlja vaše negativne emocije i vaše skrivene strahove. Ako ste sanjali ovaj san, to je jasan znak da morate što pre da promenite svoj život. Stare navike ili misli možda vas koče na putu ka uspehu.

Advertisements
Advertisements