Šta znači sanjati bika?

Bik u snu simbolizuje plodnost i snagu. To može ukazivati na uspeh u ljubavnoj vezi.

To obično nije negativan simbol, ali može predstavljati nekoga ili nešto u vašem životu povezano sa agresivnošću, muškošću ili praktičnošću.

Advertisements

To bi moglo značiti da bi vam koristilo imati neke kvalitete i snagu bika ili ukazivati na to da biste trebali „ukrotiti“ svoju energiju.

Videti bika u snu obično ukazuje na bogatstvo i moć, kao i šansu za bogat život. Možete sanjati bika tokom perioda kada razmišljate o finansijskim pitanjima.

Ako je tako, to je dobar znak koji ukazuje na to da ćete steći bogatstvo. To znači da ćete, iako morate dugo raditi da biste postigli cilj, imati energije za to i na kraju ćete uspeti.

Budući da bik simbolizuje tvrdoglavost, sanjati takav san takođe može značiti da ste tvrdoglavi i da biste trebali razmisliti o kompromisu u određenim okolnostima.

Aktivnost bika u snu je važna. Ako vas bik juri, to simbolizuje ljubomorne poslovne konkurente i poslovne poteškoće.

Advertisements

Ako je bik u snu ljut ili besan, to predviđa finansijske probleme povezane sa impulsivnim ulaganjima ili potrošnjom.

Sanjati agresivnog bika

Ako sanjate agresivnog bika koji vas prkosno gleda, taj san je znak upozorenja o situaciji kroz koju prolazite u životu i koju ne doživljavate sa dovoljnim stepenom ozbiljnosti.

To je upozorenje pred opasnošću koju verovatno ne možete savladati i koja će vas primorati na bekstvo.

Na profesionalnom nivou, ako ste u teškoj radnoj situaciji, ovaj san vas obaveštava da se morate suočiti s tim, morate biti hrabri i „uhvatiti bika za rogove“.

Ovaj san znači da postoji problem sa kojim odbijate da se suočite i da bežite umesto da radite na njegovom rešavanju.

Advertisements

Sanjati mrtvog bika

Ovaj san je znak besa, depresije ili tuge zbog tuđeg ponašanja. To je pokazatelj da ćete izgubiti svoju „snažnu volju“ koja može ukazivati na to da sumnjate u sebe i sposobnosti koje posedujete.

Ako ste muško, san o mrtvom biku mogao bi biti i znak da gubite sek*ualni nagon.

Ako ste sanjali mrtvog bika, taj san je obično loš znak. Često ukazuje na nesreću, tugu i depresiju. U nekim slučajevima ovaj san ukazuje na gubitak volje i početak sumnje u sebe.

Sanjati da jede bika

Ovaj san znači da imate želju da prihvatite svoju sek*ualnost. Ova vrsta sna takođe može da ukazuje na novi početak.

Sanjati da bik napada nekoga

Ako ste u snu videli bika kako napada nekoga, taj san bi mogao biti upozorenje o vašem ponašanju.

Advertisements

Možda ste tvrdoglavi, a vaša tvrdoglavost povređuje ljude oko vas, pa je taj san poruka vaše podsvesti da hitno promenite svoje ponašanje.

Sanjati da ubijete bika

Ako ste u snu ubili bika, taj san treba smatrati upozorenjem. To može ukazivati na to da ćete uskoro biti u opasnosti ili da će vam neko pretiti.

Sanjati koridu (borbe sa bikovima)

Ako ste sanjali da posmatrate borbe sa bikovima, taj san bi mogao da simbolizuje neke ljude iz vašeg okruženja koji se stalno bore. Ponekad ovaj san ukazuje na neravnotežu između nekih oblasti vašeg života.

Sanjati belog bika

To je znak da će u vaš život uskoro doći vreme obilja i prosperiteta. Beli bik u snu vam govori da ste u najboljem trenutku za uspeh, da ćete postići svoje ciljeve i povećati svoje blagostanje.

Sanjati crnog bika

Ako ste osećali strah ili teskobu u snu, to znači da se osećate ranjivo i verujete da vam neko može nauditi.

Advertisements

S druge strane, ako su vaše emocije bile pozitivne kada ste sanjali crnog bika, taj san znači da ste spremni da započnete veliku transformaciju koja će vam promeniti život.

Ako niste osećali ništa, taj san je upozorenje o vašem ponašanju i stavu. Možda ste tvrdoglavi i puni mržnje. Možda ste puni prezira prema nečemu ili nekome.

Ponekad ovaj san simbolizuje da će vas povrediti ljudi koji vas ne vole. To znači da ćete naići na teško vreme.

Sanjati bika – ostala značenja

Bik je simbol moći, snage, i tvrdoglavosti. Ako ste pasivna osoba, ovaj san bi vam mogao reći da postanete agresivniji u određenim situacijama i ne dozvolite ljudima da vas „prelaze“.

Alternativno, bik u snu može da simbolizuje vašu tvrdoglavost. Možda ćete morati da napravite kompromis u određenoj životnoj situaciji.

Advertisements

Bikovi su takođe životinje koje je izuzetno teško držati i kontrolisati. San o biku može ukazivati na vaše nagone i želje.

Ovaj san takođe može biti simbol vaše frustracije i sek*ualne želje koja se nastoji osloboditi. Ako u snu vidite ubijenog bika, to može značiti da imate skrivenu želju za sek*om i razmnožavanjem.

Jahanje bika u snu može ukazivati na to da imate harmoniju i mir u svom životu. Ako je jahanje bilo teško, to može ukazivati na borbu s kojom se suočavate u životu.

Advertisements
Advertisements