Šta znači sanjati antenu?

Antena u snu je znak komunikacije sa vlastitim okruženjem, predstavlja sposobnost prenošenja ideja, kao i misli drugim ljudima.

San takođe može da najavljuje srećan period u vašem životu, ostvarenje snova i sklapanje novih poznanstava.

Advertisements

Ako želite da privučete određenu osobu, trebali biste postati aktivniji. Međutim, vaše uzbuđenje može brzo prestati ako se pokaže da je pravac u koji gledate potpuno pogrešan.

Prevrnuta antena u snu znak je pogoršanja odnosa sa osobom koja vam se do sada činila vrlo simpatičnom.

San o lošem signalu zbog antene predstavlja uspeh u profesionalnom životu i može ukazivati na unapređenje ili povišicu.

Ponekad je taj san takođe znak problema u protoku informacija između bliskih ljudi.

Nameštanje antene u snu je znak da želite pomiriti sukobljene strane ili da želite ispraviti greške koje ste napravili u prošlosti.

Ne odustajte od svojih snova i dobićete ono što želite od života. Vaši snovi mogu postati razlog zašto ćete se svako jutro buditi sa radošću.

Slomljena antena u snu može najaviti različite vrste životnih promena ili novi početak. San takođe može najaviti svađu sa voljenim osobama.

Međutim, ne brinite previše, nakon nekog vremena sve će se vratiti u normalu.

Sanjati da pokušavate da popravite antenu simbolizuje duboko skrivena osećanja o pokušaju da potpuno reorganizujete sopstveni život.

Ako sanjate da antena pada sa krova to je znak da će vam neko povrediti osećanja, očigledno da ta osoba uvek krivi sve za sopstvene greške i njeno ponašanje ostavlja mnogo žaljenja.

Advertisements

Ako ne možete da se slažete s njom, razmislite da li želite da nastavite ovu vezu na silu. Sečenje antene u snu najavljuje loše vesti koje ćete uskoro primiti od nekoga.

San o povezivanju antene sa radio aparatom je najava finansijske dobiti, ako dobro odigrate određene situacije u svom životu, vaše bogatstvo će se sigurno povećati.

Ako sanjate da postavljate antenu, onda je to znak sposobnosti da svoje misli i ideje prenesete na druge ljude.

Kupovina antene u snu, znak je da ćete uskoro čuti odlične vesti koje će vam promeniti život. San o prodaji antene ukazuje na kraj veze sa nekim do koga vam je mnogo stalo.

Videti antenu u snu ukazuje na radosne vesti sa neočekivanog mesta ili od osobe. U snu antena takođe simboliše vesti koje vam dolaze iz daljine.

Ako ste instalirali antenu u svom domu u snu, to znači da ćete se čuti sa udaljenim rođakom. Ako ste gledali u antenu u snu, to je znak da ćete imati posao koji jako želite.

Videti antenu u snu je preteča mogućnosti. To takođe može da znači da ćete u inostranstvo otići sa lepom ponudom od ljudi koje ćete iznenada sresti.

Obaveštava vas da će se vaša percepcija otvoriti, moći ćete mnogo jasnije da shvatite sve što se dešava oko vas i moći ćete da vidite ljude koji su vam neprijateljski raspoloženi.

Sanjati antenu predstavlja emocionalnu ili psihološku osetljivost. Koliko ste vi ili neko drugi otvoreni za prihvatanje novih ideja ili misli.

Ako ste sanjali da sastavljate antenu, to znači da ćete imati dobar život i da ćete dobiti pomoć od dobronamerne osobe.

Advertisements

Postavljanje antene na krov najavljuje probleme. Gledanje nove antene na krovu znak je napretka.

Ako ste sanjali da postavljate antenu, to je znak da pažljivo pratite šta se dešava, da poslušate savet i okrenete se korisnim stvarima.

Ako ste sanjali da pravite antenu, to znači da ćete od rodbine primiti radosnu vest. Ako ste popravljali antenu u snu, taj san znači da će nemir u porodici prestati.

Advertisements