Šta znači sanjati burmu?

Videti burmu u snu može da simbolizuje komunikaciju unutar porodice ili sa nekim ko vam je zaista blizak. Burme takođe simbolizuju kompletnost i večnu ljubav.

San o burmi simbolizuje potpunost, povezanost, savršenu i večnu ljubav. Okrugli oblik prstena takođe može da simbolizuje beskonačnost.

Advertisements

Ponekad ovaj san simbolizuje neku intimnu ili profesionalnu vezu. San u kome ste pronašli burmu simbolizuje da je neki vaš odnos dostigao novi nivo.

San u kome ste izgubili burmu ukazuje na problem ili nerešeno pitanje u vašem braku. Možda se plašite gubitka partnera.

Ako ste sanjali da kupujete burmu, to znači da treba da budete pažljiviji sa svojim novcem. Ovaj san takođe znači da treba da budete pažljivi na putu kojim idete, ne dozvolite da vam drugi smetaju u planovima.

Ako nekome poklanjate burmu, taj san znači da vaša ljubav prema nekome možda nije prikladna. San u kome skidate burmu simbolizuje vašu želju za zabranjenom ili tajnom ljubavlju.

Ako ste sanjali da vam burma ne odgovara zato što je prevelika ili premala, ili zato što je savijena, taj san simbolizuje probleme u vašem braku ili vezi.

Advertisements

Polomljena burma u snu najavljuje razvod ili ozbiljnu svađu. San o srebrnoj burmi simbolizuje lični rast. San o zlatnoj burmi najavljuje savršenu vezu u vašoj bliskoj budućnosti.

San o burmi sa dijamantom simbolizuje ljubav, posvećenost i postizanje uspeha. Ovaj san takođe simbolizuje da je vreme da pustite sve i počnete iznova sa novom perspektivom.

Sanjati da polomite burmu

Ovaj san znači da će vas neko ili nešto razočarati. Doživećete stresna vremena. Razočarenje će vam se približiti. Pazite na bliske porodične ili poslovne partnere kojima verujete.

Neko ko je u braku mogao bi da ima ovakav san kao znak da je brak te osobe ugrožen iz nekog razloga.

Sve što je pokvareno može se popraviti tako da san možda nagoveštava promenu ili da se nešto treba promeniti.

Advertisements

Sanjati da vam je burma prevelika

Ovaj san znači da će vam članovi porodice dati više odgovornosti tako da ćete postati važniji u svom porodičnom životu.

Sanjati da vam je burma premala

Mala burma koja ne pristaje vašoj ruci u snu, ukazuje da je vreme da se opustite i uživate sa drugima. Možda previše ozbiljno shvatate svoj život, a drugi pate zbog toga.

Sanjati da kupite burmu

Kupovina burme u snu simbolizuje novi posao. Zaradićete više novca zahvaljujući svojim dostignućima u ovom poslu. To takođe može značiti da ste spremni da se posvetite vezi.

Ako u snu merite svoju ruku za burmu, to znači da morate da slušate savete drugih ljudi, posebno svog supružnika.

Sanjati da skidate burmu

Ako ste sanjali da nosite burmu, a zatim je skidate, taj san simbolizuje dugo putovanje sa nekom osobom. Upoznaćete nove ljude tokom ovog putovanja.

Advertisements

Sanjati da vam je burma nestala

Izgubljena ili nestala burma u snu simbolizuje nerešen problem u vašem braku. Komunikacija možda više nije vaš glavni prioritet u braku. Prebacujete fokus na druge delove života.

Međutim, ako u snu uspete da pronađete svoju izgubljenu burmu, to simbolizuje da se sećate dobrih vremena u vašem problematičnom braku.

Pretpostavimo da sanjate da pronađete izgubljenu burmu od druge osobe. To znači da ćete možda pronaći izgubljeni novac ili bogatstvo koje je neko izgubio.

Gubitak burme u snu simbolizuje stvari u vašoj vezi ili ličnom životu koje su izgubljene, neuspele, zloupotrebljene i koje treba ponovo pronaći.

Ovaj san vas savetuje da uradite neku vrstu introspekcije o svom životu ili odnosima.

Advertisements

Sanjati da ste bacili burmu

Razmislite o tome kako ste se osećali u snu. Da li razmišljate o obećanju koje ste dali svom supružniku ili partneru? Ili ste se više brinuli o novčanoj vrednosti burme?

To osećanje će simbolizovati da li vam je stalo do više međuljudskih odnosa ili novčanih stvari. Međutim, u svakom slučaju, taj san znači da ćete uskoro ostvariti nešto što želite. Možda je na putu razvod ili neko razdvajanje.

Sanjati da nosite burmu

Ako ste u vezi, to znači da je vaš lični odnos dostigao novi nivo. Ovaj san ukazuje da ćete se uskoro venčati. Možete se radovati prosidbi. Ili ćete možda čuti vesti o najavi venčanja nekog bliskog prijatelja ili rođaka.

Ako ste u braku, to znači da će se nevolje u porodičnom životu završiti. Ako ste slobodni i vidite da u snu nosite burmu, to može značiti da ćete više verovati svom poslu i postati uspešniji i odgovorniji.

Sanjati da dobijete burmu

Ako ste u snu dobili burmu, to je pozitivan znak koji simbolizuje ujedinjenje dve energije ili događaja. Ova može biti nesvesna energija koja vas upotpunjuje ili se odnosi na stvarnu vezu sa novim partnerom.

Advertisements

Sanjati prljavu burmu

Ako ste sanjali prljavu burmu, taj san predstavlja vaše nesvesne osobine, ponašanja i emocije koje trebate promeniti. Ovo može biti povezano sa vašom prošlošću koja ometa vaš život u sadašnjem trenutku.

Advertisements
Advertisements