Šta znači sanjati da se tuširate?

Ako ste se u snu tuširali, to govori da u stvarnosti imate priliku da se iskupite nekome ko vam je veoma drag. Gola žena koja se tušira ​​u snu predznak je ozbiljnih nevolja.

Ako ste se istuširali hladnom vodom, izazvaćete porodični sukob koji bi mogao završiti skandalom. Veoma vruć tuš predviđa da ćete morati da obavite vrlo gadan posao. Nažalost, odbijanje ne dolazi u obzir.

Advertisements

Miler je proces tuširanja smatrao željom za pokajanjem. Verovatno se sanjaoc oseća krivim za neke postupke i to postaje opsesija. Da biste se rešili ovog stanja, trebalo bi da se iskreno izvinete i pokušate da se iskupite.

FOTO: PIXABAY

Brzinsko tuširanje u snu ukazuje na to da ste osoba koji ide iz krajnosti u krajnost, štaviše, vrlo ste impulsivni. Najverovatnije ste nezadovoljni svojim poslom, ali razlog za to je upravo vaš nestabilan karakter.

Želja za tuširanjem u snu označava vašu potragu za užicima koji se ne mogu nazvati normalnim. Da biste postigli ovaj cilj, spremni ste da potrošite mnogo novca. Ovakvo stanje stvari može vas dovesti do potpune propasti.

Ako se tuširate i voda iznenada prestane da ide, to je loš znak. To sugeriše neizbežnost sudbine i nemoć da utičete na sopstvene životne okolnosti.

Vanga je tuširanje u snu tumačila kao potrebu da se pogleda prošlost i shvati sopstvena krivica za nedolično ponašanje. Ako zatražite oproštaj od onih prema kojima se osećate krivim, bićete srećniji.

Ako morate da se tuširate u hladnoj vodi, to nagoveštava da nećete moći da se iskupite za svoje radnje, bez obzira koliko se trudili. Zato ćete morati preuzeti odgovornost i kajati se celog svog života.

FOTO: PIXABAY

Nepovoljan znak je gledati golu ženu koja se tušira. Ovo je predznak teške i produžene bolesti.

Frojd je rekao da ako ste videli tuširanje, onda je vaš energetski potencijal dostigao najviši nivo. Ovo će uticati na vaš sek*ualni život, koji će biti prepun živopisnih utisaka.

Hladna voda koja teče iz slavine za toplu vodu, predviđa razočaranje vašeg partnera. U ovom slučaju bićete svesni i sopstvene krivice. Ako ste otvorili slavinu hladne vode, ali vas je iznenada vruća voda oparila, to znači da rizikujete da upoznate osobu koja će iskoristiti vaše poverenje i zavarati vas.

Advertisements