Šta znači sanjati da ste uhapšeni ili da ste nekoga uhapsili?

Hapšenje u snu je simbol nedostatka slobode, problema i briga. Ako je neko drugi bio uhapšen ispred vas, ovaj san vas upozorava na neizbežne nevolje.

Sanjati hapšenje osobe koju ne volite znači da ćete biti uspešni. Ako vidite da se on / ona odupire hapšenju, to znači da ćete napredovati u karijeri.

Advertisements

Ako ste uhapšeni u prisustvu svog partnera, to simbolizuje neuspeh u ljubavi i usamljenost zbog vaše krivice.

Ako ste u snu uhapšeni zbog lažnih optužbi, to znači da ćete u stvarnosti dobiti neočekivani poslovni predlog, koji će biti vrlo koristan.

Ako ste uhapšeni, a zatim pušteni zbog nedostatka dokaza, to znači da ćete patiti zbog drugih osoba, ali ćete na kraju steći nadmoć nad njima.

Sanjati hapšenje nekoliko vama nepoznatih ljudi znači da vaše želje nisu ostvarive zbog vaše krivice. Ako vidite svoje prijatelje uhapšene, u stvarnosti možete računati na njihovu nesebičnu pomoć.

Vaš beg od hapšenja u snu, može simbolizovati predstojeći sastanak sa rođacima ili dobre vesti.

Advertisements

Ako ste uhapšeni pod optužbom za ubistvo, to znači da ćete osetiti slobodu i osloboditi se svojih podsvesnih strahova.

Ako se u snu vidite u lisicama, to znači da se u životu ne osećate slobodni i da ćete se uskoro suočiti sa preprekama koje će vas dugo otuđivati od vaših planova.

Ako sanjate da nakon hapšenja bežite iz zatvora, taj san simbolizuje dugo očekivani sastanak sa osobom koju volite.

Sanjati da je muž uhapšen

Ako sanjate da je vaš supružnik uhapšen, to znači da sumnjate u aferu svog muža. Možda postoje razni razlozi za sumnju u preljubu.

Ako imate loš odnos sa mužem i jednostavno osećate zabrinutost zbog postojanja druge osobe, moguće je da sanjate takav san.

Advertisements

Sanjati da je žena uhapšena

Ako sanjate da je vaša žena uhapšena, možda ste sumnjičavi prema vašoj vezi ili osećanjima. Možda je bilo nedavnih događaja kada se ponašala neobično ili hladno prema vama.

Nažalost, ta intuicija je možda u pravu.

Sanjati da vas uhapse zbog nekoga

Ako ste sanjali da vas uhapse zbog nekoga, taj san znači da ćete imati problema sa tom osobom.

Sanjati da je otac uhapšen

Ako sanjate da je vaš otac uhapšen, to je znak loše sreće. Ovaj san znači da ćete se verovatno boriti s novcem zbog neočekivane potrošnje i gubitka imovine ili iznenadnih troškova.

Sanjati da je majka uhapšena

Ako sanjate da je vaša majka uhapšena, značenje zavisi od vaše starosti i položaja. Ako ste mladi, to znači da u vama postoji želja da budete nezavisni od svoje majke.

Advertisements

Ali još uvek ste premladi da biste bili nezavisni. Ako ste stariji, možda i dalje zavisite od vaših roditelja, pa je ovo znak da je vreme da se osamostalite.

Sanjati hapšenje prijatelja

San o hapšenju vašeg prijatelja ukazuje na to da svog prijatelja smatrate nepouzdanim partnerom. Možda postoji nešto što je izazvalo nepoverenje među vama.

Možda bi bilo dobro vreme da vidite da li vam treba takav prijatelj.

Advertisements
Advertisements