Šta znači sanjati akvarijum?

San o akvarijumu može simbolizovati vašu fascinaciju ili interesovanje za posmatranje problema od kojih ste potpuno sigurni. Inteligentno se držite odvojeno od nečeg opasnog što posmatrate.

Sa druge strane, akvarijum u snu može simbolizovati nedostatak emocionalne uključenosti u probleme koje primećujete.

Advertisements

To takođe može predstavljati svest o tome kako problemi utiču na vas, ali nespremnost da se s njima suočite. Gledate da se dešava nešto opasno ili negativno, a da o tome lično ne brinete.

Imate osećaj da ne morate ništa da preduzimate u vezi sa nečim negativnim što gledate.

Sanjati akvarijum može da znači da se osećate dobro što ne morate ništa da preduzimate u vezi sa neizvesnom situacijom na koju obraćate pažnju.

Možda ste fascinirani ljudima, situacijama ili stvarima o sebi u koje nemate interesa da se ozbiljno uključite.

Ili ste svesni kako neki problemi utiču na vaš život ali imate malo interesovanja da ih lično istražite ili se posvetiti njihovom rešavanju.

Moguće je da ste primetili da se nešto dešava, ali mislite da nije dovoljno važno da budete lično uključeni.

San može da simboliše vašu ravnodušnost, nedostatak straha ili nedostatak entuzijazma za nešto što ste svesni da se dešava. Osećate da kontrolišete situaciju u kojoj nemate potpunu kontrolu.

Crvene ili crne ribe u akvarijumu mogu ukazivati na probleme ili ekscese od kojih ste izolovani, a ne znate kako da ih rešite.

Možda osećate da nešto nije dovoljno opasno da vas ošteti, ali neće nestati iz vašeg života. To mogu biti loše navike ili negativni obrasci razmišljanja koje imate.

Imate osećaj izolacije od situacija ili ponašanja koje je nemoralno, prekomerno, zastrašujuće ili varljivo.

Advertisements

Gledate kako se nešto loše, opasno ili nemoralno dešava i ne činite ništa da to zaustavite jer vam je zanimljivije posmatrati.

Akvarijum u snu može da simbolizuju različite emocije kroz koje prolazite, uglavnom, u svom ličnom životu.

Pokušajte da analizirate svoj san prisećajući se različitih stvari o kojima ste sanjali o akvarijumu.

Odgovorite na pitanja poput, da li je bio prazan, da li ste vi bili u akvarijumu, da li je bilo ribe u akvarijumu i mnogo takvih stvari.

Sada to povežite sa svojim trenutnim životnim situacijama. Saznajte odgovore poput, da li ste srećni u ljubavnom životu?

Da li se suočavate sa izazovima vezanim za ljubavnu vezu? Da li oboje slobodno izražavate svoje želje jedno sa drugim?

Gore navedena pitanja su povezana sa vašim osećanjima u vama i kroz šta prolazite. Akvarijum u snu takođe može simbolizovati osećanja vašeg partnera prema vama.

Na primer, zatvoreni akvarijum simbolizuje da je vaš partner zbunjen vašim zatvorenim ponašanjem ili vas ne može razumeti.

Gledanje riba u akvarijumu je dobar znak koji simbolizuje uspeh i sreću u životu.

Videti slomljen akvarijum znači da ste konačno uspeli da oslobodite svoje zbunjeno stanje uma i uživate u slobodi misli.

Advertisements

Zabeležite zadatke koje ste stavili na čekanje i preduzmite korake da ih dovršite.

Advertisements