Šta znači sanjati advokata?

Videti advokata u snu simboliše kontradiktornost i neodlučnost. Ovaj san takođe može da simboliše buntovnu i nepažljivu osobu.

Sanjati advokata može značiti da ćete napraviti pravi izbor uklanjanjem opcija sa kojim ste zbunjeni.

Advertisements

Sanjati da razgovarate sa advokatom simbolizuje osobu zbog koje ćete propustiti druge prilike jer vas uzalud zaokuplja.

Alternativno, to može značiti da treba da obratite pažnju na reči osobe koju poznajete dugo, ne treba da slušate osobu koju ste upravo upoznali.

Razgovor sa advokatom telefonom ili pisanje advokatu u snu, znači da ćete se suočiti sa situacijom koja je drugačija od one koja vam je ispričana i koju biste trebali potvrditi viđenjem.

Videti da se u snu venčate sa advokatom znači da ćete svoje brige i zbunjenosti ostaviti u prošlosti i da ćete napraviti novi dobar početak za svoju budućnost.

Sanjati advokata može da simboliše vaša osećanja o potrebi intervencije u problematičnoj situaciji, poslovnoj situaciji ili ličnom sukobu.

Možda imate osećaj da se neko drugi bavi vašim problemima umesto vas.

Advokat viđen u snu takođe može simbolizovati vašu zabrinutost zbog suočavanja sa drugim ljudi ili situacijama. Ne volite da neko drugi rešava vaše probleme umesto vas.

Sanjati da ste krivično gonjeni simboliše osećaj da ste izdvojeni zbog nečega ili nekoga. Možda ćete osećati da neko čini sve što može da vam odgovori ili natera vas da se suočite sa posledicama.

San takođe može ukazivati na to da osećate da morate da se potrudite da biste se odbranili ili izbegli odgovornost za nešto.

Sanjati da tužite nekoga u snu može simbolizovati vaš pokušaj da nekoga nagovorite na odgovornost.

Advertisements

Pokušavate da primorate nekog drugog da preuzme krivicu ili vam vrati ono što su vam uradili.

Ovaj san takođe može biti znak da se morate više potruditi da prihvatite druge ili da se oduprete osuđivanju. Možda ste preoštri prema sebi ili drugima.

Advertisements